Guest Mišel Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 mám a vyčtu z toho něco? trochu si to sedlo, byl jsem se na auto dívat :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Já jsem na podzim koupil sadu tlumičí Bilstein B4 a sadu pružin Monroe. Měnil jsem to všechno najednou a dával všude podložky +25mm a stejně mám předek o 10mm výš než zadek. Kde bude zakopanej pes? Všude se tady píše o kolik se může maximálně snížit s origo tlumičema, ale já potřebuju vědět o kolik lze jít nahoru. Mám zadní podložky +50mm a bylo mi řečeno, že na to budu muset prodloužit tlumič. Co je na tom pravdy? A jakej je závít ne tom tlumiči abych si udělal prodloužení. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 tak isto ako ked ides nizsie,tak aj ked ides vyssie musis mat dlhsiu piestnicu,tam sa nepredlzuje iba tycka pisetnice,ale cele vnutro!! takze to si urcite doma sam neurobis,ja co viem o Weitec podlozkach tak max okolo 30mm hore michal,posli mi to cislo co je na krabici,to hrube najvacsie cierne 5,6 miestne este otazka,ako ste merali tu vysku vpredu a vzadu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 mato, to číslo je 951400 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 (upraveno) Ja bych rekl, ze chyba bude v tech zadnich tlumicich a pruzinach, je to uz unaveny. Upraveno Únor 6, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 (upraveno) tak isto ako ked ides nizsie,tak aj ked ides vyssie musis mat dlhsiu piestnicu,tam sa nepredlzuje iba tycka pisetnice,ale cele vnutro!! takze to si urcite doma sam neurobis,ja co viem o Weitec podlozkach tak max okolo 30mm hore michal,posli mi to cislo co je na krabici,to hrube najvacsie cierne 5,6 miestne este otazka,ako ste merali tu vysku vpredu a vzadu?? Myslíš dát delší celej tlumič: To já nepotřbuju aby mi šlo auto celou dráhu tlumiče, mě stačí když půjde stejně ale o něco výš. A měřil jsem to od země k hraně podběhu. Upraveno Únor 6, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 vyska by se mela merit od osy (naboje) kola po lem kvuli tomu abys vyloucil napriklad jinak nafoukanou gumu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Na tom něco bude :o . Ale při rozjezdech mi to teď víc "hrabe" než dřív. Jako kdyby byl ten předek odlehčenej. V kufru vozim pořád to samy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 jsem zvědavej, co mi napíše mato - čím víc se na to dívám, tím mi to připadne lepší - jak jste říkali, že přední blatník má větší vykrojení a přecejen zadní vypadá jako snížení - 55 co tak vidím na vašich autech.. takže pokud dám ty nový tlumiče, mohlo by to být +/- stejný jak říká Jenda, už i serie byla dost nízko pak teda nahodím nový tlumiče a uvidím, možná by to bylo stejný, když vezmu v potaz to přední větší vykrojení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 cislo sedi,vymen zadne tlmice,ale stale som si neni isty ci ti to pojde vyssie,lebo tlmice nedrzia vysku auta,zadne uz vonkoncom nie,ale struny,tlmice tlmia,skor si myslim ze si kupil zle tlmice predne,a tu vysku menerajte po lem blatnika,lebo predny blatnik ma vacsie vykrojenie ako zadny!! odmeraj vysku prahu v predu a v zadu,meranie od stredu kolesa po lem blatnika len vtedy ked chces vediet o kolko si znizil auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 vzdyt to tady celou dobu pisu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 vzdyt to tady celou dobu pisu... A zase tě nikdo neposlouchá viď. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 mato i jak jsem vyměnil přední, tak to šlo nahoru - ony jsou ty tlumiče dost vetchý - stáhl jsem je v pohodě bez nějaké síly rukou a to by dělat asi neměly... pak poreferuju a díky za zjištění čísla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 (upraveno) pánové, takže vše je v pořádku. Auto si krásně sedlo jak na zadní, tak přední a k blatníkům to mám na obou stranách cca 2 cm, takže krása přední si sedly a nevím, jestli pro to existuje nějaký racionální vysvětlení :D Upraveno Únor 9, 2011 uživatelem Mišel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Ja to mel taky tak. Kdykoli se auto zvedlo cely nahoru, tak pak chvili trvalo, nez si to zase sedlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 a ty máš teď jakej podvozek Jendo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 ja mam ted HP Sporting 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 štelovák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 jojo, predek je stelovaci, zadek je pevnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 a jaký máš snížení pane? a cenovka orientační? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 jelikož je tu diskuze o ladeni idealni vejsky, tak kdyby chtěl někdo značkovej jetej HR štelovák :-) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7468 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Já bych měl trochu jiný dotaz. Mají pružiny za úkol něco jinýho než výšku auta? Jde mi o to, že mi praskly už 3 pružiny vždycky dole v tý kleci, kvůli korozi a když jsem koukal na ceny, tak bych řekl, že se mi vyplatí koupit sportovní pružiny (u kterých předpokládám stejnou kvalitu jako originál). Jde mi o to, že 2 originální stojí skoro jako 4 sportovní. Jenže z toho nechci žádnou nízkoprofilovou hračku.výška octavie mi naprosto vyhovuje, tak jsem přemejšlel, že bych koupil nějaký -35,-30 a dal +30 podložky. Změní se nějak jízdní vlastnosti? Poznám vůbec na jízdě ty 3 cm? Díky za názory! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 (upraveno) akoze ti praskli pruziny? pruziny maju za ulohu aby ti pruzilo auto,preto su to pruziny,tiez ti urcuju vysku auta a aj tuhost,ak su sportove a su vynute na hustejsie ako seriove,mozu byt aj hrubsieho materialu,auto ti ostane nepatrne tvrdsie,mozno ani nepocitis,tym ze das auto o 3 cm nizsie,tak aj cele tazisko auta sa posunie nizsie a urcite ti to zlepsi jazdne vlastnostitie podlozky co si tu pisal dat na sportove pruziny je taka kravina ako svet,tiez by som chcel vediet ako tie podlozky urobis,ked pruzina musi byt ulozena v miske tlmica,ktora tu pruzinu nepusti a pevne ju drzi,ak ti inak praska pruzina,bud mas zlu kombinaciu tlmicu a pruziny,alebo kupujes nejake polske smejdy Upraveno Duben 4, 2011 uživatelem mato88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 No, na tlumiči je taková mistička, kde je to péro uložený a v tý mističce zůstává voda a sních a drát péra prostě prorezne a praskne. Praskne poslední závit péra (jeho rovná část). Je to častá závada. A jsou to originální péra, žádný NoName! :) Podložky myslím pro zvýšení auta, např: http://www.kmobchod.cz/tuning/podlozky-pru...pro-zvyseni/457 Já si totiž myslím, že sportovní pružiny budou kvalitnější než nějaký obyč za 1000kč. Original pružina stojí cca 1500 kč jedna a celej sportovní podvozek 4000, tak mi přijde lepší koupit sportovní u kterejch doufám v alespon stejně kvalitní materiál jako originál. Jde mi vlastně o to mít lepší pružiny se zachováním stejné výšky auta. Nikde jsem totiž nenašel nesnížené sportovní pružiny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Tak si nech utocit pruziny u HP. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Tak jsem si vybral nejlevnější variaty, protože já asi dražší nevyužiju :) Ale poprosil bych vás o názory, který si vybrat :( http://www.weitec.cz/katalog.asp?pgid=4774 http://www.milotec.net/sportovni-pruziny-e...-sdi-manual.htm Ty eibach mi přijdou zaručený, ale weitec je zase značka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Ja weitec mel a nemuzu si na ne stezovat, eibachy jsou taky docela casty a kvalitni. Ja myslim, ze chybu neudelas ani s jednou znackou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Weitec struny sa uz nevyrabaju,su to KW,len maju inu krabicu,takze urcite lepsie ako Eibach,tie struny "Weitec" ti viem dodat za 120€ ak by si ich prevzal osobne niekde pri dialnici :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Mato dík za nabídku, ale k brnu moc často nejezdím, z plzně to mám docela kus, takže se mi nevyplatí dojet si pro ně Kdybys jel kolem prahy to, už by bylo mnohem lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Chtěl bych si koupit tento podvozek štělovaci...co nato řikate??? ma někdo zkušenosti?? http://www.escape6.cz/podvozky/vyskove-sta...1.9TDi-bez-DSG/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.