Přejít na obsah

"modrý kombík" 4x4

Doporučené příspěvky

V patek jsme zmakli servis v neautorizovanem servise (podminky leasingu), stav tacho 30800km presne. Dostal jsem olej Castrol s filtrem a tot vse - ostatni neduhy co jsem psal servis neresil a odkazal me, ze mam resit v ramci zaruky v autorizaku. S tim, ze to klidne resit budou, ale leasingovka jim to nezaplati... :(

Tenhle tyden me ceka docela porce km, tak kdyz se zadari, dalsi tyden bude prostor na to dat vuz na reklamacku a doresit pazvuky v interieru - delam si seznam a myslim, ze ze me nebudou nadseni... :loool:

Aspon mam ted na 15 tisic km klid, nez ho budu muset vymenit znovu.

A abych nezapomnel dorazil bluetooth diagnosticky modul tak vesele testuji aplikace, co ktera umi. Musim rict, ze Torque me bavi, jen skoda, ze ho nemuzu donutit zobrazit teplotu oleje :( ale je pravda, ze mam cas si s tim hrat tak kdyz na nekoho cekam v aute...

post-3488-0-05806100-1462117830_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem OziToretto
Odkaz ke komentáři

zrcatko jsem nevymenil - zatim se nepodarilo sehnat v barve interieru nejak rozumne - nove platit nebudu, za to mi to nestoji... navic ted pres leto to neni tolik potreba.

co jsem se bavil s Jardou tak nic zasadniho potreba dodelat neni, melo by to byt bez problemu - ale to je tim, ze chci stmivani jen vnitrniho nic vic.

objednaci cislo jsem neresil, ale melo by mi tam jit toto: 7N0857511K

potrebuji zrcatko pro destak bez vseho ostatniho

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

zrcatko jsem nevymenil - zatim se nepodarilo sehnat v barve interieru nejak rozumne - nove platit nebudu, za to mi to nestoji... navic ted pres leto to neni tolik potreba.

co jsem se bavil s Jardou tak nic zasadniho potreba dodelat neni, melo by to byt bez problemu - ale to je tim, ze chci stmivani jen vnitrniho nic vic.

objednaci cislo jsem neresil, ale melo by mi tam jit toto: 7N0857511K

potrebuji zrcatko pro destak bez vseho ostatniho

To sa mi nezda, ze by to doplnenie zrkadla bolo tak jednoduche a ze nie je potrebne doplnit ani ziadne napajanie? Tiez nechcem ziadne ine funkcie, len stmievanie... Ked si zozeniem zrkadlo a namontujem, co je treba napojit? Nevies kto pozna detaily? Teda konkretne co treba este dorobit...

Odkaz ke komentáři

seib, no ja nejspis pojedu z Jiznich cech rano a tim padem poletim pres Blavu po dalnici a na bile je znamka. Navic se musi ukazovat reklama na sraz ;)

navic zcela uprimne D1 je s RSem utrpeni... :(

tecki, ja jsem se o tom bavil s rolbarem, detaily jsem neresil, nechaval bych to stejne delat u nej. nicmene bez napajeni by to urcite nefungovalo.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak dnes vyzvednuto autíčko ze servisu Klokočka na Barrandově. Musím říct, že jsem velice spokojen.

Auto byla znovu na geometrii volant byl trochu šikmo po minulém seřízení. Technik si auto vzal zeptal se kterým směrem a nyní mám zase super rovně.

Další věc byla výměna čelního okna, které mi ruplo od A sloupku při ostřejším průjezdu kruháče minulý čtvrtek.

Vzhledem k tomu, že pojistné události řešil pan z klempirny nešlo u něj sepsat reklamace, nicméně jsem nadával na rachot plexi palubky a nesvítící stropní osvětlení v poloze auto při otevření dveří. Tak palubka je namazaná nějakým bazmektem a dneska nedrnčela a strop už svítí jak má.

Takže naprostá spokojenost a velké díky pánům že servisu.

cca04074630cb30dc78c40e750a08e58.jpg21f63757d2208eb542fb67db629f2a45.jpg

Odkaz ke komentáři

Krocan, na 99% to bylo na kruhaku, protože jsem jel 15km během kterých to prasklo. V tom miste jsem slyšel divné lupnuti a poškození od kamínků se nám najít nepovedlo.

Dokonce i technik mě říkal, že s tím mají problém primárně na RS, ale i běžné O3, že se hodně kroutí a vymýšlejí teď ve skodovce pro RS nějaké výztuhy za sedačky po vzoru jednickoveho RSa, aby to auto zpevnili.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...