Luk.ass Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 používám ValetPro a zatim vyčistil vše.někdo mi i říkal,že použil gelovou kapsli Ariel nebo Persil (nevim teď co to bylo za výrobce) a že ji rozerval,nalil do vody a že to krásně taky čistí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Super, díky za info ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Aj si to asi tepovačom povysaval že? :D akyym? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 super, chceš napsat moji adresu? :D čekám tě s pravou moravskou slivovicí :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Aj si to asi tepovačom povysaval že? :D akyym? :) Je to obyčejnej vysavač na mokro z Lidlu super, chceš napsat moji adresu? :D čekám tě s pravou moravskou slivovicí :D :D :D :D na alkohol mě neutáhneš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 tak jsem se rozhodl pořídit lepší denní svícení a aby to bylo jako origo.takže kulatý DRL zakomponuju do nárazníku do lišt jako má Fabka. kamarád je má na Golfu MK4 a parádně to svítí do bíla,žádná do modra svítící bludička,co potkávám dost často na silnicích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 takže proběhla opět očista introše (vysávání,ošetření plastů a impregnace kůže kodicionerem od Meguiars) a čistka exterieru (mytí vapkou,pak šampon pH neutral Meguiars a nakonec tuhý vosk Meguiars) no a protože se mi trhnul SW Magnat v kufru,kterej mám hafo let,tak jsem pořídil pro mě lepší variantu více info zde: http://www.ahifi.cz/subwoofer-pioneer-ts-w311s4.html no a konečně po 14 dnech mi dorazil balíček od 3M na leštičku... bývalý Magnat + ozvučnice a další fotka nový Pincek + nová ozvučnice 48l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 super super, nechces prist cez vikend sa vyhrat aj ku mne? :-D takže proběhla opět očista introše (vysávání,ošetření plastů a impregnace kůže kodicionerem od Meguiars) a čistka exterieru (mytí vapkou,pak šampon pH neutral Meguiars a nakonec tuhý vosk Meguiars) no a protože se mi trhnul SW Magnat v kufru,kterej mám hafo let,tak jsem pořídil pro mě lepší variantu více info zde: http://www.ahifi.cz/subwoofer-pioneer-ts-w311s4.html no a konečně po 14 dnech mi dorazil balíček od 3M na leštičku... bývalý Magnat + ozvučnice a další fotka nový Pincek + nová ozvučnice 48l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 děkuju za chválu,snažím se ji udržovat v co nejlepším stavu to jde...nicméně děkuju za nabídku,ale jsem rád,že obstarám svoje auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 jinak kluci,kdyby někdo měl nebo věděl o tý nerez trubce,co vede od turba k IC na 1.8T nebo 1.8T RS tak mi kdyžtak písněte do zpráv,shánim ji pro kamaráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Máš na mysli tu velkou nebo palačinku hned u IC? Pokud palačinku, tu bych klidně nahradil klasickou trubkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 taková ta placatá nerez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Pokud je to tahle: http://i1094.photobucket.com/albums/i443/dgjdrummer/IMAG0764_zps7da9d287.jpg Tak tu bych klidně nahradil alu trubkou s nějakou silikonovou spojkou, která nebude placatá. Když tak bych ji ale možná někde našel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 jj to je ona.pokud ji máš,tak bych ji vzal.kdyžtak napiš soukromou zprávu s cenou apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 tak dnesni zkouska lesticky a pasty od 3M.fotky pred a po.je to prubnuty jen na blatniku,takze az bude cas,udelam cely auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 moc pěknej výsledek...na takovéto domácí leštění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 děkuju.jakmile bude čas,chuť a počasí,tak udělám celý auto,ale to je na celej den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Je no :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 JJ, tohle urychlit moc nejde sakum pikum den jako malovaný! :-) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 takže střed je pryč a místo něj je nerez trubka s nátrubkama na sponách,takže kdykoliv se může nasadit origo střed. plus jedna jen tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 5, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 A kde máš fotečky? Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 5, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 Však tam jsou Martine :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Srpen 6, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 Krása, pecka a super! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 6, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 JJ, už je vidím. Nevím proč se mi fotky nezobrazily hned. Máš to parádní! Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 děkuju kluci,snažím se :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Ty kola zacíná se mě styskat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Dzordzino - snad ne ale vždyť ty co máš jsou peckovní. jinak tady je videjko zvuku výfuku.lepší pustit na nějakých repro nebo přes kvalitní sluchátka. https://youtu.be/a_cCEmkKzPA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 13, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2016 Opravdu peknej zvoucek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2016 Tak jsem se pustil do vyříznutí mřížek nárazníku,kam přijde zakomponovat novější verze mřížky (včelí plástev) + kulatý denní.zatím jsem jen u vyřezávání a zahlazování,čekám na mřížku až dorazí. a pokud to nikoho neurazí,tak dneska jsem leštil Fabku mojí segry,která měla totálně lak pryč a bylo to matný a hrubý,takže jsem auto celý přeleštil a zavoskoval.bohužel auto už má něco za sebou a má chycený prahy od spoda,přední blatník a malinko zadní lemíky a předek osekanej od kamínků.každopádně pokud se na tohle člověk nedívá,ale spíš na výsledek leštění,tak za mě pecka.no a fotka kufru s cajkem jinak doba leštění,mytí a voskování 5h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.