Přejít na obsah

zkušenosti s STK 2016


Doporučené příspěvky

Doprdele! Dnes čistě náhodou jsem dával do auta zelenou kartu a zjistil že mi dnes propadli emise a 14.1. STK :wallbash:

Ještě že zitra mám dovolenou ale čistě hypoteticky když mě zitra zastaví příslušnící tak platim?!? Je to tak? Včera na otočku HK - Praha a byla klika že jsem to stihnul.To se mi dlouho nestalo a doufám že se už nestane :(

 

Ja bych se toho az tak nebal ;) Auto mam prihlaseny 30.4. a na STK uz jezdim v srpnu, vetsinou mi to trochu utece, tak se to postupne natahlo :)

Odkaz ke komentáři

STK je skoro na každém rohu. Jezdíval jsem na ME+STK do Horoměřic, slušný přístup, svého času mi tam našli poněkud rozhozenou geometrii na desetileté Felicii - technik povídá, že prý mám pěkné auto ve výborném stavu a ať si to nechám někde seřídit a tím to skončilo.

Poslední dvě ME+STK jsem byl v Řepích na Karlovarské (mám to přece jenom blíž) - odvezdám doklady a klíče a jdu si číst noviny. Doposud žádný problém.

Upraveno uživatelem Pawouk01
Odkaz ke komentáři

STK je skoro na každém rohu. Jezdíval jsem na ME+STK do Horoměřic, slušný přístup, svého času mi tam našli poněkud rozhozenou geometrii na desetileté Felicii - technik povídá, že prý mám pěkné auto ve výborném stavu a ať si to nechám někde seřídit a tím to skončilo.

Tam jsem jezdil taky, byl tam takovej starej chlápek a ten byl v pohodě naprosto seriozní přístup.

Jenže pak jsem tam narazil na vola a ten mi tak zavařil to byl takovej čurák, že už mě tam nikdo nikdy neuvidí, mají tam levnou naftu, ale ani tankovat tam nehodlám. Totální bojkot.

Odkaz ke komentáři

Ja byl na technicky jednou v zivote, protoze me zajimalo, jak takovy zarizeni vlastne vypada. Byl to festival ztracenyho casu, nejdriv jsem cekal pred vratama, pak za vratama, pak v cekarne, pak u auta, pak zas v cekarne, celkem asi ctyri hodiny zivota splachnuty do zachoda. Takze od ty doby to nechavam v servisu, at to 'nejak zaridej' a vubec to neresim, nevidim duvod se tim zabyvat.

 

Nejlepsi to bylo s Citroenem pred 15 lety, to jsem si znamky na SPZ lepil sam... :loool: ale to ted uz asi moc nejde...?

Odkaz ke komentáři

No prave ze nejezdim uz nikdy... :palec: Tohle bylo jednou, nekde mezi Vypichem a Brevnovem, nejakej Renault... no omyl proste no, ale kdyz existuje sluzba, ktera to zaridi, neni duvod tim ztracet cas a dohadovat se s nejakejma dementama, jestli jedno svetlo sviti o centak niz nebo vejs.

Odkaz ke komentáři

no musíš si najít takovou, kde přemýšlí mozkem. A minule jsem se s nimi rozprával, že ty emise stojí totálně za houby, když to měří na volnoběh a pracovník STK, no my to máme zakázano říkat od státu, ale je to pravda.

určitě je proto služba souhlas, pro servis to je jeden z nejlepších kšeftů STK :D mě jednou vyhodili za to, že sem měl naprasklou mlhovku na vleku a že neodráží dokonale a takovýhle keci, od tý doby sem se tam neukázal.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

já mám stk od práce 50m, přesto tam posílám kolegu, dělá tam jeho kamarád, páč pro mě je to ztráta času a nechci se potýkat s arogncí a mocí "nýmandů" ......... byl sem osobně na technický 1x v životě, čekal sem cca hodinu a předemnou byl starší pán, cca 60 let, měl voňavou felinu a zavolali si ho na dílnu, když vylezli z dílny, šel si k okýnku rozměnit....... proč asi? bylo mi ho líto a viděl sem na něm tu bezmoc a zklamání.............

jinak včera ráno v půl 8 auto odvezl a když šel z práce, vyzvedl - skt hotová, lehké závady a to koroze rámu a koroze zadních kotoučů, věřím, že kdybych tam byl já, tak neprojdu................ jedná se o druhé auto v rodině, poprvé za poslední rok se dostalo mimo město právě včera na stk, nájezd od minulé stk 5tkm, jeho průměrná rychlost je asi 25km/h, takže zadní kotouče zreznou celkem rychle:-(

 

Odkaz ke komentáři

No a začal jsem tam jezdit poté, co byl v Černé za Bory na emisích totální kokot a právě byl arogantní a ještě se tam muselo čekat. No tak jim prostě nedám vydělat a jedu tam, kde nejsou úplní kokoti a nemusím čekat.


Oni tam nedělaj žádní ajnštajni a ani nikterak schopní jedinci, takže není důvod jim trpět nějaké móresy. Lidi si to dělaj sami, že se neseberou a nejedou raději jinam.


Asi si tam aroganci nemůžou dovolit, aby tam vůbec někdo přijel, když píšeš, že to je někde bokem.

JJ, proto jsem si je vybral na netu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Už byl někdo na nové STK? Lepěji se prázdné bílé známky?


U mě zatím proběhla silniční kontrola bez odlepené zelené známky a bez problému. Co říkali dopravácí na silnicí že horší případ když ji někdo špatně strhne a poškodí RZ.Tam pak můžou dát pokutu za poškozenou značku.A ted babo rad co je menší zlo?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...