Stickler Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Tak to je škoda, na fotce je to tak akorát, tmavší se mi nelíbí. Ale každý dle svého gusta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 pěkný a jak Ti to teda udělali ? zaručili se ? podložky to chce a pak to bude Koukám že máš ploutvičku kde jsi jí sehnal a nové znaky? Nebo spíš z jakého auta fabie/citigo/yety? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Jojo a nakonec jsme si i pokecali ^_^ a že za 27tis mi polepí celé auto....tak říkám, že teda děkuji :loool: S ploutví už jsem to koupil, takže z čeho je nebo co to je zač nevím. Ale vypadá to pěkně a na kvalitu signálu si stěžovat nemůžu. A znaky už se dělají origo přímo na naše OII, takže pěkně padnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 co bych si nechal polepit tak mi kámoš nabízel ochranou průhlednou folii na nárazník a kapotu. Po té zimě to je peklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 A nebude to vypadat lesklejší, než zbytek auta, když na tom bude fólie a na zbytku ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Vypada to dobre ale nejake lepsi fotky by neskodily, hlavne ten bok at vynikne to "spojeni" oken :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 A nebude to vypadat lesklejší, než zbytek auta, když na tom bude fólie a na zbytku ne? co jsem tak slyšel tak ne, ale neviděl jsem to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Máme to na RR - kapota, nárazník, přední blatníky, zrcátka, kliky. Rozdíl poznat není, ale ideální to taky není. Znova bych to nenechával dělat, na druhou stranu už to zachránilo lak od několika kamínků. Ale asi záleží taky od barvy vozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 A důvod proč to není ideální a nenechával by jsi to už dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Dnes jsem nechal zatmavit světla, 3.brzdové, odrazky v nárazníku a potáhnout sloupky černou lesklou fólií Čau , kde ti to to dělali, neni to ve Zlíně ta fotka, u autofolie Vařecha ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Zdar, nene. Je to u nás před garáží. Vařechu jsem měl taky v merku, ale dělali mi to v Tinteku. Vypada to dobre ale nejake lepsi fotky by neskodily, hlavne ten bok at vynikne to "spojeni" oken :) Dodám, slibuji! Jen teď nemám vůbec čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Mě to na té fotce připadalo jako u toho Vařechy :-) podobně to tam vypadá . Dělal mi minulou oktávku a opravdu kvalita. Až na namočené výplně dveří , ty se z toho už nevzpamatovali. Samý flek a už se mi to nepodařilo uvézt do takového stavu , jako předtím. Ale folie super, dával mi Solar Optic , a dodnes NO1. Uvažuju i do této dát ty samé , ale nevím jak je to nyní s těma policajtama . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Na přední nic a dozadu si můžeš dát cokoliv (s atestem). Octávka a tuším celý koncern má předek už z výroby a cokoliv na to už je přes limit. Ale všichni víme, jak to na STK chodí a policie údajně nemá certifikované přístroje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Jak která Octávka a celý koncern... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 No já mám už tmavší skla , i ta předešlá měla zatmavené z výroby . Dokonce bych řekl, že ta je měla tmavší , ale i tak jsem měl dané na celém autě stejné ( mě se nelíbí , když je zadek tmavý , předek proti tomu pak vypadá jako by byl uplně světlý) a neměl jsem s tím teda problémy ani na technické, ani s policajty . Na oknech vylepené štítky . Ale pravda je , že ty měli trochu jiný údaj, než byla tmavost těch folií , nebyly ale nijak moc tmavé. No a samozřejmě kartičku k tomu. To si vždycky okopírují při TP. Byla to determální folie , a na slunku to trochu ztmavlo , jak přestalo svítit slunce, zas jasnější . I proto bych chtěl zase ty samé. Krom toho, že do toho není tak dobře vidět, jde hlavně o to, že je znatelně příjemnější jízda, když z boku svítí sluníčko pěkně na krk. To je peklo :-) no a z těma foliema co jsem měl možnost fungovat to bylo pohoda. Obzvlášť když je auto v garáži a neni rozpálené před jízdou ještě do bíla :-) tak spolu s klimou je to pak oáza :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 A důvod proč to není ideální a nenechával by jsi to už dělat? Dobra folie stoji dost a proste i kvalitni folie neni 100% - hologramy uz z vyroby, nemoznost nejakyho hodnotnyho zavoskovani, blbe se z toho sundava bordel a proste to nema charakter laku.Po 3 letech pujde pryc. Kdyz mas auto s takovou cenovkou, docela to pak nase*e. Ale jak rikam, plusem je, ze jiz neco zachranila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Pár mobilových foto, snažil jsem se zachytit ty sloupky jako celek. Až bude více času a budou i hagusy a maska v barvě kol, tak chci pořídit tenhle balíček pro obnovu zašlého laku - http://www.detailingshop.cz/darkove-sety/494-meguiars-paint-restoration-kit.html a udělat hezké foto v klidu a hlavně foťákem ^_^ Kdyby měl někdo zkušenosti s podobnými balíčky, tak se prosím podělte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Máš to hezké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Okna vypadaji fakt dobre :) Jinak presne tenhle balicek jsem kupoval tatovi na auto, docela to pomohlo, je tam klasicky clay + lestenka a vosk. Lesklo se to pak hezky, takze myslim ze muzu doporucit za sebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Takový mini srázek při přiležitosti výměny hagusů v krásném prostředí u slovenských hranic. :p mám co dohánět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 ty jo to je clen honzajs? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Tak evidentně ano ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Ja jsem ho taky hned nepoznal... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Ja joo :) na zivo je to hrozna pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Tak to je jasny,ted se lakyruje po OV s nejvetsim mazlem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 (upraveno) Jojo. Je to Honza, fotek máme víc. Má moje stříbrné hagusy a já jeho černé. Původně jsem si říkal, že bych dojel za váma do Ovy na sraz, ale ten jsem propásl, jak mi pak řekl. <_< Tak jsme se potkali cca na půl cesty, když jel z SVK. Je to fakt paráda, krásné auto a nasadil mi brouka do hlavy, vlastně hned několik ^_^ ^_^ hlavně ta kombinace face multifunkční volant-columbus-budíky je úžasná . Musím se s ním ještě domluvit a taky v blízké době Columba pořídit! Bohužel mi klepou na dveře rozvody, olej + olej v převodovce, klima a odešel mi světelný senzor a + Columbus, tak to čekám pěkný ranec. :wacko: Upraveno Duben 13, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Ahoj, vies mi pls popisat kde si radicku kupil a ako si ju vymenil? Ak som spravne pochopil, tak si nechal manzetu a vymenil iba radicku. Hlavica pasuje v pohode,alebo si musel nieco upravovat? nasiel som ju tu: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/radicky-plaketky-rukojete/skoda-octavia-iii-radici-paka-rs-s-manzetou-6-ti-seda-id:9901.eshop a tu: http://skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=457&menu=Škoda|Octavia%20III%20(%205E%20)&img_b=IMG_3424_1.JPG&album_adr=/album&album_start=0 Su totozne,ci?Cena je dvojnasobna.... d 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 řekl bych, že jsou totožné, alespoň podle obrázků Výměnu jsem ti napsal do SZ. Jinak pár listů zpět jsem to tu stručně psal a dával i pár foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Tak na pneu najeto 2500km a předek 5mm, zadek 6mm... Co 1000km, to 1mm a víc dole. A to jezdím z 95% předpisově, žádné prudké brždění ani rozjezdy. Sice drží perfektně na vodě, ale tu životnost to bohužel nevyváží. Kupovat je za plnou cenu nebo mít vysoký nájezd a v půlce léta kupovat další sadu, tak mne trefí šlak! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 za sebe dle zkušeností můžu doporučit tyhle: http://www.pneumatiky.cz/goodyear-efficientgrip-performance-225-40-r18-92-w-letni.html uvidíme co udělají po nájezdu jak vydrží, ale sou tižší než Conti 5 a +- stejné vlastnosti i na mokru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.