Rolbař Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 s před FL podvolantovkou to nepůjde, ta podporuje jen LIN 1,3 FL volant jede na 2,0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 ok díky za info. tak zkusím sehnat tu novou podvolantovku někde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Proč?? V autě už máš mf volant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 CH jednotku potřebují takový trubky jako jsem já v předFL, co si chtějí udělat v autě machrovinky :D Ty jen kup volant ze supa/yeti, nasaď a koukni do diagnostiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Asi budu trochu za blbce ale mám OI, rok 96 glxko, rádio blaopunkt už dávno ne, kenwood xxxxug. Chtěl bych tam dát multifunkční volant z O3 (nebo jakýkoliv jiný). Je tu někdo kdo by mi to udělal? Trochu zručnej sem, ale podle toho jak jsem si tu v rychlosti přečet pár rad na montáž mi padaj vlasy. Praha-Nymbuk Ptám se okrajově, nebudu to chtít dělat teď ale v okruhu pár let (doufám že se na mě nikdo pak nevys**e). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Myslim ze v O1 MF volant z O3 nerozchodis :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Ono uz jen rozchodit origo OI multifunkci s neorigo radiem by byl zazrak, pokud vyrobce nedodava prevodnik. V OI nejde rozchodit zadny jiny multifunkcni volant nez origo, je tam prote uz rozdilna architektura komunikace, ani tlacitkovy volant z OII predfl neni mozny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Shánět se po MFO1 by bylo asi hodně náročný. Ale standardni O3 by tam pasoval, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Pořád snazší a cenově srovnatelný s tímhle:D Obyč volant + airbag ano, ale jakýkoliv pokus o multifunkci si můžeš nechat zdát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Když nemůže Aláh k hoře, musí hora k Aláhovi. Pokud seženu nějakej slušnej až se mi pokoženej originál ošoupe, tak vyměním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MilanW Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Ahoj, Prosím o radu. Mám O2 FL 2009, Maxidot. Nechal jsem si namontovat MF volat z O3 RS. Tlačítka mám vyměněné ze S2 FL. Podvolantovku mám s indexem CH. Aktuální stav mého volantu je, že vše funguje, kromě části pravých tlačítek, který mají ovládat PP. Jediné co z tlačítek na pravé straně funguje je zmáčknutí rolleru, což zastupuje tlačítko na pravé páčce pod volantem OK. Roller nefunguje a tlačítko OK/reset také na MF volantu nefunguje. Na 4. stránce tohoto tématu jsem se dočetl, že je třeba odkódovat ovládání PP z podvolantovky a odpojení pinu 5 z pravé páčky. Což znamená, že nemusím vyměňovat pravou páčku, pod volantem. Můžete mi prosím toto někdo potvrdit a případně napsat přesný postup, jak se dá z podvolantovky odkódovat ovládání PP z pravé páčky? Nebo zda je možné podvolantovku překódovat tak, aby fungovalo ovládání PP jak z páčky, tak z volantu, když již zmáčknutí pravého rolleru zastupuje tlačítko ok, které současně na páčce taky funguje. Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 V podvolantovce se musí nakódovat ovládání PP na volantu, odpojovat se nic nemusí, páčka jako ovladač přestane fungovat, takže máš špatně kódování, otázka 2 minut. A pokud máš VCDS tak si s tím určitě poradíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MilanW Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 VCDS bohužel nemám. Jsem Vázaný na technikovi, který mi prováděl montáž volantu. Bohužel se mu ovládání PP nepodařilo zprovoznit. Tak teď sháním radu, jak se dá ve VCDS daná konfigurace provést. Můžu poprosit o podrobný postup? Děkuju za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 V Praze a okolí není problém se domluvit... Jinak kódování je tady na obrázku tebe zajímá nakódování volantu - pozice 3 (hodnota 1-5 nebo 3-7) pak zadní stěrač a palubní počítač - poslední pozice; záleží jestli máš stěrač vzadu; NE - 1; ANO - 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MilanW Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 ka_r_los, tak to by bylo super. Jestli ti to nevadí. Jsem z Prahy. Napiš, kdy a kam mám zajet milan@ajtak.cz Děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Problém nakonec vypadá na levou část tlačítek, kdy roler ani vracečka nefunguje, ovládaní hlasem a telefonu bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruner Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Zdravim vas, potreboval by som poradit, po prehodeni volantu za multifunkcny FL v O2 2004/09 mi vyhodilo chybu: ------------------------------------------------------------------------------- Address 16: Steering wheel Labels: 1K0-953-549-MY9.lbl Part No SW: 1K0 953 549 CH HW: 1K0 953 549 CH Component: J0527 056 0111 Coding: 0000613 Shop #: WSC 12345 123 12345 1 Fault Found: 02071 - Local Databus 014 - Defective kedze MF volant je 3T0 419 091 C E74 a MF kabelaz je 1k0971 584C konektory nesedia. Upravil som ich aby sa dali pouzit, ale niesom si isty, ci je pinovanie spravne, kedze som ich prepojil v poradi ako boli oznacene jednotlive piny na konektoroch. Viete mi niekto poradit ako to spravne prepojit? dik Dobrý deň, Chcel by som sa Vás opýtať ako ste vyriešili ten problem z -1 Fault Found:02071 - Local Databus 014 - Defective-? a ešte či by ste mi tiež mohli poslať ten schemat na konektory čo ste dostali od kullyho. Veľká vďaka za pomoc S pozdravom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DildoGripak Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Ahojte, mám predfacelift O2 2008 s polodot a bez MF volantu. Mám už ponuku na maxidot 843G alebo 843S Aký volant k tomu odporúčate? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 tak k S asi RS ne:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubajzek Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 No podvolantovka už nemá v sobě ani LIN(jen skrz ní projde)...tak co bys na ní chtěl kódovat na mf volantu...mf volant je slave jendotka gateway v MQB. A gateway se nastavuje kódováním + datovou sadou. MF volant z O3 dokážu namontovat na face O2 i S2 a všechny tlačítka fungují jak mají, není žádné omezení. http://files.motomagazinspeed.cz/201003500-d90adda04c/Octavia%203%20interior%20P.jpg Ahoj ferdo... bylo by mozne dodelat multifunkcni volant z O3 do O2 (2004) bez multifunkce? popripade co vse potrebuji vymenit? volant mam. dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Podvolantovka, možná i kroužek volantu, kablík ve volantu, airbag, vlastní volant + správná tlačítka... na předFL autě ti nepůjde pravá polovina volantu, maxidot je možno ovládat jen z páčky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Zdravím ,zkusim se zeptat tady... Vyměnil jsem volant za mf a podvolant. ŘJ. Volant netroubi a nefungujou tlačítka ,diagnostika hlásí "controls in steering wheel - no signal/comunication" ,je v riti ovládání na volantu? A jestli tak levý nebo pravý? Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 A co kablík? Pokud není pro multifunkci, tak ani nemůžou být tlačítka spojena s podvolantovkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Jakej kabel myslis? Tlačítka normálně svítí Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Pokud by byl puvodni kabel a dobre nakodovana podvolantovka na mf volant tak by to troubilo stale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Potom ještě, co je to za podvolantovku, co je to za volant? H2O má pravdu, kablík je ok, klakson je potom hnaný přes tlačítka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Podvolantovka AQ místo původní BN ,volant FL Čtyřramennej (liftback auto) Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions Control Module Part Number Slip Ring Software Level Variant Steering Angle Sensor LIN Version Notes 1K0-953-549-AQ Type 2 SW 0070 Highline Yes 1.3 - Pro FL volant v předFL autě potřebuješ jednotku CH (předFL provedení kroužku volantu) nebo CD (FL provedení kroužku volantu) s verzí LIN 1.3/2.0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Krouzek je puvodni ,Takže když koupim tu jednotku CH a nakoduju tak to teoreticky půjde? Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Tak na to tu je asi 11 stránek předtím... Jednotka CH a FL volant budou fungovat, ALE pokud máš předFL budíky, nepůjde ti pravá polovina volantu, jen levá půlka s ovládáním radia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.