Laci L&K Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 nechcem prísť o ten "relatívny" komfort a preto asi zvolím RS podvozok. jediné čo mi v súčastnosti vadí sú tie medzeri medzi kolama a blatníkmi. na predchádzajúcej Laurinke som mal tie pružiny v kombinácii s Bilstein B4 a mám dojem,že to nebola vhodná kombinácia. Houmíku aký máš názor na RS pružiny s Bilstein B8? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Prave jsem chtel napsat, ze B6 uz by byla lepsi volba, B8 samozrejme jeste o krok lepsi. Neznalek jezdi na B6, tak se ho zkus zeptat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 No napsal jsem na Bilstein a oni mi odpověděli takhle: Dobry den, na zaklade Vasi poptavky Vam zasilame nabidku na tlumice perovani Bilstein B6 (spickove jednoplastove tlumice perovani odladene jizdami na Nurburgringu) pro vuz Skoda Octavia RS 1,8T Cena za 1ks predniho tlumice: 3950,- Kc Cena za 1ks zadniho tlumice: 2500,- Kc Celkem tedy za sadu na obe napravy je 12900,- Kc s DPH Takže nejspíše půjdu do Stavitelného Weitecu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 (upraveno) Napis tomu matovi, sakra... Proc nechcete poslouchat lidi, kteri s tim maji zkusenosti? Od toho tady to forum je. Weitec mel Hoblik a po case mu zacal meknout a padat dolu. Upraveno Leden 21, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 B6 su vyrabane v polsku co mam ja info,nechcel by som ich ani zadarmo,a taky marketingovy o..b ze ladene v nurburgringu :-) hadam si nemyslis ze s kazdym autom tam jazdili na B6 a este ho pri tom ladili :-) som sa davno tak nezasmial,ked chcete kvalitne podvozky,za dobre peniaze,skuste nase Lowtec podvozky,coskoro budu nove rady a nove ceny,rada H9.1 zacina teraz na cene 390€,jazdim ho kazdy den a je velmi komfortny,H9.2 je pozinkovana a ma kvalitnejsie puzdra tlmicov,cena 440€,H9.3 inoxova,cena 590€,na RS a 4x4 su o 50€ drahsie ale len H9.2,a H9.3,je to nemecka malovyroba,za minuly rok sme ich predali celkom vela a bola len jedna reklamacia a aj to len na BMW! rychla doba dodania a oproti nemeckym cenam mame o 20% lepsie ceny :-) jazdil som aj drahsie podvozky a musim povedat ze su fakt premakane,maju aj nejaku historiu,su zastupene aj v motosporte,inak mame v ponuke aj H&R,aj KW,aj Weitec,aj Vogtland a kopec inych znaciek na opytanie,len KW a H&R su zbytocne drahe podvozky na nase podmienky,to by som uz riesil tak do motosportu keby niekto chcel jazdit,ale na bezne jazdenie su to uplne zbytocne vyhodene peniaze,stredna trieda bohate staci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Caute, jsem nahodil siroky kola a este jsem dal podlosky 2cm ale skrta my to o stelovak. Co a jak vymenit, stabylizator? jakej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 ake mas ET disku? aky je rozmer disku? ja som mal 8Jx18" ET35,pneu 225/40 a nikde nic neskrtalo,asi si dal moc siroky disk dopredu,ale si mal dat este sirsiu podlozku o par mm -su dva sposoby,bud vymenite tycky stabika za nastavovacie,cca 60€,alebo vymenite cely stabilizator za sportovy,vtedy netreba menit tycky a cena je cca 130€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 je to ET60 8J + 2,5cm podlosky tak ten ET na konec bude ET35 ale zase skrta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 tak to je teda zvlastni. ja na tech letnakach mam ET 30 nebo 35, disk 8.5", guma 215/45/17 a je tam mista habakuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 tak tam bude nejaka zrada,a uz si robil geometriu? ja som tam mal asi 2mm medzi kolesom a srobom,alebo ho daj nizsie a nejazdi ako offroad :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 opravdu nevim co s tim je mozna bude ta geometrie nevim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 podla mna budes mat zly odklon na geometrii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 (upraveno) a jak by zmenil bez unibalu odklon? na vrzku mam polohu jasne danou v ulozeni a cep je v tehlici a v rameni na pevno ne? nebo se s nim da v rameni hybat? i kdyz na š 120 byl doel ten excentr, tak by to asi i OI melo nejak jit Upraveno Leden 23, 2012 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 jasne ze to ide,na co by sa inac robila geometria? a na co si myslis ze tam mas horne a dolne capy? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 tak horni cepy jsou na sbihavost, ale jak se nastavuje odklon? vzdyt na rameni i cepu jsou kulaty diry. tak by me zajimalo, jak se to dela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 a tak mm dva sa podla mna daju nastavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 no je mozny, ze se ten cep da mezi ramenem a tou podlozkou trochu posouvat. ale moc si to nedokazu predstavit, kdyz je to zatizeny kolem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 tak potom nechapem preco mu to sucha,mas preto ine vysvetlenie? mal som ten isty podvozok s kolesom 8Jx18" et35 a mal som tam medzeru na pol cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 (upraveno) vladan: dej sem zitra fotku. skrta ti rafek nebo guma? a skrta ti to o pruziny a nebo o misku? a jaky mas presne rozmer kola a gumy? a nema ta guma nahodou ochranu rafku? vim, ze kdyz mival Lugo jeste FI a mel v-maxx a kola 8", tak ze mel tu sroubovaci misku tesne nad lemem rafku a od gumy mel par milimetru mista. navic i kdybys menil geometrii posouvanim spodniho cepu, tak tlumic, pruzina a kolo budou porad ve stejne poloze vuci sobe, prtoze tlumic je v tehlici na pevno... takze odklonem to podle me nebude Upraveno Leden 23, 2012 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 sak tu uz pisal rozmery,podla toho co napisal ma presne to iste ako som mal aj ja a ako mali aj ostatny a nikomu nic nesuchalo a mal som tiez zpevnene pneu,podla mna mu sucha lem disku o srob stelovaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ahoj lidi. Nevíte jestli má Leon cupra 4x4 stejný podvozek jako OI 4x4?Jde mi hlavně o zadní tlumiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 (upraveno) su tam ine vahy,leon ma 930kg a octavia 1070kg co som pozeral len cisto tlmice Upraveno Leden 23, 2012 uživatelem mato88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Ahoj, jaké máte zkušenosti s podvozkem JOM. Je to adekvátní náhrada za originál, nebo raději koupit nový originál. Díky moc za radu. Vůbec nevím co od toho čekat. Mějte se;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 JOM podvozok je lacna cina,je tvrdy,dost vytekaju a napriklad my ich predavame bez zaruky,jedine co je kladne na tomto podvozku je cena,a presne taketo iste su podvozky Supersport,Vmaxx,FK Automotive a kopec inych znaciek,ktore nestoja za nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Hele skrta to jenom na prave strane a na leve strane je mista a i 1,5cm :o A jsem se dozvedel ze pravy stelovak mam nak nakrivo je to videt ze ta prava horni myska je nak na krivo, muze to bejt tim? jednou novou mam doma, tak to skusim vymenit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 moze to byt aj tym,inak dneska som sa pytal na odklony,da ju sa robit aj na tomto type napravy,sice len par mm,ale daju! skus dat poriadne tu celu nohu do toho ulozenia,inak ake misky si tam ti daval? daj mi fotku prosim ta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 mato tady mas ty fotky tedka jsem si spomel, po vimene ty leve hnet neco bouhalo, tak ten mechanik dal pod to nakou podlosku... tak nevim do ceho je to, sice to tedka vybec neboucha nic ale si myslim ze proto to kolo skrta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 no mne sa to ale nejako nezda,ja tu misku nemam tak vysoko? vy ste tam nieco podla mna zle dali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Já co vím tak když je ta miska trochu výš tak je guma v horním uložení vyskákaná, ale to je tak cm. Tyhle fotky vypadají jak kdyby tam žádný to uložení vůbec nebylo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Tak to je dobrej naser ta fotka. Kdo to menil ty tlumice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.