Mich Odesláno Květen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Diky kluci. Jen bych chtel poradit, http://www.xenony-zlin.cz/led-zarovky/led-zarovky-12v/t20-ba15s/super-led-ba15s-30w-bila-can-bus mela by byt schvalena na pozemnich komunikacich. Bude svitit dobre? Bile bude svitit, to je mi jasny, ale jestli bude svitit hodne. Cenu neresim, chci mit 2 roky zaruku kdyz vidim, jak ochazi bodovy ledky doma. Jde koupit jeste neco lepsiho? Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 (upraveno) Ak chces, ber ich :) Na tu homologizaciu som zvedavy, ci ju maju vytlacenu aj na patici...o tom silno pochybujem. Takze uplne staci, ak kupis tieto: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2pcs-lot-30W-BA15S-1156-1157-6-5W-Cree-High-Power-White-Turn-Signal/2038164099.html ..su na chlp rovnake a za uplne inu cenu. Co sa tyka zivotnosti, tak tieto odchadzat nezvyknu, takze to by som neriesil ;) Upraveno Květen 17, 2015 uživatelem Kyselinka Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 mě odešli 2, bratránkovi teď jedna.. takže ano odcházej jako všechny ledky ;) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 No je zaujimave, ze inemu neodchadzaju, resp. co viem a poznam. Nebude to nahodou tym audi motorom? :lool: Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Co to, ze je na prodej? Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Chlapci tak jsem si včera ze škodovky dovezl nový kolečka s pneu. Myslím, ze je nikdo na autě od nás nemá a doufám, ze to tak zůstane :) Na jedný octávce jsem je tady už viděl. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Co to, ze je na prodej? ahoj Jirko, dal jsem ji do bazaru, protoze jsem koupil novyho passata a uz mam 3 auta, takze jsem premyslel, ze bych to hodil na dve, protoze jsem s oktavkou ujel za posledni mesic jednu trasu 200km. A aby mi stala v garazi a ja platil pov+hav a garaz, to je trochu zbytecnost. Ale jeste nejsem uplne rozhodnutej a je mozny, ze oktu o neco snizim a bude z ni hezky auto na vylety. Obecne je osud oktavky hodne ve hvezdach a kdyz jsem ji vcera umyval, hned jsem vedel, ze ji pod cenou nenecham :-) Ak chces, ber ich :) Na tu homologizaciu som zvedavy, ci ju maju vytlacenu aj na patici...o tom silno pochybujem. Takze uplne staci, ak kupis tieto: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2pcs-lot-30W-BA15S-1156-1157-6-5W-Cree-High-Power-White-Turn-Signal/2038164099.html ..su na chlp rovnake a za uplne inu cenu. Co sa tyka zivotnosti, tak tieto odchadzat nezvyknu, takze to by som neriesil ;) Miso diky za odkaz, vezmu podobny jako jsi posilal Na jedný octávce jsem je tady už viděl. nestras :-D Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23335 Nechci ti kazit radost, ale ty kola jsou pěkný, takže pravděpodobnost, že budeš originální je malá. :)...a aby toho nebylo málo, tak jsem je před nedávnem viděl na další octávce :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Jeho tema uz je mrtvy. :D ne, aby nevzniklo nedorozumeni, je jasny, ze kola budou jezdit i na podobnych autech, to jsem si jen rypnul. Kdyz jsem jeste topil v autech nesmyslny haky, tak jsem na s1 namontoval DRL ve stylu audi s6 ale za 1/10 ceny. Ted uz je ma polovina superbáků. To stejny i s novyma znakama- tehdy to bylo jeste v kolibce, sotva co vysly znaky tak jsem zajel do skodovky, vsechny objednal a zkouselo se. Kdyz jsem vypustil do sveta, ze se jedna o znaky z citigo (tehdy jeste s2 nove znaky ani nemel) predek i zadek, a behem mesice nebyl sup z fora, kterej by je nemel. Tak uz na to kaslu :-) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Oktavka si mesic odpociva v garazi, tak jsem si rekl, ze nam udelam radost a jsme objednani na nejaky to poladeni k TDIFunovi, trochu ji provětrám do Těšína, preventivně vymenim vzducháč i oleje. Sice je to všechno meneny 10 tis km zpet, ale na tom setrit nebudu :-)Byl z Vas uz nekdo u Zdenka s 1.6TDI? Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Fun je TOP ..na dieselpower fóru je pár grafů a zkušeností ;) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 jj dík, už jsem to četl :-) jedna mobilová fotka na cepeusech, dnešní :-) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 až škoda predávať :) fakt je pekná Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Diky moc kluci, zitra se prijede mrknout klucina z fora, drzim mu to auto uz od pondeli :-) skoda ho je, ale uz mam nastupce, tak se auto prodava trochu lip, neni to tak depresivni :-) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Kebyze to neni dizel, tak by som ju bral hned, na kratke trasy a kavickovanie po meste pre mladu :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 To je vul!!! :D :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Na mesto tak akorat ta 1.6 ;) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 mám skutečně smůlu. Konečně solidní zájemce o moje auto (klubák) kterej se pro auto uplně nadchnul, každý den jsem mu posílal nějaké info a fotky z archívu :D a nakonec mu dnes oznámili, že mu nevyšla půjčka. Začíná mě to pomale srát - první zájemce byl z daleka, druhej cikán, třetí se po sepsání KS a před zaplacením ani neozval, pak další na kterého jsem čekal 5 dní, že má málo času a ať se na něj nakonec nevážu a pak tento. S každým nějaký problém. Kde jsou ty časy, kdy borec přijel, zaplatil a odjel. Díky tomuto chlapíkovi jsem zase vymazal všechny inzeráty (požadoval to) a zase nic. Mám cukání se na to vykašlat, teď se na internetu objevil podvozek HR a pěkný BBS Speedline a hotovo. Nechat si ji, takový auto a jen problémy samý. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 auta sou dnes bohužel blbě prodejný no ;) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Kluci, kdyz zapojim xenony na auto kde puvodne nebylo, musim neco kodovat? Byli jsme s kamaradem pro xenony a pri otoceni klicku parkrat problikly. Jedna se o originalni xenony a take octavii 2 diky. Protoze tohle na mym autem nedela Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Jo, v centralni elektrice. Problikavat je rozhodne nenechavej Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Myslel jem, ze to bude zase nejaka slozitost :D nevis v jake adrese a co se tam ma zaskrtnout? Dekuji! :-) Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Nevim zda je to face nebo predface... V predface to je 09-centralni elektrika, ale nevim presne byte ani bite... Ale je tam napsano Xenon lights installed nebo neco takoveho :-) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Je to facelift, podobny jako mam ja. Diky, zkusim se na to mrknout Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Včera doplněna a vyčištěna klima. Doufal jsem, že to bude za 15 min a trvalo to 3/4 hodiny se zkouškou těsnosti! Alespoň mám jistotu že nás po cestě do HR uchladí :D Jinak v plánu bylo i zatmavení oken, ale rozmyslel jsem si to. Příští týden servis, oleje, filtry a nechám vyměnit asi i olej v převodovce. Dělal to z vás někdo na manuálu? A půjde i nový palivák. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Kluci a abych vás neodbyl, tak tady fotka na Golusech. zamiloval jsem se Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Tohle jsou snad nej kola od Skodovky;-) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 (upraveno) nej sou ze superba 19" ;) jinak tyhle se hodí k O2. pěkný Upraveno Červenec 4, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Souhlas Jirko! ^_^ ve vnitřku kola, když jsem koukal na ET kol, je jako výrobce napsaný Borbet.. takže už žádný Ro(v)nal 19" jsou na mě moc, ale budou určitě pěkný. Jinak dík Máro Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky