Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Já to beru rozumem. Za řekněme 5 let to pro firmu bude jetá Octávka v základní výbavě. Buď z ní pracně vše sundám a prodám se ztrátou, nebo si ji odkoupím (na kolik pak může přijít - 80 tis. Kč?) a buď si ji nechám, nebo budu i nadále používat nové služební k soukromým účelům a jen bych ji prodal dál - ale se ziskem :)

Odkaz ke komentáři

Spis me zarazi to co sem driv cetl na skodaforu.. vysmival ses ze ma Petas na jeho vlastnim aute kola se znakem audi ,dle tebe nemam na audi dam si aspon kola..no mevim nevim ale za cenu te jeho okty by byla audi a6 jak vino..ale on ji nechtel..a ty ses mu vysmival a nakonec se ukazalo ze ani nemas vlastni auto..trochu ubohe...ale to sem trochu odbocil...Proste nechapu ten smysl...zas te vyhodi a pulku veci co si vymenil uz mit nebudes nebo je tam budes muset nechat pac si je nejak upravil...to je jako bych si v pujcovne pujcil auto a sel si ho nachipovat aby melo na sobotu trochu šluky :D

Odkaz ke komentáři

I kdyby si koupil ferrari, tak mu ho jenom budu přát a je to jeho věc a jeho rozhodnutí kam bude rvát své chechtáky.

Já ti řeknu svůj připád, já hodně věcí dodělal a naboural mě, byla z toho totálka. plno věcí co šlo jsem vyndal, ale vše taky nejde... takže asi tak... i když máš auto svoje, tak se prostě nevyplácí dodělávat, ale rovnou co nejvíce věcí na autě už mít při koupi, to je jenom třeba pro někoho pitomej názor, ale finančně a hlavně s pojištovnou korektní....

Odkaz ke komentáři

NomadS90: Vůbec netuším, o čem píšeš, ani o co ti jde, na Škoda fóru už dlouho nepůsobím, ale nepopírám, že jsem mohl napsat nesouhlas s koly Audi na Škodovce - mi se to nelíbí (pokud navíc někdo nechá znaky, apod.). Rozhodně ne výsměch, dej si na auto třeba berušku s puntíky, mi je to šuma fuk.

Z ničeho nic ses objevil, spamuješ mi téma a to se ani neznáme a budeš mi tady psát o ubohosti? Auto je součástí mé pracovní smlouvy a dokud jsem zaměstnán, je plně v mých rukách, včetně údržby. Nijak se tím netajím, nikdy jsem se ani kdysi na SH netajil a nedělám, že je mé, protože se za to nemám proč stydět - proto poznámka "se ukázalo" je kapku úsměvná..

Chápat to nemusíš, protože to není tvoje věc, ani auto (máš-li vůbec nějaké, já bych i tipoval, že ne).

Navíc jak píše ze své zkušenosti Maro, můžeš mít auto své, když ale přijde nehoda, vše přijde vniveč tak jako tak..

Čili svůj kapku nepochopitelný a zdeformovaný názor jsi vyjádřil a byl bych rád, abys zde dále nešířil nesmyslně nspadající OT. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Sak tak nejsi :D protoze te vsichni vypiskali za ty blbe reci :D.inak chlapce , je mi 24 a mam vlastni vozidlo :D takze tady nedelej frajera kdyz nemas ani na vlastni :).a neobevil sem se z niceho nic,tohle forum navstevuji od doby kdy tys snil o tom ze ti nekdo da auto :D .a neboj,me neurazis ;). Mas to pekne o tom zadna ,ale je ubobe srat se do toho he nekdo ma kola audi na skodovce kdyz ty vlastnis maximalne tak bicikl :D

Odkaz ke komentáři

Sak tak nejsi :D protoze te vsichni vypiskali za ty blbe reci :D.inak chlapce , je mi 24 a mam vlastni vozidlo :D takze tady nedelej frajera kdyz nemas ani na vlastni :).a neobevil sem se z niceho nic,tohle forum navstevuji od doby kdy tys snil o tom ze ti nekdo da auto :D .a neboj,me neurazis ;). Mas to pekne o tom zadna ,ale je ubobe srat se do toho he nekdo ma kola audi na skodovce kdyz ty vlastnis maximalne tak bicikl :D

zastávat se nikoho nechcu, a řešit to co tu píšete tež ne, ale unikl mi smysl toho, že "ti je 24 a máš svoje auto".....

a co má být jako??? fakt nevím cos tím chtěl ted říct...

ae třeba to za 3 roky pochopím, až mi bude taky 24 :D :D

Odkaz ke komentáři

No, tak mě teda 24 už neni . Bohužel to tak přesně je jak napsal Nomad , jak píše. No tom sousedním fóru jen rýpals do druhých , ale jak to někdo zkusil do tebe už jsi byl z toho hotový, takže asi přešels na čistý list-sem. Asi by neměl být problém si to vyhledat. To co jsi na druhém foru hnětl o druhých lidech , tady přesně předvádíš ty sám , takže to je vidět kde byla pravda .

To, že auto máš hezké a žiješ tím, baví tě to upravovat, je pravda, ale bohužel je pravda i to , že neni tvoje .Stačí se jen blbě vyspat , na někoho "ne vhodného " se blbě v práci podívat , a je vymalováno !! A neuděláš nic .

Proto je to podle mne blbost do podnikového auta sypat svoje peníze a čas . Když už tohle dělat tak si koupím auto svoje ......, a řeči o tom jestli se to vyplatí , či nevyplatí i na soukromém autě jsou na těchto stránkách uplně "bokem Vídňa". Tohle je forum , kde se schromažďují lidé , co je právě toto baví, a neuvažují jako nějaký debil , co všechno poměřuje větou ," jestli to využiju".

Když bych takto uvažoval , nemůžu si koupit ani střepa z bazaru, protože i do toho když mi někdo vrazí, nebo já sám , udělá m bohužel škodu .

Odkaz ke komentáři

Jo tak o tebe šlo? (Já si totiž pořád nepamatoval, o co šlo - možná si matně pamatuji).

Ať už jsem to publikoval jakkoli (a že už je to dost dávno), možná to vyznělo jinak, než mělo, nebo sis to vzal moc osobně. Mi se nelíbí dávat si na auto ani plaketky RS, ani kola jiných značek se zachováním znaků, ani nic podobného a poněvadž je to fórum, vyjádřil jsem jen názor - na druhou stranu mi do toho nic není především na úrovni "je mi to jedno" ;)

Jinak k 2x uvedeným výrokům, že jsem z fóra "utekl": Na SH byla spousta fajn lidí a trochu mě mrzí, že mnozí nejsou i tady. To, že by mě kdokoli vypískal nevím a přijde mi to trošku přitažené za vlasy, obecně ale beru fóra s nadhledem, čili i to může vysvětlovat fakt, že si to vůbec nepamatuji.

Nicméně hlavním důvodem, proč jsem zde a už ne na SH není to, že bych chtěl začínat s čistým listem - neberu si servítky ani tady. Důvodem je to, že má stará OII je na internetu stále neskutečně často dohledatelná a to i v případech, kdy ji vůbec nehledám. Stačí zadat "černé sloupky Octavia" a vypadne na google několik fotek mého starého auta.

Poněvadž na OC je téma "Vaše Octavia II" neregistrovaným uživatelům zapovězeno a tak nejsou fotky dohledatelné ani na internetu, rozhodl jsem se auto publikovat zde. Kolegové i nadřízení sice o mých úpravách vědí (a zatím všichni jen chválí), na druhou stranu zase nemusí auto "potkávat" všude na internetu..

Takže toto je hlavní a jediný důvod, proč na SH působím již minimálně. Opravdu ne to, že bych měl mít mindráky, že mě údajně někdo "vypískal" - nebo spíše nesouhlasil s mým názorem ;)

Odkaz ke komentáři

tak aby mel Stickler´s klidne spani :D , nemam se za co stydet :)

A to ze sem rekl ze mi je 24 a mam vlastni sem narazel na to ze mi rika ze ani nemam vlastni auto :D , mam sice jen jednickovu oktavku ale je moje a rika mi pane ... Kdezto podle jeho slov je urcite starsi jako ja a chvasta se cizim autem a sam nema nic... A uz to neresme...Auto sem ti pochvalil ze ho pekne mas , jen sem nepochopil princip vrazeni do ciziho auta , tod vse :) . Dekuji za pochopení :D

post-32452-0-51678700-1393671275_thumb.jpg

post-32452-0-74441500-1393671542_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo počkej, to je ta, cos nedávno prodal (prodáváš) ne? :lol:

Kdybych se "chlubil cizím autem", vymažu klonovacím razítkem všechna loga, budu se chvástat, že je auto mé a nikdy se nikomu z fóra neukážu, aby na to náhodou nepřišel. Já se zde pouze dělím o své zájmy a koníčky s ostatními, které baví totéž, vzájemně se inspirujeme, klábosíme a občas se potkáváme na (zatím jen místních) "minisrazech".

Jestli je auto mé, firemní, nebo jakékoli jiné, do toho tobě nic není a jak jsem psal, nikdo po tobě nechce, abys mé investice chápal ;)

Já se zase mohu "vytahovat" tím, že mě auto měsíčně stojí jen 700,- Kč + benzin, který na soukromých jízdách projezdím. Servis, údržba, provozní kapaliny, pořizovací náklady za auto, povinné ručení, pojištění, ani další asistenci na cestách, kola, ani pneu (s výjimkou mé dobrovolné investice v podobě větších alu) a další záležitosti si platit nemusím a přesto s autem mohu denně jezdit a upravovat si ho tak, jak uznám za vhodné. I kdybych si ho nakonec nemohl odkoupit a stejně jako v případě staré OII musel vše sundat, u staré OII jsem doznal ztráty 20 tisíc Kč za pokles hodnoty zboží při opětovném prodeji. Stále se mi to vyplácí mnohem více, než vrážet prachy do údržby a provozu staré Octávky, "která ti říká pane" :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...