BadyS Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Tak tomu říkám pěkná práce pokud to není úklep, každopádně na to vypadá http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7814846 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 No tak jestly je to pravda tak je to skoda prodavat a jeste za ty prahy. ja bysh si ji nehal a najel ten milion s ni a pak ji doma drzel jako trofej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Ty brďo.Tak to je síla.Jak píše Montenegro,je to škoda prodávat.Překročit milion km a nechat si to jako suvenýr a pakto prodat jako raritu.Možná by to koupila i Škodovka jako dobrou reklamu na vozy Škoda.Kdysi automobilka WV vyměnila od jednoho borce Golfa co měl najeto přes 1 000 000 km za nového Golfa a pak ho použila na reklamu jak jsou spolehlivé vozy od WV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 (upraveno) možná překlep možná ne jednou jsem videl u kámoše v servisu o1 1,9 tdi nevim jestli 66 nebo 81kw ale měla natočeno 830 000 :) a stale jezdí akorát studené starty trošku horší Upraveno Leden 6, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 (upraveno) cca 6.800km každej měsíc od novoty auta, já jezdím hodně a musím trávit i čas na jednáních, najíždím (spíš najížděl jsem :) ), 60.000km za rok a bylo to opravdu hodně a únavné, , což bylo 5.000km za měsíc, každopádně poklona řidiči, pokud ty kilometry sedí vzhledem k dalšímu údaji - barva šedá - řekl bych překlep, snad stříbrná? Upraveno Leden 6, 2010 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Jak koukam na cenu tak to klidne muze mit najeto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 - barva šedá - řekl bych překlep, snad stříbrná? žádnej překlep stříbrný škodovky mají v techničáku jako barvu uvedenou šedou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Mně se ty km nezdaji, kdyby měla mega tak ten interier by byl víc zničený. Jinak je to stará mr.ka, navíc nějak blbě sedí levý zadní dveře, tak ta cena mně nepřekvapuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 No pokud se clovek aspon minimalne o to staral tak ten intros ne musi byt zniceni vice nez je na fotkah. Ale je videt ze na volantu mnel cosi (nejakej potah nebo podobne) protoze je to osoupany po celem obvodu volantu, radicka je menena ale ty ridicove dvere (ten textil tam jak je poskozen) tak to napovyda vetsi porci km, a ani ten koberec u ridicovyh noh ne vypada zrovna zahovalej takze je to mozne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 a co tam zavolat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Já měnil služebáka na 300 tis, interier jako nový, to je fakt, ale po mega? To by už muselo být znát, pokud na tom už něco neměnili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 a co tam zavolat? :P Pro mne je to relativne draha zalezitost ale pro Vas kteri jste vice/mene bliz tak zavolejte a overte to, urcite je to velka zajimavost, a treba udelejte sbirku, kazdej 500kc a kupte ji a bude jako maskota OC clubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Uctihodné kilometry !!!!!!!! a dle vozu a pozůstatků asi TAXI !!!!!!! ale když se člověk bue řádně starat o vůz tak proč ne :-)))) já osobně jsem měl tu čest montovat do 1.9TDI 66kw nějaké věci a měl najeto 660T km auto bylo TAXI a dostávalo servis a vše OK jak řikal majitel .... dále auto známého 1.8/20V bez turba 92kw najeto 540t km s původní spojkou a pán si to vychvaloval v autě jsem osobně jel a na půl míče bych nehádal :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Pro mne je to relativne draha zalezitost ;) ale pro Vas kteri jste vice/mene bliz tak zavolejte a overte to, urcite je to velka zajimavost, a treba udelejte sbirku, kazdej 500kc a kupte ji a bude jako maskota OC clubu Ta sbírka, to je Super nápad! Zajímavé by bylo vydražit právo pokořit kranici 1 mega. :( Pak ale ještě mít to kde parkovat..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 To taxi mně taky napadlo, podle některých věcí, ale ta barva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Pro mne je to relativne draha zalezitost :D ale pro Vas kteri jste vice/mene bliz tak zavolejte a overte to, urcite je to velka zajimavost, a treba udelejte sbirku, kazdej 500kc a kupte ji a bude jako maskota OC clubu :( Pak by jsme ji mohli upravit a jet s ní DAKAR 2011 v barvách OC. Každej člen kus etapy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Já prodával OI,je to asi dva roky po taxikářovi,měla 700.000 a krom řidičovy sedačky-která byla prosezená interiér jako kdejaká co má 200-300.000km. Jinak měla Turbo a vstřiky původní,měněna vada protože jeden blb ji učil skákat přes koleje a výměna čerpadla,jinak nic.(samo desky,čepy adt,o tom se nebavím.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 u kámoše ve firmě kdysi prodávali OI s podobnými km, lehce pod milion km. A dostávala jen pravidelný servis, jinak se na tom závada nevyskytla žádná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Už jsem ten odkaz nestihnul = inzerát neexistuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 No, možná se za chvilku zase objeví ... se 129 tkm nebo tak nějak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 JJ i to by se dalo čekat :-)))) nebo zas tema obráceně dost často jsem také měl možnost něco dělat na vozech které ročníkem i kilometrama byli vonavky ale stav vozu byl opravdu nehorázný.......uffff 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 A nebo to chtěli stočit a točili na opačnou stranu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Nedávno byla ve škodováckým Mobilu OI z maďarska, jestli se nepletu, a ta ten milion měla bez větších závad, jen pravidelnej servis. Ať mi někdo ukáže nějakýho podělanýho korejce co tohle ujede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 ten milion tu má více aut a jezdí...jen majitelé to neví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Koukejte občas na aaačkový stránky, určitě se tam objeví jako mírně jeté auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Taky jedna rekordmanka pro pokochání. Pravda není to "nic moc", ale na benzín docela dobrý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 To se někdo přepsal když stáčel kilometry ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.