shamp1x Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Kdo by nebyl zvědavý. Držím palce ať se ti to povede dokončit už zítra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Tak dnes přišel den N .... Nastartovat! připojil jsem budíky a baterii, sednul na místo řidiče, vložil klíček a .... nic Už jsem si myslel, že mi odešli budíky, diagnostika psala chybu immo a podpobně... takže jsem přejel propojku předFL - FL... OK, tak jsem jr připojil znovu a ... Heureka! takže jsem dolil naředěnou kapalinu a začal odvzdušňovat... na druhé dolití bylo plno... klima se doplní až v neděli, jelo se na Lipno... Takže zážitky jsou jen s nastartovaným autem a jízdou při nastavování snímače úhlu volantu... je to takové víc z dálky:) Ale hlavní přínos bude až ve vyšších rychlostech. Co jsem tedy ještě dodělal je toto... kdo uhodne Největší plochy zpevněny antivibrou a pak dalších 5mm rohože, a pak zpátky původní tlumení + jsem opravil hadici sání narychlo el. páskou a zbytkem těžké pěny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Kapota? Dej pak vědět pocity z utlumení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Tu kapotu bych zvaldnul,do toho se pustim asi . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Tak a plány pokračují, protože mě čeká ještě výměna stropu, kde budu na doporučení lukonyho používat i tepelněizolační materiál gamaflex 6, tak jsem začal přemýšlet, zda by se nedal použít i na podběhy... a jelikož mám doma vzorek, který při testu vodu nenasáknul, je to asi jasné. takže až se bude přezouvat na zimu, dopadne to tak, že vyndám jednotlivé podběhové plasty a po vzoru jiných firem to dopadně takto Cenová kalkulace při použití gamaflexu je max 700kč a ještě mi zbyde, což v kombinaci s přebytkem antivibračního materiálu zanamená 1 hezké sobotní odpoledne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Budeš to mít odhlučnění, že budeš muset otvírat okna aby jsi věděl, jestli máš nastartováno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 PDéčko je dost hlučný :D stačí to trošku vytočit na dálnici a je to jak traktor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Stačí dát volume do prava a nevím o motoru :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2015 (upraveno) Tak sice neměřená, ale za to dlouhá zkouška... Včera cesta do jihlavy a zpět po D1. Kde je kvalitní asfalt, je klid a pohoda o motoru při 139 km/h ví, ale neruší, jak se ale změní asfalt je problém, takže podběhy jsou jasná volba! A začínám řešit profukování předních dveří/oken... Upraveno Září 27, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 a kolik máš km? u O2 při větším nájezdu to profukování je běžný no :) jak když nemáš zavřen okénko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2015 tak samo, že 212 tkm a těsnění okolo oken už toho mají za vandr, ale tohle řešili i auta v roce 2007... vím, že něco dělalá mezera pod zrcátkem, ale co dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Jednoznačně palec nahoru Moc pěkná práce a klobouk dolů za to, že jsi do toho šel. Já bych na to asi neměl nervy. Na druhou stranu ten klid potom musí stát za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Tak dneska 2x absolvovaná stejná cesta 141km = 282km. Co se hluku týká, ty podběhy to chce:D Ale aspoň ta spotřeba, vyjma Jižní spojky, 100/140 km/h a 4,7 l/100km, to by šlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 na 15" se to jezdi co? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Toť:) Jinak se nám blíží Ježíšek... co s tím uděláme? http://www.volanty.net/cz/produkty/1742-skoda/RuckaJUMBO-celoperRed/-madlo-brzdy-octavia-ii-yeti%3A-perforace-cervena-nit.html + http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-05-radici-paka-s-manzetou-6-ti-cervena-3544cz160/ nebo http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-05-radici-paka-kompletni-6-ti-kuze-734cz160/ Mám červeně prošitý volant hlazenka+perforace, takže proto ta rukojeť, ale ta červená řadička se mi extra nezdá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 o řadičce z o3 si nepřemýšlel? měl jsem tu ze supa a dobrý, teď mám právě o3 a drží se ještě líp ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 s ohledem na to, jak je malinkatá, tak ani moc ne:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 zlatého bludišťáka, kdo mi poví materiál dílu 3V0 805 696... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 Tak nám přišel před-Ježuch a copak nám to naježil... Takže šaltpákový problém je již vyřešen :) Pro příklad, takhle to vypadá v mé ruce... O3 je opravdu menší, spíš až moc malá :D A otázka pro znalce, copak to je?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 čidlo na vzduch.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 ... znalý se pozná:) Tak se konečně zbavím další chyby v diagnostice:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 (upraveno) čidlo na vzduch.... čidlo na kvalitu vzduchu :) Upraveno Listopad 28, 2015 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 hlava nejpomazanější:) Škoda, že jsem to neměl na dovolenou, zas to celý rozebírat... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Milý a drazí, nejsem moc na přání a filozofické projevy, ale tak taky něco zkusím. Ten rok nám zase nějak utekl a i když to venku moc nevypadá, dnes by měl přijít Ježíšek. Většině z nás přinese hlavně to, co jsme si sami koupili, nechali si proplatit a nebo nám na to dá:) Nepřehánějte to s cukrovím, protože to, že od Nového roku začnete hubnout stejně nedodržíme, tak ať tu výchozí pozici nemáme do léta tak špatnou... Na Silvestra bacha na špunty, archivní alkohol nedomácí produkce a dovozovou pyrotechniku z vojenského výprodeje! Hlavně buďte s lidmi, se kterými chcete být a vypněte, těch dnů volna je snad čím dál méně. Takže klid, pevné nervy a zdraví na minimálně dalších 366 dnů (ano, 2016 je přestupný). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 (upraveno) Tak troška bilancování: Mnou provedené úpravy: Rok 2014: instalace facelift panelu klimatizace + rámečku dokódování corner mlhovek denní svícení přes mlhovky + amerika instalace manuálních sedadel Audi A6 S-line style vytlumení kufru Silentcoat 2mm instalce premium HF sady Rok 2015: facelift panel přístrojů zvedací sada MF volant vyřazení EGR ventilu a ECO chip - by BMP - DONE po 246 dnech! :D Zvuková izolace rounem nebo těžkou pěnou kufru, motorové přepážky a předních podběhů - in progress, pokračování na jaře Rok 2016: černá stropnice atd alá RS - Koupena, instalace na jaře... facelift zrcátka - koupena, objednana na lak čočkové světlomety řadící páka O2/S2 FL 5l nádržka ostřikovačů+ čidlo vše-ploutev na střechu - připravena na lak Zvuková izolace rounem nebo těžkou pěnou kufru, motorové přepážky a předních podběhů - in progress, pokračování na jaře repase zadní nápravy A co byste řekli na namontování CR převodovky k PD motoru no? :D Upraveno Leden 3, 2016 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Situace: Rozbite zadni svetlo... Koupit predfl svetlo Nebooo 2x fl svetla + rs naraznik? Co byste mi doporucili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 O svetlách v top stave viem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 A ted, jsou za neTOP cenu?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Cena dohodou :) a teda su to FL svetla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.