Přejít na obsah

Napajedlákovo RS

Doporučené příspěvky

Jojo a nakonec jsme si i pokecali ^_^ a že za 27tis mi polepí celé auto....tak říkám, že teda děkuji :loool: :loool: S ploutví už jsem to koupil, takže z čeho je nebo co to je zač nevím. Ale vypadá to pěkně a na kvalitu signálu si stěžovat nemůžu. A znaky už se dělají origo přímo na naše OII, takže pěkně padnou :)

Odkaz ke komentáři

Mě to na té fotce připadalo jako u toho Vařechy :-) podobně to tam vypadá . Dělal mi minulou oktávku a opravdu kvalita. Až na namočené výplně dveří , ty se z toho už nevzpamatovali. Samý flek a už se mi to nepodařilo uvézt do takového stavu , jako předtím.

Ale folie super, dával mi Solar Optic , a dodnes NO1. Uvažuju i do této dát ty samé , ale nevím jak je to nyní s těma policajtama .

Odkaz ke komentáři

No já mám už tmavší skla , i ta předešlá měla zatmavené z výroby . Dokonce bych řekl, že ta je měla tmavší , ale i tak jsem měl dané na celém autě stejné ( mě se nelíbí , když je zadek tmavý , předek proti tomu pak vypadá jako by byl uplně světlý) a neměl jsem s tím teda problémy ani na technické, ani s policajty . Na oknech vylepené štítky . Ale pravda je , že ty měli trochu jiný údaj, než byla tmavost těch folií , nebyly ale nijak moc tmavé. No a samozřejmě kartičku k tomu. To si vždycky okopírují při TP.

Byla to determální folie , a na slunku to trochu ztmavlo , jak přestalo svítit slunce, zas jasnější . I proto bych chtěl zase ty samé.

Krom toho, že do toho není tak dobře vidět, jde hlavně o to, že je znatelně příjemnější jízda, když z boku svítí sluníčko pěkně na krk. To je peklo :-) no a z těma foliema co jsem měl možnost fungovat to bylo pohoda. Obzvlášť když je auto v garáži a neni rozpálené před jízdou ještě do bíla :-) tak spolu s klimou je to pak oáza :-)

Odkaz ke komentáři

A důvod proč to není ideální a nenechával by jsi to už dělat?

Dobra folie stoji dost a proste i kvalitni folie neni 100% - hologramy uz z vyroby, nemoznost nejakyho hodnotnyho zavoskovani, blbe se z toho sundava bordel a proste to nema charakter laku.

Po 3 letech pujde pryc. Kdyz mas auto s takovou cenovkou, docela to pak nase*e. Ale jak rikam, plusem je, ze jiz neco zachranila.

Odkaz ke komentáři

Pár mobilových foto, snažil jsem se zachytit ty sloupky jako celek. Až bude více času a budou i hagusy a maska v barvě kol, tak chci pořídit tenhle balíček pro obnovu zašlého laku - http://www.detailingshop.cz/darkove-sety/494-meguiars-paint-restoration-kit.html a udělat hezké foto v klidu a hlavně foťákem ^_^ Kdyby měl někdo zkušenosti s podobnými balíčky, tak se prosím podělte :palec:

post-30712-0-01056000-1396986872_thumb.jpg

post-30712-0-52560300-1396986881_thumb.jpg

post-30712-0-08660800-1396986890_thumb.jpg

post-30712-0-17984200-1396986897_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jojo. Je to Honza, fotek máme víc. Má moje stříbrné hagusy a já jeho černé. Původně jsem si říkal, že bych dojel za váma do Ovy na sraz, ale ten jsem propásl, jak mi pak řekl. <_< Tak jsme se potkali cca na půl cesty, když jel z SVK. Je to fakt paráda, krásné auto a nasadil mi brouka do hlavy, vlastně hned několik ^_^ ^_^ hlavně ta kombinace face multifunkční volant-columbus-budíky je úžasná :wub: . Musím se s ním ještě domluvit a taky v blízké době Columba pořídit!

Bohužel mi klepou na dveře rozvody, olej + olej v převodovce, klima a odešel mi světelný senzor a + Columbus, tak to čekám pěkný ranec. :wacko: :wacko:

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

Ahoj, vies mi pls popisat kde si radicku kupil a ako si ju vymenil? Ak som spravne pochopil, tak si nechal manzetu a vymenil iba radicku. Hlavica pasuje v pohode,alebo si musel nieco upravovat?

nasiel som ju tu:

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/radicky-plaketky-rukojete/skoda-octavia-iii-radici-paka-rs-s-manzetou-6-ti-seda-id:9901.eshop

a tu:

http://skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=457&menu=Škoda|Octavia%20III%20(%205E%20)&img_b=IMG_3424_1.JPG&album_adr=/album&album_start=0

Su totozne,ci?Cena je dvojnasobna....

d

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak na pneu najeto 2500km a předek 5mm, zadek 6mm... Co 1000km, to 1mm a víc dole. A to jezdím z 95% předpisově, žádné prudké brždění ani rozjezdy. Sice drží perfektně na vodě, ale tu životnost to bohužel nevyváží. Kupovat je za plnou cenu nebo mít vysoký nájezd a v půlce léta kupovat další sadu, tak mne trefí šlak!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...