Přejít na obsah

Kohyho RS

Doporučené příspěvky

Přepážkový OCT by měl fungovat bez problémů co sem pozjištoval...Ani bych to snad neřešil, ale začal sem registrovat že když jí naložim tak kolěm těch 5500otáček vyšlehne z vejfuku modrej obláček spálenýho oleje, je to sice minimální množství protože olej mi nežere, ale ted mám klid :D

Odkaz ke komentáři

Já mám auto na denní ježdění, takže v 95% auto jezdí do 3000ot/min a když auto dostalo záhul na okruhu, tak s tím nemělo problém. Benzinové turbo netrpí na nějaké usazování jako nafta. Omrkni ten ventil, když špatně funguje, tak právě odsává olej z kliky. Z odvětrání se to ani nemá kde usazovat, motor to rovnou spaluje.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

STK bez problémů zamnou, akorát sme trochu debatovali o výfuku ikdyz mám papíry z dekry.. A o tom že nemám zadní sterac ? Takže vracim xenony zpět na auto... Trochu mě zaráží že nechají jezdit po silnici vraky a na autu co je v pořádku se snaží něco najít.. Pán byl opravdu detailista..

post-49336-0-74221300-1465286617_thumb.jpg

post-49336-0-74870300-1465286638_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

uf ,tak to je trpak. hod odkaz, kde si bol na stk, aby chalani vedeli, kam pre pripad nemaju ist :lol: a keby som uz mal papiere v suchu v ruke, siel by som za veducim a povedal mu, ze kvoli tomu panovi tu uz nikdy neprijdes :facka: a ze pri takej buzeracii das vediet aj znamym, aby sa vyhli ich stk... to by som spravil ja :loool: Aj takouto odozvou vies prilozit ruku k dielu a ak chce stanica STK zakaznikov ,taketo pixoviny urcite riesit nebudu...

Ako vravim, nasiel som si tiez STK ,,kde nerobia problemy, aj som im to vravel,chodim k vam preto,ze viem,ze nerobite problemy ,tak ku vam rad zavitam. Oni su radi, ja som rad ^_^ STK Danubia Bratislava.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem smůlu na technika..předemnou stála postarší honda civic první dojem nic moc, ale projel za 10minut u technika v montérkách já byl další na řadě a měl jsem technika v civilu a strávil jsem tam půlhodiny..Uvidím jak přijede kolega právě tam jel se svou O2 face 1.4TSI ale má jí celou v sérii, takže počítám že projede v pohodě..Jinak sem koukal do formuláře a mám jen lehké závady a to :

-Chybí ramínko nebo část zadního stěrače

- Zadní ostřikovač okna nevyfunguje nebo chybí

:D :D :D

Ještě sem si všiml že jako provozovatel je uvedené jméno majitele předemnou ale adresa moje, takže paní co to psala se asi přehlídla..

Jinak je to STK autokontrol pardubice:

Provozovna Pardubice
ulice Hradišťská 551
533 53 PARDUBICE
GPS: S50.06167° / V15.76444°

Upraveno uživatelem Kohyy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...