Přejít na obsah

NOVÝ DESIGN STRÁNEK OCTAVIACLUB.CZ

Doporučené příspěvky

Tmavá zelená nekorespondovala s webem, zatím nechám takto, ať to vidí Vitto a rozhodne se, co s tím :-)

edit: hlavně že na webu vám ta "hnusná" zelená nevadí :D

protože tam nikdo tam moc nechodí, to je jednoduché .....

tohle je zase krok zpět, hnusná zelená, kterou tady nikdo nechtěl a ..... je tu zpět, nějak tomu přestávám rozumět

Odkaz ke komentáři

ta seda neee, ja mam tmave barvy rad, ale to by aspon musel byt sedyi podklad :(

a jak pise olisoft, na web prakticky nechodim ;)

lehce sedy podklad je...

to ze nechodis na web je peklo...nevim proc se vubec pisu se clankama, ale nevadi :D

protože tam nikdo tam moc nechodí, to je jednoduché .....

tohle je zase krok zpět, hnusná zelená, kterou tady nikdo nechtěl a ..... je tu zpět, nějak tomu přestávám rozumět

navstevnost tam neni spatna,jen vy uz chodite jen na forum...bohuzel no...pro me je tohle trochu zklamani...clanky vic asi zajimaji lidi, kteri nejsou clenove clubu, alespon podle vyjadreni tady.

jinak to ze vam se libi tmava zelena ktera totalne nekoresponduje s designem webu a vseho co je OC spojene, to proste bohuzel nemuze byt takhle smerodatne. ten chce tamtu zelenou, tenhle druhou zelenou. na jinych forech se nikdo nikoho nepta a proste je design jako byl.

udelame to tak, ze vse vratime zpatky, dame stetecek a kazdy si nastavte co chcete. po 2 tydnech snah sjednotit design webu s designem fora, pak ustupky kazdemu, kdo chtel nejakou zelenou, jsme se rozhodli sladit to do neutralni sede, ktera bude ladit s autem v hlavicce a jen to u loga zustane zelene.

takze jelikoz uz jsem udelal tu blbost a snazil se vam vyhovet, tak davm dve moznosti :

1. vse vratime zpet, stetecky apod. tedy forum bude vzdy jednobarevne podle vami zvolene (tam vam X let zelena nevadila, divne

2. vse bude sede se zelenymi prvky, to znamena i ty fonty a najeti mysi na nazev sekce budou sede a nekolik prvku bude zelenych.

Odkaz ke komentáři

Proti zelené celkem nic nemám, ale prostě na tu první "ostrou" se nedalo dívat déle, než několik málo minut, jinak by mi z toho oči šly šejdrem. Na webu to tak nevadí - v článcích je jí minimálně. Pokud to tady neděláš sám pro sebe, tak je podle mně logické, že se zeptáš uživatelů, co si o prováděných změnách myslí. O sjednocení designu si myslím, že je to nejspíš většině uživatelů úplně šumák, když tam navíc ani moc nechodí. Z navržených možností je pro mně tedy lepší návrat štětečku, kde si nastavím svoji původní fialovou. :rolleyes: Anebo to dej všechno do té tmavší zelené. ;) My nemůžeme za to, že škodovka mění odstíny zelené ve svém logu (předpokládám, že tam má původ ta ostrá zelená barva). Má zůstat u tradičního znaku. Tyhle módní vlny patřičně okecané nějakým designérem jsou mi proto srsti. Za pár let po nich neštěkne ani pes a budou zase změněny.

Odkaz ke komentáři

@Vitto:

To že nechodím na web clubu je celkem logické, chodím tam minimálně a je za články, co mě osobně zajímají, ano starší členové tam chodí asi méně, ono je to taky tím, že každý druhý už nemá Škodovku .... a jsou v clubu hlavně z důvodu komunity lidí a ta je prostě tady na fóru.

To že jsi se ptal na názor ostatních na změnu barev apod.? Už se stalo, takže je jasný, že přijdou odpovědi a různé názory, primárně nikomu nevadily barvy, ale ten uživatelský řádek v obrázku, který dělal z RSa jednookého .... bylo navrhován jeho přesun, prý nemožné, takže zkrácení a to o položku štětečku, čímž se až po té začala řešit barva ....

Každého tahá zvolená barva za oči, jak píše Pawouk, na clubu jí tolik není, takže se začalo měnit a když se konečně barva ustálila na zelené koukatelné, tak je to zase jinak.

Napadá mě ještě jedna varianta - to se nedá funkce štetečku opravdu přesunout někam do osobního nastavení do menu k úpravě profilu, nebo jen šteteček přesunout do lišty, kde jsou Pravidla, Nový obsah ....?

Anebo co udělat něco s tím obrázkem, aby vyhovoval více umístění těch nápisů, které ho podle mě docela ničí.

Pak už to bude na ostatních, jestli chtějí a budou koukat na tahavou zelenou na oči anebo nee.

To že současný stav je krok zpět - za tím si stojím.

P.S. ... a stejně zelená v textu fóra neodpovídá zelené na nápisu Octaviaclub na fotce ....

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Články moc nečtu :D Sem chodím radši. A fórum má menší počet návštěv oproti webu? Pokud ne, tak proč přizpůsobovat fórum něčemu, kam nechodí tolik lidí? Spíš bych to udělal opačně.

Jinak tahle kombinace šedé se mi docela líbí. Ale ta tmavá zelená mi přišla nejlepší.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se v tom ještě hrabal a hledal, kde je ten štěteček schovanej v souborech ... navrhnul jsem řešení i viktorovi a myslím, že je to takovej "kompromis" pro všechny strany.Vytvořím 1-2 styly ve stylu OC webu a nastavím je jako defaultní; ikonku štětečku přemístím z toho user-boxu k ikonce vedle vyhledávání, aby se to zkrátilo a nezasahovalo do světla auta. Bude tedy defaultně nějakej styl, ale každej si ho bude moci změnit na jinou barvu, když se mu to zamlouvat nebude.

Odkaz ke komentáři

Paradoxně celá tahle taškařice vznikla kvůil jednomu blbýmu obrázku, kterej se objevil v hlavičce a nejel přes něj vlak. Jak kdyby nebylo dost jiných. Ale to je vedlejší.

Každopádně je fakt, že se tu něco "ladilo", lidi se k jednotlivým verzím vyjadřovali a nakonec se odsouhlasila nějaká rozumná varianta (poslední tmavě zelená), která vyhovovala naprosté většině. A když jsme si na to zvykli, zase někdo zavelel a všechno je špatně :lol:

Změna pro změnu, jeden krok dopředu a dva zpátky. Argument se sjednocením designu s webem chápu a myslím je to v pořádku, ale primární při vývoji webu by měla být použitelnost.

Je pěkný udělat designově vymazlenej web, ale když se nedá používat a grafika je uživatelům protivná, je to celkem k ničemu. Takže jak už někdo psal, možná bych zvážil přizpůsobení webu fóru než naopak. Protože na webu je člověk pár minut, tam se to skousne. Ale na fóru tráví myslím většina podstatně víc času. Nejsem grafik, takže netuším, proč je ta světlá zelená tak agresivní. Možná by stálo za to napřed najít profi grafika, aby to "pořádně vymyslel" a pak teprve bych to měnil. Ale nechci kritizovat, takže to není nic proti nikomu :beer:

Odkaz ke komentáři

pouzitelnost webu preci nezavisi na tmavosti zelene :D

ale pokud kdyz mam web, se kterym si muzu hrat a forum, ktery toto bohuzel nema a museli bychom za tezke prachy delat vlastni skin, tak se snazim to naladit co nejblize tomu, co je mozne. hlavicka prste musi byt stejna, nemuzu tam preci dat jinou fotku. ty weby si musim byt necim podobne, aby to lidi nematlo.

profi grafik je hezka vec, ale ver mi, ty penize, ktere do webu investuji jsou uz tak dost vysoke a proste co OC vydela, tak jde zpet do nej. na skin podobny nasemu webu bychom uz penize nenasli. proto jsme sli cestou kompromisu a zvolili neutralni sedou, ktera s webem koresponduje a par veci dame do zelene. nemuzeme proste vyhodit neco, co je barevne uplne mimo misu a lidi si pomalu budou myslet, ze jsou "o club vedle", vite kde myslim :D

osobne si myslim, ze varianta sedo zelena je dokonce mnohem lepsi, nez predchozi "steteckovani", na ktery mimochodem nikdo za 4 roky nic nerekl, proto me malicko prekvapuje hysterie na odstraneni nekorespondujici tmave zelene a hledani kompromisu pro vase oci a designu webu.

ad protivny design webu: to jsem nezaznamenal. zatim vsichni chvalili.

Odkaz ke komentáři

Jako vždycky, bude to o zvyku. Nakonec stejně skousneme to, co nám tu nastavíš, kvůli barvě sem nikdo chodit nepřestane, takže cajk ;)

Spíš šlo asi o ten přístup, že jsi napřed nechal lidi se vyjadřovat a hledat optimální variantu a když si "všichni" odhlasovali, co jim vyhovuje, tak jsi to smáznul a řekl sorry, tak to prostě nebude, to mi nepasuje k webu. Kdybys nám rovnou natvrdo naservíroval svoji verzi a nenechal si do toho kecat, nemuseli jsme tu vést dvě stránky diskuzí o odstínu zelené. Ale v tom už se nemá cenu vrtat, ta převažující šedá není nic proti ničemu, takže já s tím vlastně ve finále nemám problém.

Odkaz ke komentáři

Takže:

1) defaultně nastavené barevné schéma je šedozelené

2) až Vitto odstraní logo z obrázku v hlavičce, zmizí i ošklivý zelený přesah v logu (červeně zvýrazněno v obrázku)

3) štěteček změnil "pole své působnosti" a přestěhoval se vedle vyhledávacího formuláře (modře zvýrazněno v obrázku)

4) hlavička zůstává barevně sladěna s webem, funkce štětečku na ni nemá vliv

Snad už tohle bude pro všechny akceptovatelné řešení. Ze štětečku zmizela první, defaultní modrá a nahradilo ji barevné schéma OctaviaClubu. Ostatní barvy zůstaly nezměněny. Enjoy :palec:

forum.png

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...