Přejít na obsah

Napajedlákovo RS

Doporučené příspěvky

Spíše v tom bude poměr výkon /hmotnost a točivý benzín :)

Kdo nemá zkušenost, taky nevěří, že s jednadvojkou tlačím dvoulitry bez ohledu na to, že to mám čipované. Ale ten motor váží 80 kilo a poměr výkon /váha je skoro stejný :)

O schopnostech motoru po zatížení ale samozřejmě nemluvím :)

Odkaz ke komentáři

Bylo mi jasné, že na rovince a prázdný by mi ujel, ale právě jeli jsme do kopce (za Přerovem směr Olomouc) a naložení, každý 4 lidi v autě + 50l sud piva a po strop plný kufr věcí, tak jsem si myslel, že mi pomůže větší krouťák a prd...a to on ani nepodřazoval, v kopci to přišlápl na čtverku, já ze čtverky na trojku a pořád plyn na podlaze. Ale zas na druhou stranu i tak jsme jeli dost za dálničním limitem, takže jsme jen vyzkoušeli a dost ^_^ Ale letos jsem si říkal, že už do exteriéru nebudu cpat peníze, zkusím si zpříjemnit ježdění a navštívit TdiFuna ^_^ ^_^

Odkaz ke komentáři

Auto v pohodě, jen jsem vyklepal sníh z té spodní masky :palec:. Průjezd to byl už několikátý - tam je to paráda, je to RZ na Barum Rally, v tomto úseku je asi 3-4km zatáček a v zimě se to neudržuje. Najezdili jsme asi 80km se spotřebou 9,6l (naštěstí nafta na EuroOilu 29.90 :lol:) A dopadlo to tak, že jsem si vytáhl lano, našruboval oko a pak kamarád zjistil, že ztratil oko :lol: takže jsme čekali a jel nějáký pocestný s Toyotou Hilux. Jinak s tím Mercedesem to je peklo...ten nevyjede nic a při vyplém prokluzu už vůbec nic :wacko: Jo a to Ztko se mi tam objevilo jednoho dne ráno, když jsme byli na týden v Jeseníkách :unsure: :jelen:

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

Tomáš: O DPFku ani nevím, že ho mám. U EuroOilu tankuji, protože tam mají naftu bez BIO a do toho vždy VIF (mám ho asi 4l, takže to tam peru i půlku té plechovky na nádrž :lol: :lol: jsi si jistý s tím okem? Jelikož já ho dozadu taky dostal asi až na 5. pokus, musíš to strčit až nadoraz a při šrubování dost tlačit, pak se chytne. Dopředu jsem se nedostal, tak nevím, ale určo musí být stejné.

Mikk: Halenkovice, ale loni to vypustili...starostové 2 obcí to odmítli, po tom, co tam předloni zemřel fanoušek. To bylo v malé rychlosti, aspoň byla sranda....ttam je to na denním pořádku ^_^

Odkaz ke komentáři

Hezky pěkně :) U nás bys mohl tak prd, chybí ten sníh :(

Chladič paliva ;)

U nás taky už 3°C nad a leze to rychle dolů, takové jízdy si tu můžem užít tak dva, tři dny za celou zimu.... Je to na prd. A to už několikátý rok hlásí tuhou zimu. Už jim nevěřím ani nos mezi očima. :wacko:

jo díky já si nebyl jistý.

Já se ani k závitu nedostanu prostě průměr oka je větší než průměr díry.

To není možné... proč by na autě byly dva průměry na oko? :blink: To oko máš opravdu k autu? :unsure:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dnes jsem odvezl kola na opravu, byla podřená od parkování. Myslel jsem, že bude stačit stříknout jen ta opravovaná místa, ale prý ne....že je musí komplet zbrousit a celá znova nastříkat....což mne teda moc nepotěšilo :-( tak jsem si říkal,.jestli zrovna nezměnit barvu, např. černou...ale nakonec to nechám tak, černá má kde kdo a ten antracit tomu si myslím docela slušel :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...