Petriiiik Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Ahoj, hmm, ty na ní pracuješ jako blázen ( v dobrém slova smyslu!!! ) ;) Prosím Tě, tu fólii jsi dělal z jednoho kusu nebo jsi ji nadstavoval?? Vyřezal jsi přostředek a pak zahýbal a lepil? Teda Tvoje šikovná polovička!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Ahoj, díky za pochavlu ;) Dělala to z jednoho kusu , ale na pravé straně se to nakonec muselo rozstřihnout a přelepit přes sebe, nešlo to jinak díky tvaru masky Postup byl teda takovej, že nalepila celou folii, vystřihla prostředek a pak už jen vyhlazovala a zahýbala okraje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Přezuto Už jsem se zase dostal do stádia, kdy se lidi na ulici za autem otočí a to nemusí slyšet ani tuc tuc ani laďák, je to bezva, líbí se mi to :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 No tak ja bych se teda urcite otocil ale na druhou stranu abych nevidel takovou nablyskanou a vymazlenou oktu :) Jako vzdy Petre me se to vubec nelibi (cti: mas to super) :P Ty cepicky jsou fajne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Kube mám skvělej foták, auto je ještě po zimě špinavý, ještě jsem ho nemyl (nepočítám wapku), prostě lak totál matnej, ale na fotkách to celkem jde, mýt a leštit musím v neděli Jsem hóódně zvědavej, jak dlouho mi tam ty čepičky vydrží :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 JJ to znam. Mel jsem jednou jeste na R5 take krasne modre klinikove a nevydrzely tam ani den. Bydlel jsem tehda u skoly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Proč kupovat když si můžu někde vzít, že jo :P Z Bubliny se už taky ztratili takový jedny hezký když jsme byli v Chorvatsku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 nooo, šperkuješ jí pěkně!!! Folie to hodně zvedaj!! Já si snad na té černé dám 20% dozadu a dopředu 35% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Díky, to víš snaha je Při tom zatmavení z toho budeš mít černou rakev :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Je to opravdu fešanda a ty čepičky jsou moc pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Moc pěkné pane ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Díky, to víš snaha je Při tom zatmavení z toho budeš mít černou rakev Pekne fotky Peto vubez nejde poznat ze je nejaka spinava spis bych rekl ze je umyta :lool:, i černa rakev je pěkna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Děkuju pánové Umývat a leštit budu snad v neděli, bude to příprava na sraz na letišti za týden Libore: já neřekl přece, že není pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Před chvilkou jsme se vrátili z lůna našich miláčků, z Mladé Boleslavi ze dne Otevřených dveří Škoda auto a musím říct, že by mě mrzelo kdybych nejel, bylo to skvělý, něco člověk viděl, moc dobře strávená sobota :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Malá příprava na páteční sraz, je mi jasný, že auto v tomhle stavu týden nevydrží, ale jelikož zítra odjíždím a vrátím se až v pátek po odpoledne, tak jsem se do toho pustil dneska, s výsledkem jsem spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Pěkně jsi si pohrál vypadá perfektně a ten lesk, prostě super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 musim te zkritizovat TY ZASTERKY MI TAM NESEDI ale nalestenou ji mas teda moccc pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Na zástěrky už nezbyl čas, letos je ale už sundám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Na zástěrky už nezbyl čas, letos je ale už sundám hura hura jako nerikam ze na zimu nejsou spatne moc uzitecna vec taky jsem je mel jak predni tak zadni ale neni to ono, bez zasterek zase o necem jinem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 hura hura jako nerikam ze na zimu nejsou spatne moc uzitecna vec taky jsem je mel jak predni tak zadni ale neni to ono, bez zasterek zase o necem jinem jj, na zimu si myslim dobrá věc, ty zastěrky, ale bez nich vypada auti mnohem líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Zdarec, dnes na tuningu jsi ji měl pěkně naleštěnou vypadala nádherně a kor bez těch zástěrek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Ty jo to není možný, kde jsi byl? Jsem tě chtěl konečně taky poznat Děkuju za pochvalu, večer sem nahraju nějaký fotečky ze srazu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 (upraveno) no probloncal jsem to tam celý jsem se tam dostal až ve čtyři, kukl na vystoupení, na erot. myčku a po páté sem se odplazil :) blejsknul jsem si tvoji kočku :D jo a stál jsem vedle MiRa a Konnyho :( Upraveno Duben 23, 2011 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 NO JO K JSTE PŘISLY POZDE :( ale este dofrcim jak neco vymyslite :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Nějaký foto ode mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 (upraveno) Pekne fotecky Peťo :) ta zluta Fabie moc se mi libila :( hned bych ji bral :o Upraveno Duben 23, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Moc pěkný fotečky :) , čí je ta zelená octávka s tím logem klubu? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 jj, pěkné pěkné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Libor: žlutá byla dobrá, ale ten černej zadek, nemuselo mu to tak hulit :) Konny: majitele jsem neviděl, jen jsem si ale ověřil, že tu nálepku nechci, vůbec se mi nelíbí :o Kolage: bylo na co se dívat, jen to chtělo přijet dřív :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.