OziToretto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 tak o vikendu se konecne shodili podznacniky... akorat sem tak nejak neprisel na to jak sundat masku nejak rychle - respektive rozumne :( volant je predan do skodovky, ale technik tvrdil, ze se jedna o mechanicke poskozeni, ktere jsem si udelal prstynkem nebo hodinkama, presto, ze ani jedno nenosim... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Bez té podznačky je to takový nezvyk, když to skoro každé auto kromě hodně služebních aut z automobilky má. Já jsem odstranil nápis ALD (stejně to mají šmejdy a ten potisk skoro nedrží) a nechal jsem si udělat samolepky s logem a názvem naší firmy. Hned se toho chytil ředitel a oblepila se všechna auta kromě Felicie z roku 99, kterou tam náme jako poskok pro údržbáře. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 rámečký sou total hnus a ještě zadarmo dělat někomu reklamu, na barák si taky nenecháš nakreslit reklamu kdo ti barák stavěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 9, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 Bez té podznačky je to takový nezvyk, když to skoro každé auto kromě hodně služebních aut z automobilky má. Prave ze auta z automobilky maji vsechna podznacky zakaznickyho centra ;) ten volant je teda peklo, kdyz tak dej vedet, jak si dopadl, treba neco zkusime jinou cestou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 Uvidime, snad to dopadne ke spokojenosti. Je skoda, ze nemam povolene AS, protoze bych rozhodne nejel k Prerostu a Svorcovi. Kvalita sluzeb tam je pekelna. Je to moje obecna zkusenost s nimi z asi 3 sluzebnich vozu kdyz jsem koukal na praci a fakturovanou cenu... (chybi tu zvraceci smajlik, ktery by to vystihoval nejlepe) no kdyz nejde nic jineho tak aspon jedna blbinka - ktera mi pri beznem dalnicnim tempu 140 dava v podstate 0 bodu a dalsi z priprav na vikend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Říjen 9, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 Dobré rady nad zlato. Ještě mi v tom seznamu chybí "snižte váhu" :lol::lol::lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 9, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 Nebo radši nevyjíždějte autem a běžte na vlak. Idiocie od výrobců aut.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 ono kdyz to rozkliknes tak je tam vetsi detail :) a snizte vahu bude mozna niz na seznamu, jsem stihl rano na srankach jen prvni dve hlasky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 9, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 to je ale chyba, toho by ses měl řídit abys jezdil EKO když máš TDI a 4X4 do prahy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 jo to je pravda, necham si pred zimou v pneuservisu odhodit haldex, dam 15ky a navoskuju aby melo mensi odpor vzduchu Pancho: pri prvni jizde sem mel 80 bodu ze 100 a spotrebu 7,8 - takze asi tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 tak o vikendu mensi vyletik. konecne se povedla prvni mala spotreba - presun Jaromer -> Modletice s rychlosti 95 na tempomat a výsledek 4,7 litru. jinak o vikendu probehla mensi priprava na zimu, za pomoc diky mareczkovi, ze si nasel cas. jen priste to musime dat na delsi dobu a a jeste se podarilo udelat hned tri veci, ktere jsem chtel. cerna zrcatka, cerna maska a komplet vyLEDkovani interieru, vcetne osvetleni nohou - vysledek je supeer, sem naprosto spokojeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 (upraveno) A start stop test :D Upraveno Říjen 11, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 jj, start stop jsme otestovali a uz konecne funguje jak ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PANCHO Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 a dalsi LED v narazniku se nepochlubi::)) jinak asi vymenim modrou za jinou:) http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Skoda-Bimoto/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:desc,mke:22900,pwn:223,doc:14/pg:vipcar/216268458.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 nj, ale tak to jsem nemel vyfocene, abych to sem mohl dat. ;) ta bimoto je pekna, ale modrou si nech, abys to mohl vzdy na podvalu dotahnout na sprinty a tam to odjet a nechat byt... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 tak dneska jsem z auta udelal rapida... :( a bohuzel neni moznost s tim udelat vubec nic, pokud bych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 to je krása :D aneb dnešní doba, dáš tam 16" kola a vypadá to na zeblití :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Jj, jak udelat z auta hnus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 auta cim dal vetsi no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 Ozi, mohl bys poradit, kde seženu info o vnitřních žárovkách? Chtěl bych taky vyměnit za led. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 19, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2015 http://www.ebay.com/itm/LED-Innenraumbeleuchtung-Skoda-Octavia-III-3-Canbus-SET-14-LEDs-WEIs-/271310211814?pt=DE_Autoteile&hash=item3f2b594ae6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 (upraveno) Vitto, to je pravda, auta rostou, ale kdyz se podivas na stare BMW tak sice byla velka, ale ta kola nepotrebovala - ten tvar to proste nevyzadoval tak jako u novych aut... :( ad zarovky: Jsou tam vsude zarovky W5W. Sada, kterou jsem objednaval ma funckni can-bus, nebral jsem ji primarne kvuli tomu, ale protoze sem nemusel nic resit a jen to precvakal. :) Celkove jsem pouzil ze sady, kterou poslal mareczek vsechno az na dve sufitky k RZ, ktere obsahuje, tam mam originialni lampicky VW. Zarovky jsou pak takto: 4x plocha na nohy 1x plocha kaslik palubky 2x plocha kufr 5x kulata (s jednim chipem i na konci) pro stropni osvetleni Rano jsem zkusil udelat fotku jak to sviti, ale je to klasicky problem jak vyfotit svetlo s totalne debilnim fotakem v mobilu. Je to focene v garazi pod zarivkama a ty odlesky zevnitr jsou ledky, ne bordel z venku... Upraveno Říjen 20, 2015 uživatelem OziToretto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Tak dodelano HF Parrot. Musím hodně pochvalit pána Tomáše z www.fatomas.cz, kde montáž dělali. Domlouvá super a namontováno přesně podle představ - tedy když si sednu nikde nic nevidím. Mikrofon je na držáku zrcátka a ovládání schované ve schránce pred saltpakou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 koukam a cumim, ve verzi elegance neni standartem samozatmavovaci vnitrni zrcatko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 bohuzel ne, je za doplatek, takze si ho puvodni objednatel take nenakonfiguroval :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 (upraveno) tak porad se resi stmivane zrcatko, zatim bohuzel zadne neni k sehnani rozumne :( Prerost a Svorc stale potvrzuje svou negativni povest, kterou mi u nich nikdo nevyvrati - na volant zadna odezva, asi cekaji ze zapomenu... idealni pristup na zakaznika vcera na me vyskocilo zajimave cislo na tachometru: no a jeste jak jsem sliboval tak porovnani denniho sviceni RS vs. O3 Upraveno Listopad 10, 2015 uživatelem OziToretto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 o vikendu umyto a nahozena zimni vybava: - gumove koberecky (musim rict, ze jejich velikost me fakt deprimuje, hlavne v miste u sedacky, kde to je totalne otevrene do koberce a to same pod pedalem. I ta hranka co ma rohozka je proste divna kdyz zatim je otevrena nizsi podlaha pod sedackou) - bile kryty zrcatek - ze dvou duvodu: cerne neladi k malym stribrnym hlinikum a je skoda je ostrelovat cerne kaminkama pres zimu a musim si pochvalit keramiku Gyeom, ktera funguje naprosto dokonale a auto se meje jedna basen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Pancho myčka? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Jj naprosto přesně, už jsem tam skoro víc než doma. Ve čtvrtek grilovacka a v sobotu výlet s večeři a na umytí auta :) Skoro bych se tam mohl přestěhovat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.