Lopik Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Už když jsem si u prodejce přebíral nové auto, říkal jsem si, že ta kůže na volantu je nic moc. Teď jsem zjistil, že dole ji mám poškozenou. Ani nevím, jak se to mohlo stát, neuvědomuji si, že bych něčím o volant zavadil anebo ho nějak jinak poškodil. Má někdo nějaký nápad, co s tím? (kromě výměny volantu ;) ) Vidět to není, ale když už o tom už vím, tak mi to vadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Zkusit reklamaci, buď uznají nebo ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Dělají to prstýnky na rukách, Mám to úplně stejné ba i horší....Prostě šunt no, reklamaci neuznali je to opotřebením při běžném používání.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 volanty.net tohle neopravis a na vice je prstynek, nebo polovicka, kdyz by manipulovala s kabelkou atp, tohle mi presne udelala, kdyz jsem ji naucil sundavat prstynkky na rizeni, udelala pokovenou hranou kabelky, malem jsem ji snedl!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Tiez si myslim,ze reklamacku neuznaju.Je vidiet,ze to je mechanicky poskodene.Precalunit je riesenie,trebars do perforovanej koze u nejakeho overeneho calunika.Volant musi ist ale dolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Ja to mam od nehtů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 A oprvdu je to kůže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Ja sice neviem co to je za koza, ale ja s nou mam iny osobny problem, mne smrdi ako lacna kozenka, hlavne ked sa zacnu potit ruky. MR2015 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Ano hlavne že platíme za kožený paket...no prostě další simply never ojeb... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Díky za tip na volanty.net - možná to nechám přečalounit do nějaké kvalitnější kůže. Asi to bude skutečně od prstýnku, snubák nosím už 10 let :) Ale na předchozích škodovkách jsem takto poškozený volant neměl ani po 200.000km, zde se oproti OII opravdu šetřilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Teď jsem zjistil, že dole ji mám poškozenou. Ani nevím, jak se to mohlo stát, neuvědomuji si, že bych něčím o volant zavadil anebo ho nějak jinak poškodil. Ked to je na spodku volantu, tak to nie je od prstenov, ale od nastupovania a obtierania sa o volant. Ja som napr. tiez zistil, ze obcas skrabnem o spodok volantu, ked nastupujem...hlavne ked mam jedni nohavice, ktore maju na bocnych kapsach kovovy zips <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 t musíš být neuvěřitelnej tlusťoch :lol: sranda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 No ja by som to tipol tiež na ten zips. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 treba reklamovat. Hyundai mal svojho casu tiezp roblem s kozou na volantoch - tam to menili na pockanie. Snad skodovka nie je horsia! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 (upraveno) t musíš být neuvěřitelnej tlusťoch :lol: sranda. Hovado :D Tak hajzlovy pavuk nie som a zase ani tlstoprd (185cm/95kg), ale volant mam vysunuty uplne dopredu a trosku dolu a sedacku zase nemam moc vzadu ;) Upraveno Červenec 9, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 U mě ta kůže na spodní části volantu vypadá stejně a to jsem si jist, že o něj nohama nešoupám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Synteticka koza,tak co by ste chceli.Poznam pripady,ze sa zacala lupat komplet po celom venci a zvlast u ludi,ktorym sa velmi potia ruky.Sa setri vsade... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 No neviem šetrí sa všade ale žeby dali na volant syntetiku to sa mi nezdá to by boli riadne hovadá,a je jedno či sa niekomu potia ruky alebo nie ,to sa musí ošúpať tak či tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Divný že? Koženej paket to určitě je šak za to platíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Volant mám po téměř 50 tis (MR2015) v pořádku, dokonce bych řekl, že i v lepším stavu než u O2 2011 se stejným počtem kilometrů. Naopak mám ale od palce celkem slušně vydřený flek na řadící páce (nedržím na ní ruku!), na O2 jsem to měl stejné tak na 120tis. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hravec Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 ja to mam od kožené bundy od zipu který je hodně ostrý, na spodní straně volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Řadička v OIII, to je také kapitola sama pro sebe. Nemám na ní ruku. Řadím třemi prsty a na boku řadičky mám na kůži ošoupaný palec. Nájezd 40tis.km. Ruce se mi prakticky nepotí a nemám na ní ruku. Zkusím reklamovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Maroš1 Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Ahoj napiš jak jsi dopadl. Mám 66tis km a řadičku mám úplně oloupanou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 90tis a je na ostudu. jak dopadla rejklamace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Tak takto vypadá moje řadička; loupe se vpravo od plaketky. Volant zatím vypadá vcelku ok. Najeto aktuálně 81800km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Takto moje po 94 tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Moc se vám potí ruce, moc zbytečně řadíte a je to hlavně vlastnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Srpen 9, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Ale jinak je škodovka sen každého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 treba reklamovat. Hyundai mal svojho casu tiezp roblem s kozou na volantoch - tam to menili na pockanie. Snad skodovka nie je horsia! poskrabany mechanicky ti nevyreklamuje nikdo a u auta s 90tkm ti stejne ve vsech znackach taky reknou, ze mas smulu. to ze ta kuze je asi tenci nez drive, to je bohuzel smutny holy fakt. uvidime, ja mam 11tkm a volant dobry, radicka uz zacina... Ale jinak je škodovka sen každého. tvoje komentare jsou totalne debilni, nezlob se na me. nic nikomu neprinesou, jen vzdycky napises vetu ve smyslu "za tohle platime", simply never" a ten co cituji. zapremyslej laskave nad sebou, jenom plevelis temata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Někde nahoře jsem si v rámci této diskuse stěžoval na vydřenou hlavici řadící páky. V rámci 60tis. prohlídky jsem uplatnil reklamaci, po kontrole, že se nejedná o mechanické poškození my tato byla vyměněna! A jak jsem zjistil, nejsem sám, kdo to reklamoval. Nebojte se tedy reklamovat. Jen si říkám, jakou na to teď dát ochranu, chci ji mít stále hezkou. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.