košin Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 krásná, ten podvozek hodně pomohl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 díkes chlapi, to pomohl, jsem nadmíru spokojen, navíc předtím byly ve předu pružiny zhruba o 2 cm vyšší než vzadu, takže to vypadalo jakoby auto bylo pořád v záběru :-D, asi z obyč oktavky, ještě po předchozím majiteli, aby bylo znat ze ten predek je hodne uskakanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Paráda Můžu se zeptat, na kolik tě ty pružiny vyšly? Jestli to teda není tajný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 http://www.highperformanceparts.cz/sportovni-pruziny-h_and_amp%3Br-skoda-octavia-rs-lim%2Bcombi-1u-02-20mm.13845 bral jsem je odtud, tyhle jsou ale přímo na RS uvadějí, na normoš oktávky mají taky, s různým snížením, za jiný prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 tak mi konečně po 3 měsících došly žlutý H3 GoldVision do mlhovek, svit mě docela mile překvapil protože svítej fakt sytě žlutě, plus nějaký nový foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Vypadá to skvěle ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 (upraveno) Ty tříbarevný světla vypadají perfektně :D Jinak, kde jsi ty žárovky kupoval? Můžeš dát kdyžtak odkaz? ;) Upraveno Březen 22, 2015 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 díkes, jinak tady je ten odkaz http://tuning.autodoplnky.cz/tuning-zarovky/halogenove-zarovky-do-prednich-svetlometu/autostyle-zarovky-gold-vision-12v-patice-h3-55w-z-s527559982 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Díky za odkaz , máš už nějaký zkušenosti se svítivostí popř. jaký je rozdíl na silnici oproti obyč. H3? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 hele ve svetlech je mám teprve od neděle, ale svítěj hodně do žluta, uvidim az potkam nejakou mlhu jestli to bude znát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 tak dneska proběhlo tónování oken vzadu 15% a vpředu 20%, a nově zatmavená zadní světla, konečně tam nebudu sedět jak ve výkladní skříni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 hezkyyy, ty okna máš 15 a 20% propustnost, nebo zatmavení ? zadní světla prostě dělo, taky se na ně letos chystám :) jak to svítí tak to vypadá geniálně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Já mám taky 15% ale nejsem si jistej ale myslím si že propustnost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Ty H3 žlutý mám taky už skoro rok a drží pohodově,budeš spokojen :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 jo je to propustnost světla 15 a 20, čili zatmavení 85 a 80, jinak díky chlapi tak to je dobrý vědět, těším se až potkám mlhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 tak v poslední době sem na RSku kašlal, dokonce mě provázely myšlenky o prodeji, ale pak sem došel závěru, že by to byla škoda. no v následující době jí to vynahradím. už mě štvala ta karbon folie na střeše, tak jsem ji strhl a půjde do černýho lesku, aby ladila ke zbytku auta, plus patka na okno od milotecu a v další fázi jsem si dnes dovezl Recara z 5dv. G4, poštěstilo se je sehnat i s výhřevem a airbagama, čili ve stejné specifikaci jako mám teď (doslova Plug&Play), a se sedákama a opěradlama ve vynikajícím stavu... nicméně do auta hned nepoputujou, dám k čalouníkovi, musí se přizpůsobit, tak aby se hodily do RSa, čili kůže a středy ze šedé nebo bílé látky jako je v O2RS, a se zeleným nebo bílým prošíváním nebo kombinací zelené a bílé. a zde vložka pro pobavení, zachyceno v Krči u nemocnice, nevím jestli maskování rzi nebo přizpůsobení do stylu Rapidu Spaceback Style Plus, je polepený i ta patka kolem 3. brzdovky, široké využití izolačky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Krásný auto;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 JJ, moc povedené ! Ty sedačky vypadají solidně, těším se na finální vzhled ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Nádherný stříbrný car ... ty zadní výfuku sou pecky a přední světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 chlapi opožděně díky za pozitivní ohlasy. jinak na autě se teď moc nemaká, jen detaily jako je nová FM anténa "ploutev" a patka na zadní okno od Milotecu, obojí lakované do černého lesku, plus předělená střecha z karbonové folie na černou lesklou k předělaní těch Recar jsem se zatím nedostal, tak si zatím užívám řidičovy sedačky, a musím říct, že v zatáčkách podrží výborně no a v neposlední řadě jsem se pustil do preventivní výměny turba ve 221000km, a přitom se měnil i olej a filtry v plánu na nadcházejí období toho mám dost, v těch vedrech mi odešel klimakompresor, takže se to musí vyřešit, konečně odvézt čalouníkovi Recara (nejspíš do České Lípy), no a když už mám nový turbo, tak chip, BOV Forge, a kuchnout středový tlumič výfuku, a ještě jsem objednal kouřový pozičky do náranzíku z US Golfa Mk4, do předu i dozadu, takže vyhodím moduly na tlumený svícení předních blinkrů málem bych zapomněl myslím i na sebe :-D, povedený triko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 mooooc pěkné z těch zatmavených světel uchcávám moc krásný !!!! mě se to nepodařilo nalepit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Moc velká krasavice; -) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Moc pekny a pekny plany ;-) jinak ty moduly pro us sviceni jsou ok? Popripade by tu byl jeden zajemce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Vypadá to zepředu moc pěkně - agresivně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 mooooc pěkné z těch zatmavených světel uchcávám moc krásný !!!! mě se to nepodařilo nalepit :( díkes. myslíš ty zadní světla? jo první verzi se světlejší folii jsem si dělal sám a taky nedopadlo dobře. všude samá bublinka, tak sem to pak u chlapů v autofolie-wrap v Praze-Libuši předělat na tmavší a vypadá to jako by to bylo z výroby Moc pekny a pekny plany ;-) jinak ty moduly pro us sviceni jsou ok? Popripade by tu byl jeden zajemce díky díky, moduly jsou v pohodě, žádnej problém s nima nebyl, na autě je mám od ledna, s tím, že sem od tý doby najel jen max. 4000 km (výhoda služebáku i pro ososní použití) a to převážně přes den, a to svítím denním svícením díky chlapi, cením si toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 A za kolik je kdyztak nechas ? :-) pripadne dal Sz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Co to tam.mas za kola? Jinak dokonalou ji máš!! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 jsou to repliky kol z Audi S5, jmenují Yakuza Japan model 4A myslím. díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 krásnej povoz,tvoje tema mě baví...máš decent úpravy,žádný splácaniny a všechno dává smysl...moc pěkný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.