Petr.B Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Zdravim, omlouvam se jestli se to tu už někde řešilo ale nenašel jsem to. Hledam nějakou firmu která mi kvalitně obšije volant 3-raminko. Na netu je takovych firem dost, ale nechci koupit volant od nějakeho joudy. Tak se vás ptam na vaše nazory a zkušenosti, kde odvadi dobrou praci a kterer firmě se naopak vyhnout?? diky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Problematix Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Zdravim, omlouvam se jestli se to tu už někde řešilo ale nenašel jsem to. Hledam nějakou firmu která mi kvalitně obšije volant 3-raminko. Na netu je takovych firem dost, ale nechci koupit volant od nějakeho joudy. Tak se vás ptam na vaše nazory a zkušenosti, kde odvadi dobrou praci a kterer firmě se naopak vyhnout?? diky za odpovědi za své zkušenosti doporučuju http://volanty.net/ měl jsem od nich volant v SEATU nyní se chytstám na Octuli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Červen 21, 2017 Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 Souhlasím s Tebou ....dneska mi přišel taky obšitý volant od firmy volanty.net a maximální spokojenost! precizní obšití a neuvěřitelná rychlost zaslání! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Taky jsem nechával ve volanty.net. Práce super, rychlost ted super, začátkem sezony to trvalo malonko déle,ale rovnou mě na to upozornily. Takže v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Kdy začíná sezona obšívání volantů? To by mě fakt tedy zajímalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 KaJe: Kdy začíná sezona obšívání volantl nevím,ale sezóna tuningu začíná na jaře každý rok... A asi holt všichni čalounění volantů nechávali na poslední chvíli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 taky od nich mam volant. koupil jsem hotovku a muj stary jim poslal jako vratku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaTTyS Odesláno Srpen 19, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2017 Může mi někdo poslat kontakt na volanty.net - funkční ? Koupil jsem od nich hotový volant, co měli skladem, zaplatil jsem ho a týden utekl a volant nikde. Nekomunikují, na maily nereagují, telefony nezvedají. Horší jednání jsem ještě nezažil. Co je to za exota? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Srpen 19, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2017 Může mít dovolenou, může ležet ve špitále, on se ozve, trpělivost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 19, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2017 Ja tam koupil v cervenci volant, prisel druhy den. Pak meli delsi dovolenou, tak chteli, at stary poslu protihodnotou az pak. Komunikace vynikajici. Zavolej tam a domluv se. Tel. maji na webu a jiste byl i v mailu s objednavkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaTTyS Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Volal jsem tam asi 10 krát během tohoto týdne, telefon vůbec nezvedá, na mail mi přišlo maximálně potvrzení, že objednávka byla přijatá, nic víc (tam ani jiný kontakt není). Podařilo se mi někdy v úterý dovolat a pán mi sdělil, že volant je skladem, že ho může druhý den odeslat, od té doby nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 20, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2017 Divny. Mne odpovidal i po 22 h. Kdyz nebere telefon, tak je ve vyrobe. Leda by tvuj vybrany model nebyl skladem a cekal, az mu to dovezou, tezko rict. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaTTyS Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Divny. Mne odpovidal i po 22 h. Kdyz nebere telefon, tak je ve vyrobe. Leda by tvuj vybrany model nebyl skladem a cekal, az mu to dovezou, tezko rict. Přečetl sis co jsem psal? Když píšu, že se mu nemůžu dovolat (volal jsem ráno, v poledne, večer,.........) pochybuju že je 24 hodin ve výrobě, na maily nereaguje, tak prostě asi jinou možnost už nemám, jak ho kontaktovat. Jo a volant byl skladem a i po telefonu mi to potvrdil, že je skladem. A jestli leží ve špitále......, copak je 19.století? Dělá ve firmě sám? Nemá žadný příbuzný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Asi te nema rad. Udelej si tam vylet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaTTyS Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Asi mně to tak připadá, ale kvůli tomu tam fakt nepojedu, jen mně vadí to jednání. Aktualizace stavu: Volant přišel po týdnu od objednání. To by mi ani tak nevadilo (byl skladem a dodací lhůta do 2 pracovních dní), ale stačilo zvednout telefon nebo odepsat na mail. Chtěl bych se zeptat, co je znázorněno na obrázku v červeným kroužku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Září 3, 2017 Sdílet Odesláno Září 3, 2017 To můžeš vyšprtnout ven nebo tam nechat, u nového kroužku to slouží k aretaci během přepravy, aby se namontoval ve správné pozici. Já koupil starý kroužek a taky to tam bylo ulomené, někdo si s tím neláme hlavu. Přitom je to plastový zobáček, jde tenkým šroubováčkem zmáčknout a vytáhnout to ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaTTyS Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Děkuji za info :palec:,už jsem to našel, že to je jen aretace než příjde kroužek při montáži nasunout pod volant. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jerenimo Odesláno Květen 15, 2020 Sdílet Odesláno Květen 15, 2020 Dobrý den pánové. Dneska mi došel od firmy volanty.net co jiného než volant že Volant došel v úplně přesném (stejném) stavu, jak ho mají na ilustračních fotkách a mohu říci, že ABSOLUTNÍ SPOKOJENOST !!! Jenom by měli zapracovat na obalovém materiálu. Přišlo to v takové krabici nekrabici no hmm... . Produkty od nich tedy za sebe mohu jenom doporučit. Na otázku ohledně péče o kůži viz. níže. Já to beru tak, že oni vyrábí a následná péče je už na koncovém uživateli PS: Já jsem komunikoval jen přes e-mail a vždy odpověděli do druhého dne, nebo ještě ten den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.