Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Aha, takže vlastně návod na legální používání originálních škoda 18" disků na klasický OII je nejdřív si koupit třeba 18" Dezenty, ty si myslím mají stejný rozměr disku, ale co ET? Ty si nechat zapsat, potom je prodat a koupit škodovácký 18" a je to. Je to tak? Ale když bych prodával ty neoriginální 18", tak bych k nim musel dát ten tyovej list ne? A k těm škodováckým, žádnej typovej list neni a ten by asi chtěli na STK vidět ne?

Odkaz ke komentáři

tusim ladinek sem daval nekam do sveho vlakna nejaky dokument na jehoz zaklade plus prodejniho prospektu od 18" Neptunu mu to zapsali do VTP. Zadnej typovej list nepotreboval, ja mel typovej list od prodejce kol, prosel jsem kontrokou na STK a pak na urad. Vim o pripadu zase kde kolega mel nachystaneou totznpou sadu dokumentu prosel STK kontrolou a urednik na magistratu si postavil hlavu a rekl ze 19" na OI proste ne a hotovo.

Co to znaci ze je v tom peknej bordel a co funguje nekde, jinde nefunguje. To je ale vysledek te pos**ne lobi aby disky nemohl prodavat jen tak nekdo. Dle meho na ET az tak nezalezi pokud tam nedas misto 55 jen 25 (coz stejne asi jen tak nejde). Nejdulezitejesi je podle me ze se shoduje rozmer pneu na discisch v reozmerem v VTP, to je to ceho si muze vsimnout likvidator pojistovny. Sirku disku tezko hlidka pri silnicni kontrole zjisti a ET jeste hur pokud je to jako u vetsiny vyrobcu napsano na paprsku.

Odkaz ke komentáři

zkus najit ladinkovo vlakno u aute v teto sekci, mohl by to byt na nekolika poslednich stranach, a pak taky je to tusim v sekci podvozek a v poradne litych kol. To co jsi nepsal neni tak uplne z cesty, v te poradne litych kol je popsany mnou overeny postup ktery se shoduje s tim co tvrdi stranky mdcr.cz. Taky mas tu moznost zajet do zkusebny a kola nechat zapsat tam za pomerne vyssi poplatek.

Odkaz ke komentáři

Diky, zkusim pohledat, nezpozoroval jsi zmenšení dynamiky a nárůst spotřeby? Já mám pegasy na své OII combi 2.0TDI a chvíli jsem měl Neptuny a právě tyhle 2 věci jsem zpozoroval jako první a taky jsem je neměl zapsaný v TP, tak jsem je prodal. Auto bylo na nich oproti Pegasum líné a rozežrané, motor měl s disky dost práce.

Odkaz ke komentáři

po faceliftu relativne perfektne, pri jizde lesem to neblika z ledek na xeny, ted cestou ze srazu do Brna pres Hradec na Svitavy mi to na xeny nepreplo ani jednou. Kdyz uz to prepne na xeny trva nez prepne na LEDky pokud je venku nejake svetlo. Vjezd do tunelu lup xeny a pri vyjezdu lup zpet na LED. Jsem spokojenej

Pegasusy tusim 12.25 a Luny 12.38

Odkaz ke komentáři

Tak jsem tady všude hledal, ale postup jak zapsat škodovácký kola jsem nenašel. Všude je popsanej postup jenom s typovým listem, ale ten k origo kolům neexistuje. Někdo tady tvrdí, že to de, ale nenapíše jak a hned na to jiný napíše, že to prostě nejde a hotovo. Tvůj postup jsem v rubrice poradna ohledně kol sice našel, ale vyšlo mi z toho to samý, takže ve finále jsem se dočetl, že to asi prostě nejde. Mohl by jsi mi napsat přesně, jak se ti podařilo zapsat do TP ty tvoje 18"? Takže s těmi Lunami můžeš normálně legálně jezdit, bez problémů s pojišťovnou a STK?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...