Ol@f Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Wow je tam, jsem viděl ten sundanej nárazník a říkal jsem si ty wole tam by sedl naviják a je tam !!! Pecka. Jsem na mobilu tak moc nevidím rozdíl je tam teda i jinej nárazník nebo ten kus železa je "jen" ten naviják ? A tím posezem pod autem jsi zabil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Skajo pekne, kolik ma ten navijak kg v tahu... Zda se hrozne malinkaty vuci velikosti auta... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 supeeer, hezlá práce a jo ten posez pod autem mě dostal do kolen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Ten naviják nemá chybu! To kupuješ origo díly Jeep nebo to je nějaká druhovýroba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Predpokladam ze asi origo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Mazec a hlavne ta Skajova servisni poloha nema chybu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Ol@f: Je to komplet novej nárazník, držák navijáku a naviják. p2p: Je to 12000 liber / 5400 kg, konkrétně tenhle. V USA dávají na Wranglera nejčastěji 9500 liber, na což je ofiko dimenzován i celej ten držák. Takže teoreticky by mělo těch 12000 liber v pohodě stačit i s rezervou. Jinak těžko říct, jak to je kvalitní / co to vydrží. Top značka je WARN, ale jejich navijáky začínají na 35tis Kč s ocelovým lanem, se syntetikou je to klidně 45tis Kč, což jsem fakt dávat nechtěl. Ten Golem je za super prachy, s českým zastoupením a snad i servisem, tak uvidíme. Jinak co se týká liftu (podvozku), nárazníku, držáku navijáku, je to od AEV. Ono to není vyloženě origo Jeep, ale je to jeden z největších výrobců doplňků na Wranglery. Většinu vyrábí v USA a nějakým způsobem s Jeepem spolupracují. V USA tuším Jeep prodává jejich věci i jako origo příslušenství, ale v EU smolík. Nejsou nejlevnější, ale zas to maj celkem slušně udělaný, takže většinou všechno pasuje a funguje bez většího laborování :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 špica... :) líbí... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 tak to si mne prekvapil... takovy strizlik a kolik toho utahne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 A jak je to s homologaci v Evrope? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Pokud vím, žádný pevnostní nárazník evropskou homologaci nemá. Respektive žádný offroad doplňky už z principu homologaci nemají, protože podle EU dneska musí být všechno pružný, měkký a deformační ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Jo a proto jsou skoro zakázaný rámy. Třeba na scouta jsem ho nikde nenašel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 no rám na Scouta? to by bylo něco hnusnýho.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 No rámy jsou dneska myslím úplně bez šance. Navíc je to docela známá věc, která může trknout do očí jak benga tak případně STK. I to byl jeden z důvodů, proč jsem šel do decentního nárazníku bez rámu namísto verze s trubkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 To si nemyslím ale určitě praktickýho. Našel jsem ho sice ale nekomunikuje už několik let http://www.ochranneramy.l-b.cz/skoda/ochranne-nerezove-ramy-na-auta-skoda.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Já to myslel z hlediska legislativního. Od určitýho roku to nesmí být ani na nových autech, dřív to měla každá druhá RAVka nebo CRVčko ;) Jinak čistě pro zajímavost - nedávno proběhla taková pěkná akce, parta lidí zrenovovala starou Liazku a vydala se s ní po stopách africkýho Dakaru. A oficiální doprovod jim dělal mimo jiné i ÚAMK s Yetim, kterej byl lehce vyšperkovanej - mimochodem právě rám. Startovali s tím v Praze a až do Afriky jeli po běžných komunikacích napříč celou Evropou. By mě zajímalo, jestli to měli nějak pořešený i papírově, nebo na to prostě srali jako všichni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 To je ÚAMK, ty jsou přece chránění :D Je to přesně tak, jak jsem si myslel.. Žádné spešl nárazníky nejsou povolené... A co udělá rám s člověkem je celkem jasný, proto jsou zakázaný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Myslim ze asi druha varianta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Na Yettíka je ůdajně i s homologací stejně jako na Roomstra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Tak to bych chtěl vidět. Nějak si to nedokážu představit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Tak mi onehdá odpověděla jedna firma, ale už nevím jaká. Tvrdil mi že na Scouta mi ho udělaj ale nebude mít homologaci, kdežto na Yettiho i Roomstera homologace je. Zítra bych měl ject do škodovky do bolky tak se poptám jeslti by se nějak nedalo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Dneska jsme dali první "jarní" mytí. Už to vypadalo, že by mohlo pár dní vydržet sucho, nicméně nakonec ještě během umejvání začlo pršet a dokonce padat sníh Doufám, že to vydrží až do zítra, aby zas po jedné cestě do práce byly auta jak prasátka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 inspirace - http://www.auto.cz/jeep-wrangler-rubicon-rocks-star-naznacuje-moznosti-uprav-86035 i kdyz nektere prvky uz ma Skaja asi osazene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 No, ta světelná rampa by nebyla zas tak od věci :D Jinak ta hvězda taky nevypadá špatně, ale zas takovej amerikánofil nejsem, dost na tom, že mám americký auto B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Panoramata... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 tak pridame neco z tech zakulisnich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 takže skóre Turek Jeep 1:1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 spis blato vs jeep / turek prvni pokus 3:0 blato vs jeep / turek druhy pokus 0:2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 toto bol brutál nárez :D hlavne ten druhý pokus bol skaja na teba :jelen: :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.