Lap Dog 1 Odesláno Červen 9, 2016 Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 Jak se čistí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Zajede se do servisu, kde tomu rozumí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 10, 2016 Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 tady máš i návod :-) http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-cisteni-klimatizace-a-vymena-filtru-octavia-2-886.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Takže jsem si odpověď na diagnostiku získal sám, ať žijou FL komponenty :D Jinak jsem se koukal na klima údaje v motorovce: Tlak se změnil z 5,23 až na 5,86Bar Takže něc ose děje... ale... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 tohle přesně jsem měl já, kompresor tlačil a nešlo (občas) chladivo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kefir Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 zdravím prosím o radu.když zapnu klimu fouká cca 15-20s a pak se zavřou klapky do kabiny ale větrák jde slyšet jak jede.zapnu ECON a větrák fouká zase normálně.děkuji za nápady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kefir Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 diag.ukazala čidlo slunečního svitu.to zítra dojde nové ale nemyslím si že by to mělo vliv na klapky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 a co má vliv na klapky?:) Pokud čidlo řekne, že nesvítí, tak se klapky uzavřou. Na econ klimatizace v podstatě nefunguje a jen se spouští větrák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kefir Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 zítra nasadím nové tak napíšu jestli se podařilo.ale zatím díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwmiki Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Poradíte někdo servis na klimu v Praze, ideálně od centra směr Běchovice - Úvaly - Brod... Budu potřebovat doplnění média a kontrolu těsnosti. Mám skvělého mechanika na chatě, bohužel na klimatizace nemá výbavu a po několika velmi špatných zkušenostech se servisama v Praze se mi nechce jet nikam naslepo. Recenzí je na netu zoufale málo. Předem díky za tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Rolbax a nebo garny v Praze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mischo77 Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Ahojte, môj problém s klimou je takýto : Po nastartovani nechladi, ale akonahle pridam otacky cca na 2.000/min tak po cca minute chladi.... proste na volnobeh nechladi... To iste plti stale aj pocas jazdy.... Pri dazdi ked zastanem na krizovatke, tak ihned zahmli cele celne sklo... Niekedy chladi inokedy nie...zvycajne sa zacne chladit po starte az po par minutach. Akomahle sa zapne tak to mierne smrdi :( , ked prepnem na ECON tak cítiť taký olejový zápach. Na diagnostike neviem ktore cisla mam pozerat... Klimatizaciu som dal plnit a cistit, pri plneni spominali ze je nejaky problem s vysokym a/alebo nizkym tlakom .. nejake rady ? motor BMM/climatronic SANDEN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 na předchozí stránce tohoto tématu máš screeny z diag ... co víc si přát .... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Devil... Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Ahjo lidičky, bohužel nerad, ale jelikož si už nevím rady přidávám i já příspěvek s dotazem. mam OII 2006 1.9 TDi 77kW, manuální klima. Před x lety když jsem auto kupoval tak diag hlásila, že je prádzné chladivo. Tak jsem dojel na doplnění, vyzkoušeli tlak, vše v pořádku a za 2 dny prázdno. Dal jsem auto do servisu na prověření, kde prý zkoušeli kontrastní látku a zjistili, že je vlásečnicová prasklina na té nejdelší trubce v motorovém prostoru, udělali výměnu, vše opět vyzkoušeli, naplnili a za 2 dny opět prázdno. Auto jsem jim obratem vrátil a zjistili, že je ještě špatný ventil. Ten jsem vyměnil, znovu nechal naplnit, kde celé dopoledne zkoušeli těsnosti apod... a dnes po dvou dnech opět prázdno. Dnes ráno, když jsem zapnul klimu, tak se po chvíli začal z prostředku přístrojovky ozývat takový divný zvuk, přirovnal bych to ke zvuku, když se blíží tramvaj po kolejích, takové plechové syčení nebo něco podobného. Ten zvuk je pouze, když zapnu AC, bez něj to nedělá. Od naplnění jsem ten zvuk neslyšel, až dnes ráno, když je prázdno. Dokázal by někdo poradit, jak postupovat dál? Dá se nějak místo úniko diagnostikovat? Jsem bezradný a jen cpu peníze servisu za doplnění, kde mě vždy řeknou těsní to zkoušeli jsme to. Děkuju za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Zmen klima servis.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Devil... Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Už jsem vyzkoušel 3 a jen vyhazuju peníze oknem, proto jsem psal dotaz zde, zda-li bych dokázal najít příčinu sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 no já nevím, ale ... přece když odjíždíš ze servisu s tím, že systém je těsný a za 2 dny není, tak to jdu reklamovat ... je mi jedno, že tam je něco dál a nepřišli na to. Dali mi auto s (podle nich) opravenou klimou. A ona není ... reklamace. Proto,když nejedu vyloženě za kámošem, chci předběžnou fakturu a fakturu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Ten zvuk je projev prázdnýho okruhu. Co zátka vysoušeče, jestli máš ještě starej chladič tak to může utíkat i tudy. Známá nemoc. Asi tu v tématu o tom někde bude zmínka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Reklamovat... přijeď do Brna a neboj se, že to nenajdeme.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 a nebo jak píše p2p ... jeď tam, kde tomu rozumí :) třeba do Brna ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomahavk Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 zdravym prepusta mi klima okolo bielej zatky na vysusaci,, maju ju aj u nas na predajni skladom tu bielu zatku tak ci to staci len vymenit za novu alebo je stym vacsi problem a treba menit cely chladic?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Zatka je jenom zatka... je potreba vymenit komplet chladic za modifikovany dil... znam ale lidi co se to skusili zatesnit a castecne se jim to povedlo... Volba je na tobe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomahavk Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 co som pozeral na tej novej zatke je gumove tesnenie ci to je chyba niecoho ineho ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Ta zatka je znacne problemova, kazdemu co ma tento starsi chladic povoli (skor, ci neskor). Radsej daj druhy chladic (uz bez tej zatky) a mas na dllllllho pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 no je fakt, že novej chladič stojí necelou dvojku, takže to není taková darda ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 a vetsinou stejne nejde vubec povolit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiSsChO Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Zdravim, mam taky problem s klimatizaciou, celu zimu som ju mam vypnutu, co bola asi chyba a teraz v lete mi strajkuje, tyzden ide, potom zase dva tyzdne nie a tak zase sama od seba zacne chladit, v servise mi hned povedali, ze to bude kompresor, inde zase, ze to moze byt elektromagneticka cievka, viete mi poradit, kde by asi mohla byt s najvacsou pravdepodobnostou chyba? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Asi ventil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.