xshreck Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Ahojte klucí holký. Doma máme Octu, bohužel nějak pozlobívá :) Člověk normálně nastartuje... jede a všechno je OK. ASR funguje, nic nesvítí ... ale občas ( teď docela často) se po nějakém tom km rozsvítí kontrolka že se ASR vyplo a nefunguje :( Nevíte čím to může být? Díky :) Auto je rv 01(02?), 72k najeto. 1.6i (75kW) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 ze vseho nejdriv je treba udelat diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 xD btw čím to může být? Na diag tj jasný ... jenom vlbec nevím jak to funguje, jestli třeba není jen zaoxidovaný kontakt.... Auto není moje :) a nějak se o to teď nestarají ... Na diag to dají až budou mít čas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Zkontroluj jestli opravdu není zaoxidovaná pojistka Je to častý jev. V boxu na akumulátoru myslím druhá zleva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 to jsem četl někde na VW foru ... ale nikdo mi k tomu neporadil :-)) Takže normálně pojistka u baterky? Není ještě někde něco? Btw když tu pojistku vytáhnu, nevynuluje se něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Nic se nevynuluje .Při vypnutem zapalování vytáhneš pojistky nahoře na akumulátoru. Pokud budou zarostlé , očistíš mechanicky příp. postříkáš Kontoxem. Ono se někdy stane , že se tam dostane sůl a to už je potom jasné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 pokud se rozsvěcuje jen kontrolka ASR bez ABS, může jít o poruju snímače otáček motoru, špatný alternátor a nebo o závadu na motoru - ASR potřebuje přesné info z motorové jednoty, jak něco chybí, nebo není korektní, tak se rožne ASR, kontrolka motoru se ani nemusí rozsvítit. pokud by to dělaly pojistky nad baterkou, tak blbne celé ABS co tedy vše svítí? (ABS) nebo autíčko ve smyku a nebo obojí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 pokud se rozsvěcuje jen kontrolka ASR bez ABS, může jít o poruju snímače otáček motoru, špatný alternátor a nebo o závadu na motoru - ASR potřebuje přesné info z motorové jednoty, jak něco chybí, nebo není korektní, tak se rožne ASR, kontrolka motoru se ani nemusí rozsvítit. pokud by to dělaly pojistky nad baterkou, tak blbne celé ABS co tedy vše svítí? (ABS) nebo autíčko ve smyku a nebo obojí? tak v pojistkách není ani prach ani nic. Čisté...takže tím to asi nebude :D No, nějaký víkend pojedou do opravny... napchnout a uvidí se. Svítí jenom čistě ASR. Nic jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 (upraveno) tak počítej s nějakou závadou okolo motoru, viz výše :D občas se přeruší i drát od altíku Upraveno Únor 9, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Tak když se to napíchne tak snad uvidí Pak písnu jestli to zjistili nebo ne... koukal jsem se tam všude a nikde nic. Jenom hromady bílého svinstva ;) ( sůl je svině ... :-! ) A když nic neuvidí tak holt bude muset asi kontrolovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 JAk píše Rolbař Pokud svítí trvale VAG vypíše nějakou chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bagr12 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Ahoj , mam uplne stejny problem s ASR. Nekdy se rozne kontrolka po cca 5km a tyden to sviti. Pak nekdy nastartuju ,nesviti a vydrzi to i nekolik dni s najezdem 400km a pak to zase zacne blbnout. V ten moment , co to blbne,je na diag. chyba : Zatizeni nezjisteno Co jsem patral,tak by se melo jednat o netesnost v sacim traktu, ale vubec netusim,kam se podivat,co zkontrolovat. Mozna je nejaka "hadice" ktera odchazi,ale zatim fakt nevim. Jediny,ceho jsem si vizualne vsiml,je takovej ten olejovej borden u nalivaciho hrdla oleje - mozna tam je praskla hadice na odvetrani,ale to zas nevim, jestli to muze mit takovy vliv a hlavne Octavku mam kratce a se mi nepodarilo sundat plastovy kryt motoru (nechtel jsem neco urvat,tak sem to zatim neresil) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Odvetravaci hadice u toho hrdla to nebude. Aspoň teda doufám. Před 3/4 rokem jsme ji měnili (totálně rozpadla ... Byl kvůli tomu trošku cítit benzín) a asr nic nedělalo. Blbne to jen obcas, po půl km. Pak to svítí, kdyz to je přes noc v garáži tak to většinou přestane. Ještě se k tomu od nás nedostali takže se ještě nic neví na tom našem autě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Já mám taky podobný problém,ale je mnohem složitější.Když jedu s autem tak po několika Km najednou auto chcípne,svítí jen baterka a nejde posilovač,musím tedy zastavit u kraje a zkouším nastrtovat a většinou se mi na po 3 se mi to podaří,ale zůstane rozvícené ASR a nejde vypnout a můžu jet dál.Měl jsem to napíchlý a ukázalo mi to 14 chyb,ale prý to může být návaznost na to náhlé vypnutí.Auto mi stálo před barákem dlouho tak jsem ho v sobotu nastartoval a svítí mi ABS a 3x zapípá a bliká ruční brzda.Nevíte co s tím?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 zajet s tím k někomu kdo tomu rozumí a najde chybu která s tím souvisí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
balki Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 ja mam podobny pripad. len mne sviti aj ASR a ABS. co s tym?na diagnostike sem byl a vypisalo že chyba v el. okruhu hydr. čerpadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 tak to bude pojistka na baterce, vytahnout a procistit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
balki Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 uz bola asi desat krat vztiahnuta a postriekana kontaktolom a nepomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pepino Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Ted jsem řešil 3 dny to stejne dnes vyřešeno ;) Daval jsem novej motor a spoustu blbostí. Protože škoda nema nachystanou kabelaž tak jsem tahal draty pruchodkou v torpedu pod motorkem stěraču. Diky tomu jsem na to došel. Stači prozvonit konektor od altiku ke konektoru nad starterem je to hnědej drat s červenym pruhem pak od starteru pod ten kryt s pruchodkou(drži 2x desitka) tam je dalši konektor a z nej to jde do konektoru na ŘJ (velkej konektor) je to stale stejnej drat Ten co si to chce urychlit natahne drat od konektoru altiku rovnou do ŘJ ale to je prasarna Jinak kontakt na tel:608930938 rad poradim. ale volat normalne 10-18hod Děkuji Pepino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajk Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Mám naprosto stejný problém.ASR se po nějaké chvíli rozsvítí a pak zhasne až po nastartování po různé době(naprosto nahodilé intervaly).Jednou se mi k tomu rozsvítila i kontrola motoru-výfukových plynů a na VAGu se ukázalo něco s váhou vzduchu(mám O1-1,6-75kw),smáznul chyby a po dvou dnech se rozsvítilo zase ASR,ale po cca hodinovém stání a nastartování,zhaslo).Ani ten kluk s tím VAGem neví co by to mohlo znamenat a jestli by to mohlo souviset.Jinak váha vzduchu se mi měnit nechce,protože prý stojí okolo 6000,- a ty levnější jsou údajně na nic. Pokud někdo k tomuto máte co říct,tak díky.Každá rada dobrá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 jaké chyby ukazuje RJ motoru a jaké ABS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajk Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 jaké chyby ukazuje RJ motoru a jaké ABS? No já tomu zas tak nrozumím,ale na počítači bylo napsáno akorát něco v tom smyslu,že váha vzduchu má nesprávné hodnoty.A co se týče otázky jaké ABS,tak to nevím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Mám stejný problém. Občas se mi rozsvítí ASR po 2 km a občas po více. Na Vagu mi to píše chybu 17911 - Signál zatížení od svorky alternátoru DF Nesmyslný signál (P1503 - 35-00) Poradil by prosím někdo co s tím??? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Mám stejný problém. Občas se mi rozsvítí ASR po 2 km a občas po více. Na Vagu mi to píše chybu 17911 - Signál zatížení od svorky alternátoru DF Nesmyslný signál (P1503 - 35-00) Poradil by prosím někdo co s tím??? Děkuji Vyřešeno - Upadlý drátek na svorkovnici nad startérem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 zdravim.Jsem tu novy tak prosim trochu tolerance.Mne se vubec nic nerosviti pri zmacknuti tlacitka ASR,nikde.Jak poznam ze je aktivni???Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 aktivni - pripraveny je porad. kdyz zmcknes tlacitko ASR na panelu -deaktivujes ho - mela by ti na palubovce svitit kontrolka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 No prave mne nesviti nikde nic.at mackam jak chci.Co kdyz je tam pouze tlacitko ale ten system tam neni?Mam octavii 2002 combi,elegance,81kw.climatronik,symphony,el.sibr.Si myslim ze byt tam bude.....Jedine zajet nekam na prasnou cestu a vyzkouset 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 (upraveno) tak myslim ze bys to tam mel mit. Kdyz pracuje tak kontrolka blika . koukni treba na pojistky pro jistotu na baterce Upraveno Červen 3, 2012 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Ma byt podsvicene to tlacitko?Podle mne kdyz neco aktivuji tak neco me musi informovat ze je to zapnute...Vyhrivani okna taky sviti kdyz vyhriva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 asr je funkcni-pripravene porad. Kdyz ho zmacknes,na palubovce ti sviti kontrolka ktera signalizuje ze je vypnute = neunkcni asr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.