Konny Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Hezky Peťo, moc se mi to líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Chlapy díky za pochvalu, jsem z té masky opravdu nadšenej a navíc pochvala od vás, skvělý prostě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 kurnik tak maska opravdu super uz to neni serie :) hihihiih 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Peto super, tak ted aspon vim jak to budu mit ja akorat v matu, jinak brzdice taky super barva i ty trpytky jsou tam videt je videt zes dnes udelal kus prace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Peto super, tak ted aspon vim jak to budu mit ja akorat v matu, jinak brzdice taky super barva i ty trpytky jsou tam videt je videt zes dnes udelal kus prace ;) musel udelat kus prace kdyz byl uz v 8 v garaži :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 No jo Libore ,ale to nevime co tam od osmi rano delal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Makal jsem - brzdy, očista interiéru Fabie + motoru, přezutí, maska, umyl jsem Feldu, spálil bordel a teď si už půjdu lehnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Fešanda , hlavně ta maska :) Ještě k tomu černý spidery ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Já se musím přidat a pochválit tu masku. Ta se mi fakt moc líbí, to je super prace!! Moc pěkný! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 vypadá to pěkně, ale tu masku to chtělo do matu, aby to ladilo s lištou v nárazníku.. nebo lišty půjdou do červený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 A me se to vuuuubeeec nelibi :D Cervene brzdy a cerna maska....... Fuj Delam si prdel. Petre mas to moc pekne. To je videt ze se tady hodne lidem libi to same.... To pak na srazu se uz jen bude hodnotit max spracovani kdyz budou mit x lidi cervene brzy a cernou masku :) Me uz chybi jen ta maska hi hi hi ;) Fakt Petre kus dobre prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Fešanda , hlavně ta maska Ještě k tomu černý spidery Včera poprvý jsem nad černýma kolama vážně uvažoval, třeba se k tomu taky dostanu :) Já se musím přidat a pochválit tu masku. Ta se mi fakt moc líbí, to je super prace!! Moc pěkný! Díky moc :) vypadá to pěkně, ale tu masku to chtělo do matu, aby to ladilo s lištou v nárazníku.. nebo lišty půjdou do červený? Na předku je Peťo ještě kus práce, xeny, ostřiky, lišta do laku, rámeček SPZ do pryč, mračítka - mám co dělat :D A me se to vuuuubeeec nelibi :D Cervene brzdy a cerna maska....... Fuj ;) Delam si prdel. Petre mas to moc pekne. To je videt ze se tady hodne lidem libi to same.... To pak na srazu se uz jen bude hodnotit max spracovani kdyz budou mit x lidi cervene brzy a cernou masku :) Me uz chybi jen ta maska hi hi hi ;) Fakt Petre kus dobre prace Kube ty darebáku už jsem myslel že se ti to fakt vůbec nelíbí :D Děkuju ;) K té masce by se hodila černá střecha, ale chtělo by to VT pro představu, nechce se mi až tak moc experimentovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Preci nemuzem porad vsichni reagovat stejn: Juuu krasa mas to super :D Tez treba trochu negativni chvaly A jestli si das cerne spidery a strechu tak uz se s tebou prestanu bavit uplne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 V tom pripade ja taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Kuva tak to si asi v tom případě tady budu povídat sám Ale ne, pro tu střechu jsem rozhodnutej zatím tak na 70% že ji dám, moc moc mě to láká :D Spidery jsou vzdálená budoucnost a navíc bych spíš koupil jiný kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Jo ja pro ni rozhodnuty jsem uz davno jen to neventiluju bo pak kazdy chodi a pta se kdy uz to budes mit. A ja na to ted nemam moc casu a penize musim davat i jinam nez do aut. Ted se bude u nas delat to co uz je doma a pak dal. A u te strechy porad nevim jestli mat nebo lestk. A s tim i maska a vsechno ostatni ze......... :D A neboj pobidat si budem porad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Peníze mizí hodně rychle když se do něčeho pustíš,to je fakt, to zná tady asi každý :D Mat/lesk, v tom mám naštěští jasno, vše do lesku, mám rád nablýskaný auto a vše na něm Tu folii si zkus koupit, nestojí moc, v Obi, Hornbachu, Globusu, tyhlety obchody ji mají a uvidíš jak se ti to bude líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Diky za tipy ale prvne bych se mel sundat tu lisku ze zadnich vrat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 A nebo ji tam nech a vydávej to za druh tuningu, dneska rezavý káry na srazy jezděj normálně a dokonce jsou to lidi schopní vystavovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 No to radsi ne Petre :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Kluci k těm červeným brzdam, maji to hodne lidi protoze ta červena se hodi na hodne aut,svetle, tmave auta proste se tam hodi... zluta se hodi na malo a zelena taky, vetšinou červene a nebo kdo na to prdí tak černe od destiček :D:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 To je fakt, Kube na Fabči jsou původně taky zelené, ale přišlo mi to dost nevýrazný tak jsem je natřel na červeno a pohoda, měl jsem to udělat hned :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 JJ cervena je fajna barva. A v kombinaci se stribrnou a cernou je taky moooc pekna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Ted si ctu jaka strecha???? To abych v tydnu zajel na nalepeni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Dalsi taky provokater :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 (upraveno) Deko: To by si měl, aspoň se nebudu muset piplat s úpravou fotky :D Kube: jaká provokace Upraveno Duben 11, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Šak nic nic dobre ne..... Sem nic nerekl ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Já nic neslyšel! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Tak to ne, masku jsem ted zavrhl ( uz ji mas ). Strechu budes taky polepovat, tak musim vymyslet neco noveho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Neříkej mi, že taky koukáš na to co kdo má a nemá a ikdyž se ti to líbí tak už to na auto nedáš? Něco nového, jo to bude asi trošku problém Ve čtvrtek přezouváme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.