Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Ondro, podle mě si to fakt pleteš s jiným filtrem :palec: olejový se musí měnit při výměně oleje, jakej by pak mělo smysl měnit olej, když ve filtru ty sračky stejně zůstanou.. jinak vzduchovej měním společně s olejem - je to 150 Kč navíc :smich:

Odkaz ke komentáři

Ondro, mám stejné pocity po výměně oleje, však používáš ten samej :palec: , já jsem s ním maximálně spokojenej a navíc ho mám odzkoušenej na více autech (benál i ropa), mají dnes namotáno 300K km a více a motoricky žádnej problém

P.S. pylový filtr měním po 15.000 km a má celkem dost, nedokážu si představit nechat ho tam déle

filtr sání měním na půlce stanoveného intervalu - po 30.000 km

olejový s každou výměnou oleje - 15.000 km

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Vzduchový a peľový mením pri každej serviske 30t km aj keď v knižke píšu tak ako to napísal wrccko... a olej s olejovým filtrom si mením ešte pri 15t km medzi serviskama sám... :palec:

v piatok idem na servisku 90t km tak ešte nechám vymeniť aj naftový, pri 60t km ma to nenapadlo...

Odkaz ke komentáři

Sakris kluciii tak to mam jeste co delat :smich: a po kolika se meni prevodovej, nebo je vecnej?? Vim ze dodo ho menil a rikal jak to pak po vymene zacalo lip radit, tak o tom taky dumam. Motorovej olej vymenim po chorvatsku samo i s filtrem, vzduchovej a pylovej sem menil ted, palivovej asi pri tom oleji necham taky vymenit at je klid. No a prevodovej asi jakbysmet a uvidime co to bude delat. Jinak me vcera trkl ozralej borec od nas co u nich doma delam elektriku, nenasere to, nastesti zadni naraznik z boku, to bych neveril co vydrzi barva, doma 2000 smirek a brusna pasta a az na par skrabancu to nejde poznat, jen ta lista je odrena jako blazen, prej to zaplati tak bude lista i lak :smich: snad.

Odkaz ke komentáři

Olej zvládne každý servis, jenom pozor, na 6q převodovky neexistuje komerční náhrada, lze použít jenom orig. VW, číslo G 052 171 A2. Tohle si fakt ohlídej, a nejlíp, kup si sám olej a nechej jim to jenom vyměnit. Já jsem měnil teď na jaro ve 185 tis. km, a řazení jde opravdu o něco lehčeji. Olej jsem bral od Seba přes SH fórum, cena nějak do 500/litr.

Odkaz ke komentáři

Majorak: tak na to ti reknu jen jedno, nepujcuj :smich: a ted vazne, moje zena taky brble ze ji tam de blbe trojka a od te doby co to dvakrat pripomela me tam de obcas taky zazlobi, takze bud tim ze to zkousela neco zablblo a nebo je hold potreba to trocha promazat a nejako poresit ten olej a pak se uvidi. Ale me to

Odkaz ke komentáři

Ol@f: asi 2 a 1/4 litru, musíš koupit bohužel 3, prodává se po litrovkách. Díval jsem se a Sebo mi to prodával za 475/litr...

Jinak to s tom nezaměnitelností oleje pro 6q mi věř, mi tam původně v servisu flákli normální olej, furt mi to nedalo a DP fóru jsem to načetl, no ale v servisu mi samozřejmě nevěřili, takže jsem dokonce řešil oficiální vyjádření od Škodovky, potvrdili že do 6q jen a pouze ten jejich, jinak to prý po pár (stech) km odnesou synchrony. U 5q je to jedno, jakýkoli olej splňující danou specifikaci.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...