Přejít na obsah

Flamengo 1.9 tdi 74kw

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Kolesa nalestene navoskovane :) gumy pomaly aj vybraté :) uz len objednat :D

Skúšal niekto prehodit skrutky na matice so štiftmi?

Problem je zohnať skrutku z M14 prekonvertovama na M12 1.5. našiel som na ebayi alebo mam skusit nejake spojovacie materialy?

http://www.ebay.com/itm/20-PC-CONVERSION-CONVERTER-ADAPTER-KIT-14X1-5-TO-12X1-5-BOLT-RIM-WHEEL-STUDS-/371429231368?hash=item567ae84b08:g:tAEAAOSwPcVViv3Q&vxp=mtr

post-19913-0-23764000-1451826126_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Po umytí fakt pěkná barva. Měl taky auto už dlouho dost špinavý a když jsem ho minulý týden umyl, tak jsem si taky připadal, jako byl měl nový lak :D

Jinak s těma kolama, já ti nevím s těma šteftama (zkušenost teda žádnou nemám), ale nebylo by lepší v discích zvětšit díry na M14 šrouby?

Odkaz ke komentáři

M14 tam narvem na disky v pohode, ide mi o to že na M12 je viac druhou matíc.. Pri M14tke som nenašiel žiadny poistný šrób (samozrejme hovoríme o ozdobných ako napr.: D1spec ) a ten by som chcel.. Aj keď možno nepomôže moc ale budem mať ten pocit že ho mám :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

noo heeej :D ale depky mám skôr z toho že to bude vyzerať vysoko :D objednal som horne nastavitelne uloženie od silver tak trošku stým pomôžem a uvidí sa čo z toho bude :) viem že bez rezania to dole nepôjde mi budete hovoriť ale mám čas :D ešte som mladý :D

Odkaz ke komentáři

Duke_luke vpredu je 8,5j aj keď užšia guma 205ťka. Tá sa nemusela ani nastrelovať ale pozor si budem musieť dávať aj tak :huh:

Luk.ass Noo vyzuť to mal problém :D prv sa s pajcerom trápil ale potom to šupli na takú mašinu a tam to krásne vyzulo :) a obuť už nemal problém aj keď prvý krát takú k.....u robil :lol: ale pravda trvalo mu to dlhšie ako bežné autá :) čo za pol hodinu má prezuté vyvažené a nahodené na aute :D tak smojimi sa len hodinu a pol trápil :D

Táto podpora sa mi ľubi chlapci :D ale ešte vás ponaťahujem chvíľu :D

Jo a otázka na koľko také gumy tlakujete ?? od jedného som mal že 4bari čo mi príde už dosť :D od ďalšieho 2,6 vraj stačí :D ja som mal minule 3 a bolo to ako kamen :D

Odkaz ke komentáři

No toho sa bojím najviac, vyzera to tak že do školy sa bude chodiť električkou :D

A kód musim kuknúť je to aj v tp? Viem že v kufri, flamengo to je ale ktorý odtien neviem.. viem že sú dva. A ďakujeeem :) moc ma teší že sa ľúbi :) u mna moc veľa pozitív nemám co sa tyka farby kolies :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...