Přejít na obsah

Michův diamant OII Facelift

Mich

Doporučené příspěvky

Ak chces, ber ich :)

Na tu homologizaciu som zvedavy, ci ju maju vytlacenu aj na patici...o tom silno pochybujem.

Takze uplne staci, ak kupis tieto: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2pcs-lot-30W-BA15S-1156-1157-6-5W-Cree-High-Power-White-Turn-Signal/2038164099.html ..su na chlp rovnake a za uplne inu cenu. Co sa tyka zivotnosti, tak tieto odchadzat nezvyknu, takze to by som neriesil ;)

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Co to, ze je na prodej?

ahoj Jirko, dal jsem ji do bazaru, protoze jsem koupil novyho passata a uz mam 3 auta, takze jsem premyslel, ze bych to hodil na dve, protoze jsem s oktavkou ujel za posledni mesic jednu trasu 200km. A aby mi stala v garazi a ja platil pov+hav a garaz, to je trochu zbytecnost. Ale jeste nejsem uplne rozhodnutej a je mozny, ze oktu o neco snizim a bude z ni hezky auto na vylety. Obecne je osud oktavky hodne ve hvezdach a kdyz jsem ji vcera umyval, hned jsem vedel, ze ji pod cenou nenecham :-)

Ak chces, ber ich :)

Na tu homologizaciu som zvedavy, ci ju maju vytlacenu aj na patici...o tom silno pochybujem.

Takze uplne staci, ak kupis tieto: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2pcs-lot-30W-BA15S-1156-1157-6-5W-Cree-High-Power-White-Turn-Signal/2038164099.html ..su na chlp rovnake a za uplne inu cenu. Co sa tyka zivotnosti, tak tieto odchadzat nezvyknu, takze to by som neriesil ;)

Miso diky za odkaz, vezmu podobny jako jsi posilal

Na jedný octávce jsem je tady už viděl.

nestras :-D

Odkaz ke komentáři

Jeho tema uz je mrtvy. :D

ne, aby nevzniklo nedorozumeni, je jasny, ze kola budou jezdit i na podobnych autech, to jsem si jen rypnul. Kdyz jsem jeste topil v autech nesmyslny haky, tak jsem na s1 namontoval DRL ve stylu audi s6 ale za 1/10 ceny. Ted uz je ma polovina superbáků. To stejny i s novyma znakama- tehdy to bylo jeste v kolibce, sotva co vysly znaky tak jsem zajel do skodovky, vsechny objednal a zkouselo se. Kdyz jsem vypustil do sveta, ze se jedna o znaky z citigo (tehdy jeste s2 nove znaky ani nemel) predek i zadek, a behem mesice nebyl sup z fora, kterej by je nemel. Tak uz na to kaslu :-)

Odkaz ke komentáři

Oktavka si mesic odpociva v garazi, tak jsem si rekl, ze nam udelam radost a jsme objednani na nejaky to poladeni k TDIFunovi, trochu ji provětrám do Těšína, preventivně vymenim vzducháč i oleje. Sice je to všechno meneny 10 tis km zpet, ale na tom setrit nebudu :-)

Byl z Vas uz nekdo u Zdenka s 1.6TDI?

Odkaz ke komentáři

mám skutečně smůlu. Konečně solidní zájemce o moje auto (klubák) kterej se pro auto uplně nadchnul, každý den jsem mu posílal nějaké info a fotky z archívu :D a nakonec mu dnes oznámili, že mu nevyšla půjčka.

Začíná mě to pomale srát - první zájemce byl z daleka, druhej cikán, třetí se po sepsání KS a před zaplacením ani neozval, pak další na kterého jsem čekal 5 dní, že má málo času a ať se na něj nakonec nevážu a pak tento. S každým nějaký problém. Kde jsou ty časy, kdy borec přijel, zaplatil a odjel. Díky tomuto chlapíkovi jsem zase vymazal všechny inzeráty (požadoval to) a zase nic.

Mám cukání se na to vykašlat, teď se na internetu objevil podvozek HR a pěkný BBS Speedline a hotovo. Nechat si ji, takový auto a jen problémy samý. :wallbash:

post-25754-0-40116700-1434548627_thumb.jpg

post-25754-0-56297900-1434548724_thumb.jpg

post-25754-0-70686700-1434548866_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Včera doplněna a vyčištěna klima. Doufal jsem, že to bude za 15 min a trvalo to 3/4 hodiny se zkouškou těsnosti! Alespoň mám jistotu že nás po cestě do HR uchladí :D

Jinak v plánu bylo i zatmavení oken, ale rozmyslel jsem si to. Příští týden servis, oleje, filtry a nechám vyměnit asi i olej v převodovce. Dělal to z vás někdo na manuálu? A půjde i nový palivák.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...