Přejít na obsah

Škoda Octavia 1.8T RS

Doporučené příspěvky

Take mam na 1.8 Turbo vyfuk od Laityngu.. Ted zrovna novy, předtim jsem mel též od nich a byl jsem spokojen.. Vydržel 8 let. Máji na vyber sílu hlučnosti, předtim jsem mel misto středového pouze trubku a vzadu decentní, ted jsem nechal opět trubku a dozadu střední hlučnost. Venku je to slyset pekne, naopak v aute jen lehce a az ve vyšších otáčkách, Turbo strasne ubere na hlučnosti. Tak uvidis, jake to bude u tebe. ?

Odkaz ke komentáři

díky za kladný reference.koncovka je 135x70mm takže oproti origu je větší,origo má 125x65mm ale zkoušel jsem přiložit a bude tam pasovat úplně perfektně,možná líp jak origo.

jsem na to sám zvědav,absolutně nevim co od toho očekávat,když je plnně průchozí,takže jestli to i tak bude decentní nebo jestli bude slyšet tak,jak si představuju,uvidíme no,v pátek se tam bude montovat.

Odkaz ke komentáři

děkuju kluci.každopádně na foto to strašně klame,sám jsem si říkal,že to vypadá na fotce blbě,ale je to tak,jak by to mělo být (zároveň s hranou nárazníku).

uvidíme,nechám to teď být jak se "zajede" a podle toho se zařídim,protože co jsem tak jako koukal,tak když už bych dělal střed,tak udělám krom svodů komplet celej výfuk - od vlnovce až dozadu roura :lol:

Odkaz ke komentáři

výfuk mi řekl,že až pojedu na STK (prosinec),tak výfuk vyměnit za origo + se mu nelíbil ten vyříznutej kat :lol:

jinak výfuk má ostrý hrany,moc kouká a na emisích bych asi taky vyhořel,ale na to já :prcprc:

ohledně toho,že čouhá,tak k tomu jsem nakonec dospěl já sám :smich:

z Dekry nic vidět nechtěl,byl to známej na tom STK :pivo:

Odkaz ke komentáři

Takže kola jsou v TP i v pojistce,takže když mi je někdo ukradne,poškodí nebo je orvu o obrubák nebo nedej bože nějaká dopravní nehoda,vše je v cajku a v případě poškození nebo krádeže mi je pojišťovna cvakne :palec:

no a dneska dorazila zásilka v podobě tažnýho "oka".chtěl jsem něco s jiným nápisem,ale barevně se mi nejvíc líbilo tohle Sparco...

jinak výhoda tohodle zápisu kol je,že můžu klidně prohazovat kola jaký budu chtít,ale v tomhle rozměru a pneu taky.někdo totiž kdo zapisoval nedávno kola,tak mu tam ten dotyčnej na úřadě vypsal i značku kol + pneu,což je na pičku.

post-46107-0-17280300-1462200086_thumb.jpg

post-46107-0-33631100-1462200103_thumb.jpg

post-46107-0-82174700-1462200169_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak určitě,ale vyloženě do důsledku nikdo snad ještě nešel :lol:

šel jsem nahodit to tažný a nejsem si úplně jistej jak to udělat...mám to chycený na ten jedinej šroub co tam je a protože nechci zasahovat do mřížky,tak je to šoupnutý po dní,což ničemu nevadí.je nějaký lepší řešení?tady je foto...

plus jsem si dneska dovezl nájezdy,tak snad budou k něčemu :lol:

post-46107-0-00355800-1462203523_thumb.jpg

post-46107-0-74544700-1462203542_thumb.jpg

post-46107-0-94806500-1462203562_thumb.jpg

post-46107-0-01362300-1462203584_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...