Přejít na obsah

O1 TDi s 992 000km

Doporučené příspěvky

Ty brďo.Tak to je síla.Jak píše Montenegro,je to škoda prodávat.Překročit milion km a nechat si to jako suvenýr a pakto prodat jako raritu.Možná by to koupila i Škodovka jako dobrou reklamu na vozy Škoda.Kdysi automobilka WV vyměnila od jednoho borce Golfa co měl najeto přes 1 000 000 km za nového Golfa a pak ho použila na reklamu jak jsou spolehlivé vozy od WV. :lol:

Odkaz ke komentáři

cca 6.800km každej měsíc od novoty auta, já jezdím hodně a musím trávit i čas na jednáních, najíždím (spíš najížděl jsem  :) ), 60.000km za rok a bylo to opravdu hodně a únavné,  :lol:  , což bylo 5.000km za měsíc, každopádně poklona řidiči, pokud ty kilometry sedí vzhledem k dalšímu údaji - barva šedá - řekl bych překlep, snad stříbrná?

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

No pokud se clovek aspon minimalne o to staral tak ten intros ne musi byt zniceni vice nez je na fotkah. Ale je videt ze na volantu mnel cosi (nejakej potah nebo podobne) protoze je to osoupany po celem obvodu volantu, radicka je menena ale ty ridicove dvere (ten textil tam jak je poskozen) tak to napovyda vetsi porci km, a ani ten koberec u ridicovyh noh ne vypada zrovna zahovalej takze je to mozne.

Odkaz ke komentáři

Uctihodné kilometry !!!!!!!! a dle vozu a pozůstatků asi TAXI !!!!!!! ale když se člověk bue řádně starat o vůz tak proč ne :-))))

já osobně jsem měl tu čest montovat do 1.9TDI 66kw nějaké věci a měl najeto 660T km auto bylo TAXI a dostávalo servis a vše OK jak řikal majitel ....

dále auto známého 1.8/20V bez turba 92kw najeto 540t km s původní spojkou a pán si to vychvaloval v autě jsem osobně jel a na půl míče bych nehádal :-))))

Odkaz ke komentáři
Pro mne je to relativne draha zalezitost ;) ale pro Vas kteri jste vice/mene bliz tak zavolejte a overte to, urcite je to velka zajimavost, a treba udelejte sbirku, kazdej 500kc a kupte ji a bude jako maskota OC clubu :blink:

Ta sbírka, to je Super nápad! :huh: Zajímavé by bylo vydražit právo pokořit kranici 1 mega. :(

Pak ale ještě mít to kde parkovat.....

Odkaz ke komentáři
Pro mne je to relativne draha zalezitost :D ale pro Vas kteri jste vice/mene bliz tak zavolejte a overte to, urcite je to velka zajimavost, a treba udelejte sbirku, kazdej 500kc a kupte ji a bude jako maskota OC clubu :(

Pak by jsme ji mohli upravit a jet s ní DAKAR 2011 v barvách OC. Každej člen kus etapy :blink::huh: ;)

Odkaz ke komentáři

Já prodával OI,je to asi dva roky po taxikářovi,měla 700.000 a krom řidičovy sedačky-která byla prosezená interiér jako kdejaká co má 200-300.000km.

Jinak měla Turbo a vstřiky původní,měněna vada protože jeden blb ji učil skákat přes koleje a výměna čerpadla,jinak nic.(samo desky,čepy adt,o tom se nebavím.)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...