160R Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Problém s xenónmi je oficiálne potvrdený v TPI #2036229. Riešením je výmena RJ xenónu na tej strane, kde problém nastáva. K reklamácii treba priložiť chybový výpis, kde musí byť zaznamenaný výpadok svetiel. Edit: Takže žiadna datová sada s tým nič nemá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 To ano, ale to co se zde řeší, že tam ta chyba vůbec není. To mají to světlo na hulváta za chodu odpojit, aby ji tam dostali?? Případně to je ještě jiný problém?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luka1000 Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Dneska jsem ze svou OIII RS 2.0 TSI vyroba 16 týden 2014, stavil v servisu. Potřeboval jsem jenom nachystat zimní kola, počítám tak 1/2-1 hodka. Ale ejhle ... přišel šéf servisu (Autos Kunštát), že je na moje auto svolávací servisní akce ... VÝMĚNA ŘÍDÍCÍCH JEDNOTEK SVĚTEL ... akce pod číslem 94H2099001. ŘÍkám mu ale já snima nemám žádný problém. On říká, příkaz ze škodovky, výměna obou dvou řídících jednotek xenonu, žeprý se stává že při startování se jedna zasekne a zablokuje se. Mě se to tedy nestalo ani jednou (najeto cca 5000km). Říkám no nic tak to vyměňte ... strávil jsem tak celkem 3 hodiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 vite, co mi nejvice vadi? pristup temer vsech servisu. prijdes s problemem, si dement a pocitac nic nehlasi. po pulroce delani debila z toho clovek, pak vesele reknou jo byla chyba v jednotkach a vymenime vse, skodovka naridila. zadna snaha, vscihni jen aby nemeli zarucni opravy, jen aby nemuseli neco resit. nesnazi se prijit veci na kloub a bombardovat skodovku ve prospech zakaznika, pak na ty auta nemaji lidi nadavat. a je to bohuzel vssude stejny, vlastni zkusenost od francouzske znacky s kosoctvercem ve znaku. jen minimum dealeru melo snahu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Ano, je to fakt smutné, teď jsem reklamoval x-věcí na SII, a taky jsem byl za debila, že co si stěžuji že mi něco po 50 tis. drnčí, že je to normálka, že to dělají i auta za 2 mega apod. Pískající okno taky cajk, chrastící setrvačník dokud se nevysype úplně tak je to v poho. To nechápu prostě, že jim nevadí, že vlajková loď Schadewerku vydá na volnoběh zvuky jak nějaký starý šrot. Měl jsem z toho pocit, že je obtěžuji, že si to schválně vymýšlím a zabíjím tímto stylem volný čas. No hrůza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Bohužiaľ, dnes je nová doba. Zákazník je zaujímavý dovtedy, kým predajca nemá jeho peniaze na účte. Potom jeho všetko úsilie smeruje k tomu, aby našiel dakoho nového, kto kúpi ďalšie auto... Čo je úplne proti logike, keďže autorizáky žijú hlavne zo servisu a nie z predaja... O 94H2 zatiaľ neviem nič, u starších áut sa menili výbojky a potom aj RJ na každej strane, ale u MR2014 nič. Skúsim to preveriť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vory Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Také mi přijde že mi svítí xenon více do leva oproti OII RS FL a hlavně nesvítí tak modře, neřešil někdo výměnu výbojek za jiné? Pojedu na výměnu pneu tak se zetám na možnosti. Ale bohužel jak píšete tak je s kvalitou v autorizovaných servisech špatné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Mám OIII výroba 2/2014 a v kufru nalepený štítek a na něm 94H2. Vím, že se to týkalo výměny řídicích jednotek světel, ale i po této výměne na mě z protisměru blikají. Svítí to vysoko a doleva. Servisní akci provedl Auto-Havex Kosmonosy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Rattlik: Ak svetlo svieti vysoko a doľava, niečo je zle. Choď s tým naspäť do servisu, nech to dajú do poriadku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest BlackFish Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Přidám se do diskuze o xenonech. Měl jsem dlouhá léta OII s xenony, celkem bez problému a v pohodě. Teď jsem nedávno přešel na OIII kde jsou BiXenon s AFS, ale jsem z toho dost na rozpacích (mimochodem jako z více věcí u OIII). Světelný výstup je takový nějaký prapodivný. OII měla celkem rovnoměrný rozptyl, ale to co z toho "leze" u OIII je bída. Mám tam dvě/dva "hlavní šmouhy"/paprsky/světelné kužely či jako nazvat, s barvou do žluta a kolem nich to teprve přechází do takové té typické "xenonové bílé" (4300K). Hodně vidět je to např když stojím proti bílé zdi. Má to někdo jinak nebo je to standard, související s jiným výrobcem světlometů oproti OII? Výrobní vadu bych asi vyloučil, protože tak svítí obě světla. Obě stejně ... stejně blbě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Srpen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Dobry vecer. Newie nahodou niekto poradit co to moze sposobovat ? Na pocitaci nic nevypisuje.Na ceste s dovolenky to zacalo a podla vsetkeho som mal nastevu pod kapotou(zver) nemohlo mi to prekusnut niejaky kabel k svetlometu ? Dialkove ide bez problemov a vypadkov. Dakujem za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Tak chyba sa konecne odstranila problem podla vsetkeho bol len vo vybojke ale musel som s blikajuci svetlom chodit mesiac pokial neprestala svietit vybojka aby mi ju mohli v zaruke vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Tak mám za sebou výměnu obou výbojek na záruku. První vyměněna v září, začala měnit barvu a taky občas blikla. Druhá vyměněna dnes, ta dokonce na pár dní úplně zhasla a na displeji vypsala chybu. Pak zase svítila, ale taky změnila barvu a často vynechávala. Přijímací technik mi říkal, že u O3 je údajně mění častěji než u ostatních modelů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 U nás to bylo podobně, pak vyměnili na záruku celý světlo a je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Po jaké době se ti objevily problémy s bixenony. Já mám najeto asi 62000 a zatím nic. Auto je MR 2013. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Teď nevím jestli byl dotaz myšlen na moje výbojky nebo na světlo od header009. Jestli na mě tak po 2,5 letech. Auto je taky MR2013 a najeto 31 tisíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 U nás taky tak zhruba, cca 30tkm a MR 2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Ramirez, header009 díky za odpovědi. Uvidím, jak dlouho výbojky vydrží mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 No, možná za to může trochu i to, že jsem používal funkci comming/leaving home. Teď ji mám vypnutou, časem si to nechám nakódovat na mlhovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BATMAN Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Dlouho jsem premyslel zda se po tom pidit a nevypadat ze si trapne vymyslim zavady,ale velice casto dojedu auto stojici na semaforu a po zastaveni vidim ze se mi levy xenon srovna do primeho smeru (pred zastavenim byl mnohem vic doleva). Pravy xenon se nehne. Mam si to alespon natocit na video,nebo se me v servisu vysmejou? Za 2 mesice mi konci zaruka tak radeji to jeste rychle resit...... Taktez se mi obcas stane ze se mi najednou sam zapne tempomat a vim 100procentne ze jsem tlacitko na páčce nezmacknul,tak nevim zda na to neni jiny figl,ale to uz se netyka svetel..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 s tema xenonama je to spravne ... od 0-15 km/h jdou do pozice standartnich potkavacich svetel (leve se vraci doprava a mirne se prizvednou) ... 15-50 rezim mesto (leve se natoci doleva a mirne se sklopi) atd atd ... jen pro info pokud prijedes v rezimu "mesto", zastavis a ihned vypnes motor, aniz by se stacily vratit svetla, tak po novem nastartovani a "rozcvicce" xenonu odmita zminovane leve svetlo tuto rozcvicku udelat, jen se sklopi, pocka na prave svetlo a najede nahoru, svetla funguji normalne dal ... nekde to bylo i popsane, je to kvuli tomu rezimu mesto ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Červen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Dobry den nevie nahodou niekto poradit ako servis prinutit aby mi vymenil vybojku ? V servise cakaju pokial ju nevypali aby im to na pc ukazalo zavadu bez toho nic nemienia robit. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 vyměnit servis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Červenec 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Servis som nevymenil lebo som nestihol ale pri vymene vybojky mi nova nesvieti a vraj tam je kod811 a nevedia co stym a cakaju na odpoved so skodovky do vtedy mam jazdit bez jedneho svetla nevie niekto co to je za chyba dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Červenec 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Tak po dalsom tyzdni jazdenia bez jedneho svetla mi servis prehodil riadiace jednotky kde sa potvrdilo ze riadiaca jednotka vypovedala sluzbu tak objednali novu a vymenili ostatne reklamacie nemienia riesit neda sa niekde napisat do skodovky aky postoj zaujme alebo je to marne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Take mam asi Problem, vcera jsem jel vecer a leve svetlo mi svitilo vylozene doleva do prikopu, pri roznuti dalkovych jsem videl svetelny paprsek vylozene sviti do stromu a predemnou svetlo vubec neni. Pred 2 tydny mi nahravali novy firmware do bcm jednotky. Zitra jedu do servisu at na to podivaji. Kdyz jsem potom uplne zastavil, levy xenon po 2 vterinach prijel k pravemu, ale zda se mi ze jsou nasiroko od sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 nj rezim "mlha a dest" asi nic nerika ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 A muzes mi to tedy vysvetlit? Nevim jake to ma presne rezimy a proste jsem v desti temer nic nevidel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 rezimy: mesto, mimo mesto, dalnice, mlha/dest ... je to kvuli oslneni ... pokud se ti tento rezim nelibi, prepni si z rezimu AUTO na normalni potkavaci svetla, ale pak se ti nebudou ani natacet, nic ... zase to tak hrozne neni, je to sice trosku horsi, ale neni to zadny extrem ... jinak melo by to byt i v navodu .... P.S. ferda25 jiste upresni, ale upload BCM by na to nemel vliv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 MaroCZ: tak to diky za osvetu, dnes jsem jel bez deste a uplne neco jineho, tak tomu moc nerozumim. Fakt jsem videl kulove s prehazovackou, ten levy mi svitil snad 45 stupnu vlevo na prikopu..:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.