Guest chipmann Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 já mám na autě od začátku dunlop sport maxx a naprosta spokojenost guma je to sice o trošku dražši ale jízdní vlastnosti super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 (upraveno) @Bladik:já ti nevím, někde jsem ho viděl, ale asi ne tady, možná by Igor něco věděl (160R), vím, že jsi s tím měl problém, kamarád taky - má to co ty LaK a 17´´, udělal na ně bubu bubu, zkoušeli něco o výměně pneu zezadu dopředu, tak je odpálkoval, že jezdí k nim do servisu a proč mu tedy výměnu pneu neudělali, když je to nutné, proč to tedy není jako servisní úkon apod...., udělali geošku a dali komplet nové gumy Upraveno Březen 17, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Nech sa páči, v prílohe TPI 2024362/4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 160R: To je moc pekne, dekuji...nemohl by si mi ty obrazky poslat na mail bez toho vodoznaku? Rad bych to se svym servisem probral ;) Dekuji. Mail: Spidern@centrum.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Jaký jste koupili pneu na léto? Conti SportContact 3 Dunlop SP sport Maxx GT Pirelli PZero Nero Pirelli P7 Cinturato Na Pirelli P7 Cinturato som odjazdil minulý rok cez 30t km a úplne v pohode, nič zlé na ne nemôžem povedať a podľa hĺbky dezénu pri prezúvaní na zimné mi vydržia ešte tak 1,5 sezóny.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Díky, já uvidím co vezmu spíš podle DOT, mají hodně starý pneu všude. Igore, mohl bych tě taky poprosit o forward. ;) dolezelzdenek@gmail.com Díkes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Zkus pneu net já jsem tam teď kupoval 2 ks dunlop sport maxx GT a co se týká stáří měl jsem 02012 takže dalo by se říci že skoro čerstvá guma co jsem se ptal v servisu tak letní pláště mohou být klidně i 3 roky staré a jsou stále ok není to jako u zimních 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 neni to tak citlive jako zimni ale proste koupit si dva roky starou gumu ze ji pristi tri sezony budes jezdit je taky nestastna volba, je to guma a proste degraduje starim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Dunlop SP sport Maxx GT ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Zkus pneu net já jsem tam teď kupoval 2 ks dunlop sport maxx GT a co se týká stáří měl jsem 02012 takže dalo by se říci že skoro čerstvá guma co jsem se ptal v servisu tak letní pláště mohou být klidně i 3 roky staré a jsou stále ok není to jako u zimních Jj, jak píšeš, já mám teď taky na Neptunech Dunlop SP Sport Maxx GT, pneu-net znám a zjišťoval jsem u nich DOT u těchto pneu konkrétně a je to 23T 2010. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Nech sa páči, v prílohe TPI 2024362/4 Díky Igore, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 K tomu stáří pneu, na dobrepneu.cz a levne-pneu.cz (dva shopy stejného provozovatele) mají v detailu každé pneumatiky uveden DOT a zemi původu. Myslím dobrá službička pro zákazníky, na kolik se uvedené údaje shodují se skutečností zjistím brzy, právě jsem objednal Dunlop FastResponse 195/65 R15. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Můžu doporučit Pirelli P7 Cinturato 225/45 na to jak jsou široký, tak tichoučko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Koupil jsem Michelin Pilot Sport 3 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 dalsi co bude jezdit pneumatiky a ne gumy :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 si přečti poslední AutoTip s testem 50-ti pneu 225/45/17, gumy a pneumatiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 K tomu stáří pneu, na dobrepneu.cz a levne-pneu.cz (dva shopy stejného provozovatele) mají v detailu každé pneumatiky uveden DOT a zemi původu. Myslím dobrá službička pro zákazníky, na kolik se uvedené údaje shodují se skutečností zjistím brzy, právě jsem objednal Dunlop FastResponse 195/65 R15. Tak už došli pneu? Jak je to s DOTem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Jo jo, došli dneska. Údaje odpovídají. DOT 10/12, made in Germany. Přesně, jak mají uvedeno. Ale ještě jsem projížděl jednotlivé pneu a ty údaje mají uvedeny pouze u pneu skladem, nikoliv u všech, jak jsem původně psal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 dalsi co bude jezdit pneumatiky a ne gumy :palec: :palec: koľko majú dojazd oproti primacy? "Boule" sa nerobia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 si přečti poslední AutoTip s testem 50-ti pneu 225/45/17, gumy a pneumatiky Jestli ho mas tak ho ukaz (cti naskenuj prosim) at se muzu podivat ktera gumarna si ten test zaplatila tentokrat koľko majú dojazd oproti primacy? "Boule" sa nerobia? Cece vcera jsem zrovna pripravoval kola na prezuti a jsou tak v pulce takze cekam ze daji dohromady tak 50tkm, zadne boule, odskakani nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 (upraveno) AutoTip není SM , ale jak to najdu a budu u skenu, takto dám, jinak tam chválí letní Nokian a Barum je myslím osmý u mých Potenz kritizují spotřebu paliva, což je pravda, při normálních cestách + 0,5 a dálnice + 0,8 l/100 proti zimním, naopak Michelin je v tomto nej tak jsem to naskenoval Upraveno Březen 29, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plaváček Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 výborný..zrovna jsem si ho chtěl jít koupit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 No dost mi to asi pomohlo při výběru.Přiklonil jsem se k Nokianům.Máte je někdo v rozměru 224/45/R17? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 takze ja bych to videl na jedny z tehle 5ti protoze na PS2 se mi uz nechce a kdyz Michelin rozmer co chci nedela v PS3 tak, CSC 3 CSC 5P Potenza S001 SP Sport Maxx GT SP Sport Maxx TT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Ondro jsem zvědavej co vybereš já už vybírám týden a pořád nevím jaké koupit. Můžu mít Pirelli zero rosso 225/45/17nové za 8tis., ale jsou až v Turnově i když mám trochu strach, že se rychle sjedou. Ten test co sem dal Jarda mě zase navnadil na ty goodyear eagle f1. Těžko ale říct čemu se dá věřit protože každej test vychází jinak. A nebo koupím Barumky za pár kaček a bude klid .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 co Nokiany ZG2? ja nevim ten goodyear jsem mel zafixovanj jako ze ne z doby kdy byl sipovej vzorek a hucel. S tvym najezdem bych se nebal, stejne i na letnich je poznat degradace gumy po letech, na vsem si myslim najedes 30 000km i kdyz na te pirelce mozna trochu min, zase bude drzet ale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Neviem ako zero rosso ale na P7 cinturato som spravil minulý rok asi 27t km a podľa ich stavu odhadujem že minimálne 60t km mi musia vydržať... to je myslím v pohode.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 tak jsem si myslel ze v tom rozmeru co budu potrebovat se ZG2 nedelaji a asi jo. Asi je zkusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 .... ty Nokiany ZG2 jsou dražší (podle heureky) než ty Goodyear E F1, které jsou podle toho testu o něco lepší. Je fakt, že ty šípáky se jim tehdy nepovedly, ale tak občas se něco nepovede každé firmě. Na druhou stranu si zas říkám jestli má smysl kupovat na auto kterým jezdím jen o víkendu kvalitní gumy, které dřív zestárnou než je stihnu sjet. Takže i jako kompromis uvažuji nad těma Barumkama, které vyjdou celá sada za pěkných 8tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 Kvalitni gumu ve smyslu vysokeho najezdu asi ne. Zrovna jsme to vcera resili s jardou a p2p chce to neco co te podrzi v meznich situacich, treba kdyz se pred tebou neco ztukne a ty budes muset udelat mysku na brzdach aby sis zachranil predek. Nerikam ze barumka je spatna guma v 90% situaci se asi zachova jako kazda jina drazsi guma ale v tehle mezni bych tam mel radeji neco co fakt podrzi. Pri tvym vikendovym najezdu bych tam videl nejaky lepitko co zmizi treba do 20 000km ale bude s nim aspon legrace. Jak vychazi nejaka sportovni pirelka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.