duke_luke Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 mne sa to cele lubi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 mrda...co víc k tomu dodat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 No a já se snad na něj zítra podívám. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 tak pozičky už plní funkci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Na moje gusto je tam tý hydrografiky až příliš a ten výstražnej trojúhelník jak je jiným směrem ta grafika to by mě neskutečně vytáčelo :D Ale proti gustu ani slovo :) Jinak co se týče sedaček,pásů a tapců tak to je luxus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 to chápu že ta hydro působí na každýho jinak, jinak ten trojúhelník jsem si zvykl :-D ale zhotovitel byl taky naštvaný jak to vyšlo, řekl že tu hydrofolii tam tak nerovnoměrně roztáhl ten nápis OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Před tím než si tam měl HR pružiny jsi měl origo?A pásy asi nemaj homologaci co ? :) Jinak máš to moc hezký, taky prahnu po jinejch sedačkách než RS, ale momentálně není financ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 pruziny origo, ale vepředu byly o 2cm vyšší, už když sem to koupil, pásy jsou z USA, homo nemaj no. no Recara se nedal srovnávat s RSovejma no, RS má v podstavě polosporty z Golfa4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Já vim no, kámoš je má v GTIčku, mě by se líbily origo kožený, jenže to je palba :DDávals origo horní uložení tlumiče, nebo nějaký snížený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Polosporty z GTI jsou lepší než RS sedačky. RS sedačky nemají oproti nim moc velké boční vedení. Já mám z Leona Top Sport sedačky a oproti RS sedačkám nebe a dudy. Kamarád má právě polosporty z GTI a taky to je o něčem jiném. Já bych chtěl Recara z S3, ale ta váha.... :D sulcik: Kamarád ode mě měl nové Eibach 30mm a dal je místo RS podvozku a říkal, že v tom nevidí rozdíl :D Staré pružiny asi už byly utahané, tak se mu to moc nezměnilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Tak mě by nevadilo, kdyby to bylo stejně vysoko, ale na anglickej fórech sem se dočet, že dávat Eibach pružniny na RS je naprd a nedoporučuje to ani výrobce těch pružin. Takže asi budu muset sáhnout hloub do kapsy pro H-R, který jsou dělaný přímo na RS.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 A proč to nedoporučují? Vím o několika RS, co jezdí/jezdily na Eibachu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 To nevím, pár lidí psalo přímo do Eibachu a tam jim napsali, že se to nedoporučuje, prej kvůli tuhosti pružiny, což mi teda přišlo divný, protože zatížení je u 1,8T a RS prakticky stejný, ale jestli to nebude mit co dočinění s uchycením stabíku a nebo jestli ta miska na RS tlumičích není nějak posunutá třeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Tak tlumič z neRS Octy jsem neviděl vedle RS, nedokážu posoudit, ale podle mě to tak hrozné nebude. Pokud by bylo něco jinak na tlumiči, tak by to muselo ovlivnit celou konstrukci tlumiče. Váhový rozdíl tam nějak markantní nebude. Jak jsem psal, kamarád má ode mě Eibach 30mm a nemám s tím sebemenší problém, vím, že i v Anglii to někdo měl na RS a o problémech nevím. Navíc většina lidí, tam pak dá i jiné tlumiče a podle Tvého tématu tam máš Bilstein B8. Sada Bilstein B12 jsou pevné tlumiče Bilstein B8 + Eibach pro kit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 To je sice pravda, ale když se podíváš na stránky Bilsteinu nebo eibachu, tak maj RS zvlášť a kód dílu odpodívá sadě na Jettu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Ano, protože RS má ten stabík za ten tlumič, takže sada musí obsahovat tyto tlumiče a Jetta (u nás Bora) byla dodávána taky se stabíkem za tlumič. Proto mají stejný kód. Spíš jsem narážel na to, že ty pružiny Eibach v té sadě budou klasické 30mm z 1.8T. Odpovídalo by tomu i snižení u B12 10mm (RS je 15-20mm oproti klasické Octě) a to, že pro RS nejsou pružiny samostatně. Pokud by je Eibach dělal zvlášť pro B12, nevidím důvod neprodávat RS pružiny zvlášť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 uložení mám origo, jinak teda na ty pružiny H&R složení oproti RS o 2cm, je dle mého idealní výška, a pracují parádně, drží to jak přibitý. jinak by se mi líbily sedačky König z Golfa 4 R32, a ta cena okolo 40tis je šílená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Tak ty R32 to už je úlet :D Mě by stačily kožený Recara z IV GTI :DAsi obědnám taky H&R, libra má teď dobrej kurz, takže z UK nevyjdou o moc dráž než ty Eibachy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Pokud nevadí váha, sežeň Recara z S3, taky jinde oproti těm z GTI a občas bývají i levnější, není tam přirážka za Golfa :-D Jinak pokud H&R vychází obdobně tak bych je taky vzal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Eibachy jsou v čr za 4k+pošta, v anglii +/- za stejně. HR jsou v anglii za necelejch 5k + pošta, v čr jsou za 7k, to už bych nedal.JJ ty S3 jsou taky pěkný, ale teď potřebuju nasypat do auta tak 30k, takže na to stejně nebudou peníze. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 mě se akorát nelíbí z Audiny ty zadní sedačky, divnej design, ale kdyby se sehnaly v kombinaci černá kůže, šedá alcantara, tak jak se dělaly origo, tak by do RS seděly i bez přečalounění jinak teda ve čvrtek nasazený nový zadní tlumiče KYB, s uložením a dorazama Febi, protože ty co jsem dával před 2 lety mi po za tu dobu po 9000 km vytekly a duplexní výfuk půjde z auta pryč, jelikož ten nárazník dostává na prdel od té druhé trubky, takže se koupí novej difuzor a přemýšlím nad tímto zadním tlumičem http://www.auto-doplnky.com/sportovni-vyfuk-skoda-octavia-i-rs-1-8t-132-kw-ulter-sport-125-204rs-07-2-p14493 má někdo skušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 Ty zadní sedačky jsou problém, to jo. Ale jestli někdo shání sportovní a nemá na Königy, je to podle mě slušná alternativa. Spíš to beru tak, že Recara z GTI mi nepřijdou o tolik lepší, než co mám já, aby byly o tolik dražší. Ale věc vkusu, ty Tvé jsou každopádně pěkné :) <br />Podle mě krok vpřed, že dáš duplex pryč ;) Pokud by jsi nespěchal a měl zájem, budu mít asi za 1-2 měsíce na prodej Milltek od katu bez středu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 je potřeba to řešit, v obou koncovkách rupla mřížka, která drží tu skelnou vatu nebo co to je, takže mi trčí chlupy z koncovek, trubka které vede k pravé koncovce tak vaří spodek nárazníku a už se opřela o tažné oko, takže o sebe drnčí, no a levá koncovka se zase zvedla k nárazníku a mám z toho tepla z půlky odlepenej a nad koncovkou zdeformovanej difuzor, nehledě na to,že to celý svařoval nějakej prasák, jsou tam neoklepaný puchýře, je to totál zrezlý, a u navaření k tlumiči už je díra. to je dobrý protože kat chci zachovat, a středovej tlumič už tam nemám, jen trubku z TDI místo něj. máš někde na videu jakej to má zvuk a za kolik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 jj, je dobře že duplex jde dolů, to je jedna z mála věcí, co se mi na tvým autě nelíbí, ty koncovky jsou totiž strašně blízko u sebe, dle mýho názoru.K těm sedačkám, Ladik asi myslí Recara (viz foto), ty s tou šedou alcantarou co myslíš ty nejsou Recara. Ale ty Recara se pokud vím dělali jen pro třídveřák, takže tam zadní sedačky samozřejmě padaj :D Proto bych chtěl spíš Recara z golfa, páč tam by to byl komplet, ale zase ty z audiny se mi líběj víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 ta druhá koncovka ja dělaná zrcadlově k origo umístění té původní, proto jsou tak blízko. myslím tyhle, dělaly se celokožený, a potom s buď modrou, touhle šedou nebo žlutou alcantarou, nebo celý béžový, a zadní lavice sedí přesně i když je to 3dv, ta se dá dát jak do sedana tak do kombi, jediné zadní sedačky, který nesedí jsou z Golfa4 kombi/Bora kombi, mají jiné uchycení sedáků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 Tak to by mě nikdy nenapadlo, že to může pasovat :D Tak tyhle by byly ideální, ale asi utopie, páč jsem je ještě snad neviděl na prodej, skoro vždycky černý celokožený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 A3 8L/Sportback, Octavia 1U, Golf 4/Bora, Leon/Toledo 1M, všechny sedačky montované do těchto aut si navzájem sedí bez uprav, ať už je to 3dv. nebo 5dv., u 3dv. bys měl akorát sklopitelné ty přední pro nástup dozadu, což u 5dv. nevyužiješ, jinak rozměry, uchycení všechno sedí, a ty Recara z S3 jsou tuším vždycky s el. nastavováním jinak pro mě ideální kombinace by byla přední Königy z Golfa R32, a zadní sedačky z Leona Cupra 4/Cupra R, ty měly totiž taky boční vedení v podstatě jen pro dva lidi vzadu http://www.ebay.de/itm/Audi-S3-8L-Recaro-Lederausstattung-Weis-Schwarz-Alcantara-Vollelektrisch-Sitze-/182222802545?hash=item2a6d534e71:g:i1MAAOSwr7ZW8BOv tady jsou jedny černobílý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 O těch vím, ale ty se mi až tak moc nelíběj. Mě by bohatě stačily ty Golfový Recara, kámoš je má sedí se mi v nich krásně, oproti oktávce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 jooo to můžu jen potvrdit, nebudu si už vymýšlet :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.