Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Díky díky, kluci, ale není naše :lol:

Myslel jsem širší rodinu, tzn. rodiče manželky si jí pořídili, ale od začátku to bylo pod mým dohledem :D

Dakie: místo Feldy mám teď taky Fabii, ale jedničkovou a kombíka ;)

jajiN: jj, je to z téhle akce, za starý auto byla sleva 40t. :) A starou mají pořád doma :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zima se blíží, dneska dám na auto zpátky zástěrky, zimní koberce a opláchnu ji na wapce, už je to potřeba. Přezouvat budu 27.10, tak snad vydrží počasí :)

Akce zimní alu kola zatím vypadá špatně, už jsem se byl na 2 sady dívat, jednou v Prostějově a včera ve Svitavách a hrůza, prý vždycky kola kde je minimum oděrků a ve skutečnosti je to hrůza :blink::angry:

Kdyby někdo měl ORIGO ALU kola na Fabii I 14", tak budu shánět na příští sezonu :)

Odkaz ke komentáři

Tento inzerát znám už pár měsíců (z jiné inzerce) a když se podíváš na detail, tak jsou ty kola docela poškrábaný, zimní gumy se vzorkem 4mm jsou na vyhození (díky povinnosti mít vzorek min. 4mm) a ne na ježdění a ještě za to chce 6000KČ :wallbash:

Než tohle tak raději hezký poklice

Ve Zlíně pán prodával za 3500,- ty byly opravdu moc pěkný, bohužel jsem byl až druhý :(

Odkaz ke komentáři

Minulý týden jsem dal do auta zimní koberečky a zástěrky, při té příležitosti jsem si vzpomněl, že jsem někde na foru četl o tom, jak se do podběhu za zástěrkama dostává bordel a je dobrý to sem tam vyčistit, tak jsem to taky udělal, byl jsem docela překapenej kolik tam to ho bylo :blink:

post-341-0-13650200-1319353152_thumb.jpg

post-341-0-33552900-1319353157_thumb.jpg

post-341-0-69355900-1319353161_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj, a proto pořád jezdím na Spiderech :lool: Ještě tak sehnat kola na zimu, a přes zimu snad i origo alu na Fabku :)

Deko: neberu, viděl jsem je už na živo na Audině a móóóc pěkný, stejně ale není v plánu přechod na větší :(

Upraveno uživatelem Garrett
Odkaz ke komentáři

Ono lehká kola mají vliv na jízdní vlastnosti. Úspora váhy kola se při jízdě v rotaci násobí asi 5x. Tedy pokud máš o 2kg lehčí hliníkáč, tak to na jednom kole dělá něco jako 10kg zátěže v autě. Vynásobeno 4x, máš auto o cca 40kg lehčí. A to už je na jízdních vlastnostech sakra znát.

Spíš budou nejen lehká, ale taky měkká. A to už u nízkého profilu jaký je na "17" vadí, snadno se deformují.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...