Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Kluci, mám jen orientační dotaz:

Když bych přemýšlel nad sportovním podvozkem (pružiny + tlumiče), musím najít konkrétně sadu pro 1,2TSI, nebo se to nerozlišuje? (protože pro 1,2TSI jsem nic nenašel)

Na kolik takový (originální, či dostatečně kvalitní neoriginál) podvozek vyjde, vč. montáže?

Pořád mi to vrtá hlavou, na 90% je to nesmysl, ale chci si být jistý, abych to vypustil z hlavy :)

Díky :palec:

PS: Pokud bude o víkendu hezky, auto umyju a na letní sezónu rovnou naleštím a navoskuji - následně bych hodil fotky oken :)

Odkaz ke komentáři

Asi jo, už se mi nechce koukat ani do toho techničáku :D

Sportovní podvozek má jen samé nevýhody:

1) Práce s vybíráním

2) Vysoká cena

3) Řešení montáže + platby za práci

4) Vyšší pravděpodobnost, že někde chytím spodkem (v práci máme velmi nešikovné nadzemní parkoviště s velkými zlomy, vysokými obrubníky a nájezdy širokými sotva pro tříkolku + když jsem na cestách, kolikrát zajíždím na lesní cestičky apod.)

5) Problémy v servise, kdy přivezu služební auto a automaticky při jistém stavu kilometrů budou chtít měnit tlumiče, či pružiny - opět vysvětlování, že ne a proč..

...toto mi jen lepší vzhled asi nevrátí... Proto jsem se ptal fakt jen ze zajímavosti, abych znal možnosti a finanční náročnost. Ale pravděpodobnost, že bych do toho šel, je de facto nulová :)

Odkaz ke komentáři

Já mám podvozek od Lowtecu tady od jednoho člena který je distributor ( Mato88) a jsem spokojenej ted jsem o 7cm níž a někdy se škrtnu :D ...ale jezdím uplně všude a ted jsem si od něj zjištoval ještě nižší podvozek abych šel ještě dolu tak aby byla mezi gumou a blatníkem místo na prst :D ...jinak dával jsem za něj něco kolem 14k ale zase je dělanej přímo na moje auto :)

Odkaz ke komentáři

Tak, poněvadž bych o víkendu rád auto umyl, naleštil a navoskoval, snažil jsem se dnes využít trochy času a odpoledne jsem vypadl na 3 hodiny ke garáži udělat údržbu interiéru, kterou bych o víkendu asi už nestíhal.

Takže jsem vyleštil zaprasená okna (fleky a mapy vody od lepení fólií), auto jsem vyluxoval a následně jsem ošetřil plasty. Interiér je tedy opět tip ťop, už jsem rovnou vyndal i zimní výbavu. No a spolu s tím jsem nevzhledné gumové koberečky vyměnil za nové letní (zakázková výroba DE) - konečně to už zase trošku vypadá :)

PS: Omluvte kvalitu fotek, můj úžasný "nakousnutý" mobil od jisté doby fotí otřesně a foťák mi klekl - vzadu jsou stejné koberečky taky, ale fotky jsou nepoužitelné, proto je sem nedávám :wallbash:

post-28923-0-66719900-1395339291_thumb.jpg

post-28923-0-58112300-1395339299_thumb.jpg

post-28923-0-49946100-1395339304_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To dokoupím, až na to budou peníze ;)

Poprvé se mi stalo, že se zahraniční prodejce zachoval tak, jako typický Čech = jako hovado. Poslal mi chybný díl, pak po mé reklamaci chtěl foto, ale už neodpověděl. "Napomenul" jsem ho, ale ani na to už nereagoval. Čili mi nezbude nic, než si pak někdy koupit nový originál :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...