Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

libor.kratas: jj som zo Slovenska :)

Mno to sa moze fakt hodit pri cuvani :) ! Mna neskutocne doziera to male prave co mam na svojej octe :)!

Tak na SVK je opravdu malo trumfek proto je neni videt :) jak rikam ja ji videl jen jednou v TO a od te doby nikde a to tam jsem casto...

ohledne zrcatek sk uvidime co napise garret co rekne na zrcatka jestly je schvauje nebo by je vymenil ;)

Odkaz ke komentáři

Právě jsem si objednal tripling, cena je necelých 800,- takže myslím velmi pěkná :)

A v hlavě se mi honí jedna věc, chci něco udělat se zadním nárazníkem, buď tam dám difuzor + koncovku a nebo bych zkusil sehnat RS nárazník a koncovku (ta asi nebude origo), nevím co je lepší, spíš asi ten RS

Kdyby jste někdo o nějakém věděl, budu rád za info ;)

Upraveno uživatelem Garrett
Odkaz ke komentáři

Mě se právě nelíbí, když je to jen vyřízlý, RS to má hezky řešený, je tam taková hranka kolem koncovky :)

Difuzor by to řešil, ale na OI se nedělá žádný co by se mi opravdu líbil, snad jen od Milotecu, ale to taky není úplně ono

Upraveno uživatelem Garrett
Odkaz ke komentáři

Kluci tak Vas budu muset zklamat. Ted jsme si to overoval primo u zdroje a bezela pro Lilo a hlavne proto aby se mela jak dostat domu a taky aby nemusely s kolegyni stat v te zime venku nez to prohlidnou a skoci ten poplach takze to auti bylo az na tretim miske :) Herdek filek :D :lol::lol:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...