Přejít na obsah

ka_r_los 2.0 TDI custom edition

Doporučené příspěvky

Tak ten ma doslova kazdej:) Me jde ve vetsine veci hlavne o funkci, nikoliv estetiku. Tady se ale spoji vic veci, nebude na tom videt kazda smouha a jeste me to odlisi:)

Jako ta cena je fakt desna, navic lidi maji vetsinu celoumsadu, viz ukrajinska, tam maji celek pro sibr, ktery mi je k prdu a k prodeji na dily se uz radsi nevyjadrili:/

Uvidim pristi tyden, to se mi vyjadrimjeste nekolik lidi.

Odkaz ke komentáři

9 tisic je fakt vrazda... Kamos zohnal pri bolke komplet za 4000... Vycistil sa a siel na auto.. :) a radsej by som pockal a hladal... Original je predsa original... Nez ti to neklapne a zhanat aj biely.. ak sa ti postasti a najdes niekoho s Primou(vybava) tak predas svoj origo a este sa ti nieco vrati ;)

Odkaz ke komentáři

Tohle je nedostatkový zboží no. Na vraku téměř podpultovka a po dílech to nedají vůbec. Já když sháněl RS strop, tak jsem zašel tak daleko, že jsem si našel kdo to vyrábí :D Pán byl sice velice ochotnej, ale odkázal mě vlastně na Škodovku, že přímo od nich by ta cena byla úplně stejná. :)

Odkaz ke komentáři

Cena stropnice je strasne paadoxni, lidi to obcac prodavaji i za 2600, teda kratkou http://www.sbazar.cz/vrsteam/detail/7486358-cerna-stropnice-octavia-ii-kratka-nova-origo

Zbytek dilu delaji doplnky, sloupek a a b jsou spolu s clonami to nejdrazsi.

Na dly lidi rozprodavaji bouracky a tech taky neni dost:) Bly strop jsem videl i za litr komplet.

Ale ja se nevzdam, aspon vevnitr to chci mit hezky:D

Odkaz ke komentáři

Takže schánění RS vnitřku trvá a trvá, ale nevzdávám se...

Jinak dnešní den byl poměrně produktivní. Vyjma pracovního nasazení se mi podařilo upravit kablík k volantu a multifunkci z O3 k obrazu O2 a téměř dodělal redukci k budíkům.

Nemá někdo poblíž nějaký nabořený RS v kombajnu? :wallbash::ph34r::lol:

Odkaz ke komentáři

http://www.autohit.cz//files/content/25752/automobily-skoda-octavia-rs-2-0-tdi-ap_1.jpg

Tak tahle fotka mi jasne ukazala, ze rs stropnice jsou vyhozeny penize a radsi investuju do tech spreju na prebarveni. Pokud ma byt kazdy plastovy dil tmavsi, tak je to jak z kolotocarny=O

Takze plan zni jasne, koupim jen doplnky a d-sloupky a zbytek jde barvou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...