Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Vypadá to dobře! A že přesně nesedí spodní mřížka a je tam trochu mezera, tak to by nemělo vadit, přikryješ to značkou. FL masku jsi měl dát, ale to bys právě musel dělat ten spoj v jiném místě, ale možná by to tím pádem bylo snadnější. Ale stejně to bude fakt suprové, až to bude hotové.

Odkaz ke komentáři

Zdarec tak to je bomba, vypada to luxusne i bez laku :lol:, to ye nesedi ta spodni mrizka je otazka, jeslti to zakryt znackou nebo to doresit a pak misto znacky naleku znacky coz by bylo asi lepsi - hezci, otazka je co na to panove policiste. A masku bych souhlasil se Stormem, kdyz uz si tomu dal toliko, tak by to bylo lepsi s maskou Milotec.

Tak drzim palce.

Odkaz ke komentáři

maska je asi az to posledni co se da dodelat az to bude hotove, myslite milostek bez znaku s tahokovem co ma CooCo? Zbil mi ramecek masky po te co jsem lunarkou sestrelil bazanta, zkusil bych koupit jeste jednu tu stredovou mrizku a nacpat to do te masky. Neco malo se tam musi doplnit pac ta mrizka tam nesedi, jinak by se ta dira nechala zakryt znackou to jo.

Odkaz ke komentáři

jestli si dobre pamatuju ( a take soudim podle sveho pred FL narazniku) tak na pred FL se ostriky uchytavaji nekde v pulce vysky narazniku a to misto je prave kde je ten svar. Jinak pouziti pred FL drzaku a ostriku mam v planu pokud neklapne uprava tech FL

006.jpg

Odkaz ke komentáři

tak naraznik uz je zpet ve svarovne, tentokrate jsem to ale udelal jinak nechal jsem mu tam mrizky mlhovky, denni svetla, drzaky ostriku, ostriky a stredovou mrizku. Aby si to pekne popasoval takze jak pro nej pojedu bude komplet nastrojenej, pak to spolu rozebereme a naraznik muze rovnou na lak, nebudu se s tim muset srat. Napsal predbezne patek 7.5. tak uvidime, ale zadnej kvalt hlavne kvalita

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak jsem kontaktoval jednu brnenskou firmu ohledne carshield folie na ten novej naraznik pri tloustce 150 micro mm cca 4500 pri 300 micro mm cca 5500 Kc. Fotka narazniku uz odcestovala do systemcaru, aby se panove podivali na to jak vypada a rekli jejich cenu. Ale 5 tacu za to teda nedam v zadnym pripade.

Odkaz ke komentáři
mám jednoho šikovnýho lakýrníka.. za Brnem.. Lelekovice

kdybys chěl, tak se můžu poptat kolik by za to chtěl ...

myslis lak nebo folii ? Lak uz se resi uz to ma v rukach kamrad Cize jestli to zblbne rozsekam je n hadry oba

libore folii proti kaminkum a tak, jako urcite by to melo drzet lak pac porad je to ABS plast takze toho se nebojim. Ciste teoreticky by tak folie mohla absorbovat drobne tukance a odreniny, takove to jemne liznuti, pry se vetsinou odroluje folie treba i poskrabe ta, naraznik se treba promackne ale lak je OK

Odkaz ke komentáři

Netuším, jestli to někdy bude standard. Na světlech je uvnitř vylisováno, že jsou vyrobená 12/2009, tak třeba ještě o tom nerozhodli, nevím, ale byl bych rád, kdyby se sériově nedělala, abych měl unikát. :D

O difuzoru jsem taky přemýšlel, ale ty prachy za to dávat nechci. Kdybych si ho dával, tak asi v nějaké šedé, černý by úplně zanikl. Na té světlé by ale černý vypadal dobře.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...