Majkl_ Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Gratuluji :) Měli s něčím problém nebo něco co se jim zásadně nelíbilo ? Lezli do interiéru ? Já mám totiž osvětlení nohou a kufru pomocí LED pásků. Mám to před STK strhat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Určitě ne. Koukám, že se tady ztrhla docela panika okolo STK. Za led pásky v interiéru ti nic neřeknou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Emise byl největší pakec. Testoval to ½ hodiny než byla hodnota OK. Asi vlivem vlnovce a EGRU. Samotná kontrola vozu:Foto předek + zadek + vin.Jinak dle mě beze změn.Horší je to snad u novějších vozů. Také mám doplňky interiéru led, ale tyto věci nemají nic společného s ohrožením na komunikaci. Možná pokud by někdo měl podsvícený spodek za provozu vozu tak to je určitě NOK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viktor X Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Nicmene, chci mit vse OK. Prave svetlo mam spatne serizene, sviti mi jinak nez druhe, nedokazal jdem to spravne nastavit, to mi muzou nastavit ale primo na stk ne? Co ty emise nanecisto, jde to oficialne? Světlo... nějakej kr.tén mi nacouval ze strany na čumák tak, že se nedala ani otevřít kapota a světlo svítilo nahoru. Musel jsem zabrat a přiohnout ten plech, v kterém je světlomet uložený, a na "pruhu na Lidlu" (tip z fóra) to srovnal podle druhého. STK no problem. Emise... co by ne? Teď jsem byl na STK, je to stejné jako předtím, nejdřív změřit a zaplatit ME, teda tam i napíchli ŘJ motoru, teprve když jsem prošel, tak s papírem a techničákem vedle zaplatit STK a po kontrole jsem dostal červenou nálepku a protokol o STK. Takže myslím není problém absolvovat jen první část a pak to stopnout, vždyť je to pro ně kšeft. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 13, 2017 Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 Tak já jsem úspěšně po STK :) Emise na výbornou, vše v hodnotách jak pomalu nové auto. Dráhá část, tam mi taky nic nevytkl, akorát, že mám levé zadní kolo slabší oproti ostatním při brždění, ale že je to v normě. No a pak už jen měl problém se sníženým podvozkem, tedy s tím, že je snížený až tak ne, ale prostě mu vadily červené pružiny .. Na příště je stříknu na černo a zvýším to :-D No ale prošel jsem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červen 13, 2017 Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 Já měl před dvěma rokama problémy s emisema tak jsem si to letos chtěl pojistit stejně jako ty, změřit předem. Normálně mi to změřil a ani za to nic nechtěl a emise byly naprosto v pohodě tak jsem si dojel rovnou pro techničák u udělal celou STK :) btw za ty emise předloni které se téměř nevešli do limitu mohl ventil odvětrání víka a klikovky .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxxim1919 Odesláno Červenec 4, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 Zdar chlapi.O1 TDI ALH 66 kw > chip na 94 kw (TDIFun), omezeni fce EGR ventilu v RJ + zaslepeno fyzicky...Na ME mi technik řekl, že OBD (mam 3/2004, takze uz funguji readiness) zobrazuje chybu na poslednim kanalu motoru, "nedokonceny test vedeni zpetnych zplodin (EGR)"... bylo to loni, takze me jeste pustil, ale rovnou rekl ze priste mi to uz neprojde.Z toho vyplyva moje otazka - kdyz necham v RJ upravu funkcnosti, ale vyhodim ven zaslepku, bude uz auto hlasit test ok? Nebo naopak nezalezi na tom fyzickem zaslepeni, ale na tom jak je omezena funkce v RJ? Resim cestu nejmensiho zla a nejmensi prace, jak to kvuli STK vyresit?Diky. V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 4, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2017 Mám to velmi podobně uděláno jako ty ale bez záslepky a auto mi žádnou chybovou hlášku nehlásí. Když jsem ji tam měl, tak mi hned svítila kontrolka motoru. STK a emise bez ztráty kytičky :palec: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Říjen 9, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2017 Tak mám za sebou STK a zjistil jsem,že jde vše,když se chce. STK jsem absolvoval,ale fyzicky jsem na emisích nebyl :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 9, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2017 Já jdu zitra, tak snad ok :-) Odesláno z mého HUAWEI NXT-L29 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Říjen 9, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2017 Od listopadu mají být ještě na emisích nějaké změny , údajně bude kamera i na rukojeti sondy co jsem se dozvěděl + nějaké úpravy toho online měření . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 5, 2019 Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 (upraveno) Tak dnes jsem neprošel na emisích Korigovaný součinitel absorpce je povolen 0,70 a v mém případě 2,28 Do měsíce opakovačka. Dnes jsem odpojil tlakovou hadici od EGR.stav zanešení po 280 000 km Snad po vyčištění budu někde jinde Upraveno Leden 5, 2019 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.