Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

no starou sundaval Míra ze systemcaru a já jsem to pak zpátky strojil a přidělával novou... zabralo to tak půl hoďky... musí se odstrojit půlka stropu aby tam byl dobrej přístup tzn plasty na C sloupcích madla vzadu na stropě a samo takovej plast vzadu u okna... ty C sloupky se tam pak pěkně nahovno vracej...

jinak to mám udělaný že stará anténa zůstala připojený akorát jsme ji narvali do C sloupku skoro až do kufru kam až dosáhnul kabel. V praze a ve městech to hraje v pohodě ale jinak na hovínko takže MP3 :palec: :)

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři

to jirka: no rád bych nějak ztmavil přední mlhovky zkusím na ně plácnout fólii na okna a uvidíme pak asi vyměnit přední světla za halogenový projektory... :smich:

to živočich: díkes pane a koštuje kolem 2 litrů záleží jak kvalitní máš tu fólii :smich:

ještě nějaký foto za jízdy:

DSC06608.jpg

DSC06622.jpg

Odkaz ke komentáři

klobouk dolu to je krasnej povoz udelanej ze standartni octavy, je videt ze ani RS narazniky nejsou potreba kdyz je dobrej napad a par sikovnejch rucicek, klobouk dolu a palec nahoru pane.

Ty mlhovky jsem zkousel, ale folii na skla cesta nevedla, aspon u me ne, folii sem nalepil ale protoze mlhovky jsou od kaminku tak to neprilnulo uplne a tady to poskozeni od kaminku se docela projevilo a bylo to videt, navic mlhovky pak videt nebyli a tim se moje auti opticky zvysilo, i kdyz ty mas tak super zehlicku ze by to nemuselo bejt spatny.

Fakt dobra prace.

Odkaz ke komentáři

to Konwice: jj koukal jsem jinak kola vepředu 8x18 vzadu 9x18 a pneu n a obou 215/40 :rolleyes:

to Ol@f: tak to si měl určo taky když si to naložil nějakejma věcma... :blink: jinak tady mám foto když jsem měl ještě auto plný bordelu jak to hezky leželo... odklon dobrej

to Ciza: díky za pochvalu podle mě když se ten přední černej otvor roztáhně ještě do stran zatmavením těch mlhovek tak to to auto opticky rozšíří... třeba u těch dvojek který nemaj mlhovky je to supr vidět :palec:

ti bratros: ale mě by tam neseděli si myslím... to mi spíš pujč ten foťák konečně :palec:

29062010482.jpg

29062010483.jpg

Odkaz ke komentáři

Vojto, tak se na dovolene konecne pripojim a nestacim koukat!! Ta strecha podle predpokladu vypada super :smich: a tak se mi zacina styskat po mym stribrnym liftu :smich: a fotky opet bomba

jinak skrz folie na mlhovky...jsem resil, ale folie na okna nadrzi :D tak jsem tam nechal dat ciry ochranny kuli kamenum a s tim su spokojenej, ale neni to zatmaveny.. proste efekt rozsireni jakej jsem chtel docilit, tak jako ty bohuzel nevysel.. pokud Te napadne neco jinyho dej vedet...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...