tommasAHC Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Třeba OZ je tuším Itálie a to jsou jedny z nej kol. Navíc dneska je spousta věcí "made in germany" a přitom to je dělaný kdovíkde. Čína je klidně vysokokvalitní, ale pokud je to dělaný pod EU dohledem. Prostě ber to na co máš dobré recenze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Libore závist ;) tommasAHC: kola vybraná mám (origo OI), foto na předchozí straně, možná bych vzal i Tritony pokud by byla dobrá nabídka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 dneska jsem videl za 4200 ty co chces ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Kde? s-bazar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Našel jsem, inzeruju i jinde, vypadají pěkně, to ale vypadaly i ty předtím a nakonec nic, určitě bych je rád viděl, ale mám to tam 130km :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 jo Není problém si tam zajet, když bych věděl, že si je odvezu, ale tu jistotu nemám. Nebaví mě jezdit pro kola, kde mi napíšou, že mají pár menších škrábanečků z provozu jinak nic a zatím ty kola byly vždycky na nový lak (a to všechny čtyři) Takže jsem vyléčenej z takových cest 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 presne, jenom jak pise Deko, to neni daleko, kdyz si zajedes pro xeny do Ostravy tak 130km to neni pro tebe daleko Peto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 jjj, pro xenony byla radost si zajet, ale ty byly (jsou) nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 (upraveno) Dneska odpoledne dostala Fabule zimní voskovou kůru, do 14 dnů ji hodím na zimní a Octa se přezouvá na zimu zítra, ach jo, budou plechy Fotky nic moc, pouze mobilem Upraveno Říjen 26, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Hezky umyté a připravené na zimu tak to chválím Mám dnes Octu po dvouletém servisu takžwe náplně nové a jedem dál... :-) Jinak oplechy ble ale co se dá dělat..el. nechci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Dobrá práce , nechceš umýt i moje auto? :P Pořád se k tomu nemůžu dostat a do myčky se mi nechce... :) No pokud bude o víkendu hezký počasí, tak taky umyju, navoskuju a přezuju na zimní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Dneska odpoledne dostala Fabule zimní voskovou kůru, do 14 dnů ji hodím na zimní a Octa se přezouvá na zimu zítra, ach jo, budou plechy Fotky nic moc, pouze mobilem Plechy jsou v pohodě, hlavně, když na nich nejsou poklice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Třeba takový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 No fuj Po tydnu dopadnes jak ja a poridis alu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Snad jo, je to hrozně ošklivý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Třeba takový? Pro mě je to hnus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 tak jak vidim uz jsi prezul, ja jeste ne ale alu Trion uz jsou doma mam v super stavu :) jen nazout prehodit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Pro mě je to hnus :D Samotný černý plechy nedám, ty puklice jsou pro mě menší zlo ;) tak jak vidim uz jsi prezul, ja jeste ne ale alu Trion uz jsou doma mam v super stavu :) jen nazout prehodit... To se někdo má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Plecháče jedině s poklicema, ale origoše.. ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 (upraveno) Aktuality: auto bylo na reklamaci: byl nakřivo volant = srovnáno + geometrie, opraveno na záruku :) Zbývá ještě dořešit palubku, ten orchestr co mi tam drnčí se nedá poslouchat Včera jsem ještě při umývání zjistil, že se mi do zadního znaku asi dostala voda, musím to taky ještě pořešit Během víkendu jsem udělal poslední zimní přípravu, umytí + vosk, takhle čistá bude zase až na jaře Edit: zmenšení fotek Upraveno Listopad 20, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Krasa ale hrozna koza :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 tobe udelaly geometrii na zaruku ? taky mam trosicku krive volant, a jak jsi dopadl s osvetlenim AC ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Deko: Libor: jsem věděl, že jsem na něco zapomněl, to spravili taky, byly spálené žárovky ;) Geoška byly taky na záruku, asi to kvůli tomu volantu bylo potřeba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Deko: Libor: jsem věděl, že jsem na něco zapomněl, to spravili taky, byly spálené žárovky ;) Geoška byly taky na záruku, asi to kvůli tomu volantu bylo potřeba :) Aha tak to ja spalenou zarovku nemam, ale ten volant taky zkusim ,, jen jestly nereknou ze to je udelane provozem :( po novem roce tam musim zajit az auto budu mit doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 No vidíš, a já se origo servisu po novém roce už budu snažit raději vyhýbat :D Ohledně volantu jsem říkal technikovi, že to tak mám od začátku, ale vždycky jsem na to zapomněl to nahlásit (což je pravda) a v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Kuwa, Shell ve Vyškově má naftu aktuálně za 37,10 - včera na Shellce u Vaňkovky měli litr o 70 halířů lacinější Asi se podívám co by stálo dodělání LPG do Fabie, to je prostě hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Peťo, to myslíš nejakou tu lepší naftu nebo obyč? Když jsem se dneska ráno díval, jak jsem jel do práce kolik stojí na Shellce normální natural, tak byl za 35,90 Kč, tak to asi obyč. nafta není že? Nebo to tak zdražili? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 jj, natural jsem bral dneska taky za 35,90 a obyč nafta 37,10 a ten jejich lepší nesmysl 40,40!!! Chybí tu blijící smajlík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.