PetrRS Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 píchnout na diagnostiku, u mě zlobilo čidlo venkovní teploty to se podařilo zachránit (bylo lehce zoxidované) potom čidlo tlaku (to bylo KO, úplně sežraný - nechápu u auta z r 2011) a kvůli tomu nespínal kompresor, čidlo se vyměnilo a klima už maká jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 bez diagnostiky ti to nikdo neřekne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kolomann Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Tak na toto by sme potrebovali vešteckú guľu aby sme Ti vedeli povedať, kde je problém a keďže tú nemáme, tak choď na diagnostiku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Taky se zkusím zeptat,třeba to někdo řešil...Klima mi vůbec nejde,zapnu jí a studený vzduch jde,jako kdyby nebyla vůbec puštěná.Chladivo je doplněné,nikde neuniká a diagnostika klasicky nic nepíše.Nevím kde mám začít s hledáním problému... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 konektor na klimakompresoru-občas bývá zkorodován.Tím bych začal a pak diagnostika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 mám to samé co wén@ klimakompresor KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 A proc to nehlasi nejakou chybu? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 (upraveno) nema vliv me nesepne elektromagnetická spojka na klimakompresoru sry toto je u O1 u O2 se točí pořád myslim Upraveno Červenec 5, 2016 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
littlemouse Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Chalani pozdravujem, som tu noví a tak ešte nemám v oku čo a kde mam písať, ale mam priam delikátny problém z klímou a tak dúfam že mi niekto skúsi poradiť. Po naplnení klímy chladivom a následnom testovaní či ide a chladí ako ma mi funguje klíma tak 2-3 min a zrazu sa vzduch otepli a fuka tak ako keby nebola naplnená. Pichli to na diagnostiku kde neukázalo absolútne žiadnu chybu. :( :(. Kompresor zopne proste všetko tak ako ma len to že funguje chvíľu a potom ako keby nič. Po vypnutí a následnom zapnutí to iste - 2 max 5 min chladí (aj keď nie tak ako ma) a zrazu sa pomaličky otepli.. Servisak vravel, že ak by bola chyba na nejakom čidle alebo climatronicu tak by mu to diagnostika ukázala, ale v tomto prípade bol z toho hotoví aj on.. Ak mal niekto niečo podobne prosím skúste mi nejako pomôcť.. Ďakujem. Škoda Octavia 1 L&K, 1.9TDI r.v. 99 - 81kw - dig. cliamtronic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 přesně tohle mi to dělalo také-kompresor jsem měl KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Mám také dotaz k manuální klimě, mám ji asi měsíc doplněnou takže chladí dobře, ale teď tak deset minut po spuštění klimy, se vypne a netočí sahary a vypálí se pojistka nad baterkou 30A je na dochlazování prvního stupně. Dám novou pojistku a po chvli znovu, kde může být problém??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vokial Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Čau, uniká mi náplň klimy přes tu slavnou bílou zátku na vysoušeči. V servise mi nabídli nový chladič za 4200,-, nevím který přesně, ale díly berou z kelly, takže to bude asi tu ten http://www.autokelly.cz/Product/40-15-542Q/8445312 . Radši bych si to ale koupil sám kvůli clubáckým slevám . Jen sem v tom trochu ztracený, chtěl bych takový, aby byla možnost v budoucnu v případě, že by to zase odešlo (což je snad málo pravděpodobné) vyměnit jen po dílu, ne zas celý komplet. Kupovat budu u Jeldy, tak vybírejte ze sortimentu http://cc-autodily.cz . Psal sem i jemu mejla na jejich eshop, ale nevím kdy si to přečte a jak má čas, kór teď přes víkend a já bych to chtěl rychle v příštím týdnu koupit. O2 Combi RS TFSI 2008 - současný chladič z výroby: DENSO - 1K0 820 411E Dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Kremer Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 Dobrý den chtěl sem se zeptat mám škodu Octavii 2 a když zapnu Klímu tak mi huči je to v pořádku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 těžko říct, kde ti hučí, pokud tím myslíš, že se roztočí ventilátor na chladiči a dělá hluk, je to v pořádku, pokud ti při zapnutí klimatizace hučí v kládě, měl by jsi navštívit odborného lékaře, nebo změnit prášky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Kremer Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 A vám Klíma také huči nebo syčí to velký rozdil Mě Klíma huči a někomu syčí a vám huči nebo syči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 těžko říct, kde ti hučí, pokud tím myslíš, že se roztočí ventilátor na chladiči a dělá hluk, je to v pořádku, pokud ti při zapnutí klimatizace hučí v kládě, měl by jsi navštívit odborného lékaře, nebo změnit prášky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Kremer Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Mám škodu Octavii 2 mám Klímu a když ji zapnu tak mi huči to je v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest miňo_d Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 to sa pytas alebo oznamujes? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Před tím se ptal. Ale teď, když zjistil čím to je, pyšně oznamuje :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasagr Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 Ahoj, potřeboval bych radu. Provedl jsem základní nastavení HVAC. Poté mě vyskakuje neustále : 00710 - Defroster Flap Positioning Motor (V107) 000 - - Rady co s ním, kde přesně je ? Děkuji mockrát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Září 17, 2016 Sdílet Odesláno Září 17, 2016 číslo dílu je 1K1907511E nebo 1K2907511E, je to SERVOMOTOR PRO VICKO ROZMRAZOVACE SKLA na rozkresu pod číslem 6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Jako vánoční dárek pro OII výměna chladiče klimatizace. Médium unikalo jak před mnoha lety opravovanou dírou, tak plastovou zátkou v horní části. Nové provedení už problematické zátky nemá [emoji106] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mendax Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 Zdravim, stretol sa niekto uz s takym neviem ci je to problem ale najskor si myslim ze ano..ide o to ze vypnem fukanie na hornu aj dolnu cast tela ale lava strana pri vodicovi neustale fuka teply vzduch. Octavia 2 FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 obvod čidla v průduchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mendax Odesláno Prosinec 27, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2016 a to znamena? vymenit alebo ako to opravit? je zlozite nieco take urobit? ospravedlnujem sa ale nevyznam sa v tychto veciach moje prve auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janko Kubko Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Ahojte všedci dnes so riešil únik chladiva na mojej OII scout cez plastovu zadku na chladiči dá sa to vyriešiť aj inak ako vymenou za veĺa peňazí u nás sa vylučne klimam venuje jeden pán a ten to robí tak že zvišné chladivo obsaje mašinkou natlakuje vzduchom a pripravkom na kontrolu netesnosti nastriekal na spoje . Mne fučala cez plastovu zadku a pod snimačom tlaku . Oprava prebehla tak snimač normalka vymena 25 eur a neštastný chladič jednoducho vzduchovou bruzkou a malou frezkou vyfrezuje von z hlinikového plechu vystrihne krúžok vloží dovnútra a zavarí hliníkom cena 20 eur a nasledne odtlakuje prekontroluje a naplni klimu . Ušetrene za nový chladič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
autickar Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 Janko tak to si pomerne dobru sumu usetrit za novy chladic. Pises ze u vas vies nejako blizsie specifikovat z kade si? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 Len je spolahlive to takymto sposobom riesit? Osobne by som asi skor mal srdce na mieste keby dam vymenit chladic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 13, 2017 Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 Tak za pokus to stojí, když tak jen opět uteče médium a může se zadřít kompresor :-) Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Duben 13, 2017 Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 nech si každý vezme toto ako chce :) ale osobne si myslím, že toto je šetrenie na nesprávnom mieste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.