Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

3M Revena, http://www.autofolie-brno.eu/ Cena moje kombi 4000,- (cena přes známého, jinak 5000,-). Spokojenost max max max, dodnes nemám ani půl bublinky, nikde nic netrčí, neloupe se, prostě :D :lool: :lol::palec: ... akorát bych dal na zadní dveře slabší ať vidí mladej ven... předek mám o jeden stupeň více jak je povoleno - nalepí atest jak má být, dostaneš navíc kartičku při kontrole PČR, na STK pak dostaneš ale 4 stránkový elaborát apod...takže znova :palec: ... ráno to tam dovezeš, sedneš na šalinu a valíš do štatlu na šnicl a nealko škopek, hodíš čučku na špilaš a pak pro auto...

Odkaz ke komentáři
FireMakin: čééče od slova ,,ráno" tomu nějak nerozumím,prosím o překlad pro Pražáky :D :lool: :palec:

ráno to tam dovezeš, sedneš na šalinu a valíš do štatlu na šnicl a nealko škopek, hodíš čučku na špilaš a pak pro auto...

:palec::lol:

ráno to tam dovezeš, sedneš na elektriku (to je tramvaj pražsky, ne ?) a jedes do města na řízek a nealko pivo, mrkneš na Špilberk (hrad) a pak pro auto :loool:

Odkaz ke komentáři
Hmmmm krytky prahů,výplň do masky,škrabka,ale kam dáš do okty ty kořenky fakt nevím :palec::lol::lol: ;)

Krásný ježíšek :D

Popravdě to taky zatím nevím :-))

3M Revena, http://www.autofolie-brno.eu/ Cena moje kombi 4000,- (cena přes známého, jinak 5000,-). Spokojenost max max max, dodnes nemám ani půl bublinky, nikde nic netrčí, neloupe se, prostě :lool: :palec: ;) :palec: ... akorát bych dal na zadní dveře slabší ať vidí mladej ven... předek mám o jeden stupeň více jak je povoleno - nalepí atest jak má být, dostaneš navíc kartičku při kontrole PČR, na STK pak dostaneš ale 4 stránkový elaborát apod...takže znova :lol: ... ráno to tam dovezeš, sedneš na šalinu a valíš do štatlu na šnicl a nealko škopek, hodíš čučku na špilaš a pak pro auto...

Jak to bude aktuální, tak jim brnknu a poptám se :-)

Náhradní program je jasnej :-))

Děkuji pane vyčerpávající překlad :loool: .....teď už můžu do Brna.........tý woe mne stejně někdo jednou dá přes hubu za ty moje řeči :palec: .......já to tak nemyslím fááákt :D

Garrett: Soráč za zas****í vlákna už se to nestane :loool:

Nevadí, hlavně, že to bude "pražákům" teď už jasný :-)))

Odkaz ke komentáři
Zeptám se, který z těch difuzorů se vám líbí víc na Octě? Je to jedna z věcí co budou příští sezonu na autě

Jeden je pro normální Octavii, druhý s výřezem na výfuk RS. Otázka je spíš, jestli vzít černý, nebo karbonový. Také jsem o něm uvažoval, ale nejdřív bych ho chtěl vidět v reálu, abych se pak nepozvracel... :huh: Jinak s tou koncovkou je to fakt velký problém, nevyrábí se a prakticky nikde ji neseženeš. Poslední novou měl nějaký týpek na aukru, od kterého jsem ji koupil. Chtěl za ni ale dost peněz... :palec:

Mrkni sem: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/m...rs-na-o1-14-16v

Odkaz ke komentáři

Bezva, díky za odkaz :-)

Já ho v reálu právě vídám na jedné žluté RS v práci, ale je to chudák auto, polepený vším možným, borec chtěl tuning a vznikl tuzing. A určitě chci černý, aby to ladilo i se zbytkem auta

Tu origo jsem taky někde v inzerátech viděl, borec píše, že už je nesehnatelná ve skladech škodovky, cenovka tuším okolo 3000,- to je na mě moc peněz

Edit: našel jsem ten inzerát, třeba to někdo z vás koupí :-) http://tuning.sbazar.cz/koncovka-vyfuku-rs...b-o5059679.html

Upraveno uživatelem Garrett
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...