Přejít na obsah

Podvozek

Spooky1

Doporučené příspěvky

nechcem prísť o ten "relatívny" komfort a preto asi zvolím RS podvozok. jediné čo mi v súčastnosti vadí sú tie medzeri medzi kolama a blatníkmi. na predchádzajúcej Laurinke som mal tie pružiny v kombinácii s Bilstein B4 a mám dojem,že to nebola vhodná kombinácia.

Houmíku aký máš názor na RS pružiny s Bilstein B8?

Odkaz ke komentáři

No napsal jsem na Bilstein a oni mi odpověděli takhle:

Dobry den,

na zaklade Vasi poptavky Vam zasilame nabidku na tlumice perovani Bilstein B6 (spickove jednoplastove tlumice perovani odladene jizdami na Nurburgringu) pro vuz Skoda Octavia RS 1,8T

Cena za 1ks predniho tlumice: 3950,- Kc

Cena za 1ks zadniho tlumice: 2500,- Kc

Celkem tedy za sadu na obe napravy je 12900,- Kc s DPH

Takže nejspíše půjdu do Stavitelného Weitecu

Odkaz ke komentáři

Napis tomu matovi, sakra... Proc nechcete poslouchat lidi, kteri s tim maji zkusenosti? :rolleyes: Od toho tady to forum je.

Weitec mel Hoblik a po case mu zacal meknout a padat dolu.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

B6 su vyrabane v polsku co mam ja info,nechcel by som ich ani zadarmo,a taky marketingovy o..b ze ladene v nurburgringu :-) hadam si nemyslis ze s kazdym autom tam jazdili na B6 a este ho pri tom ladili :-) som sa davno tak nezasmial,ked chcete kvalitne podvozky,za dobre peniaze,skuste nase Lowtec podvozky,coskoro budu nove rady a nove ceny,rada H9.1 zacina teraz na cene 390€,jazdim ho kazdy den a je velmi komfortny,H9.2 je pozinkovana a ma kvalitnejsie puzdra tlmicov,cena 440€,H9.3 inoxova,cena 590€,na RS a 4x4 su o 50€ drahsie ale len H9.2,a H9.3,je to nemecka malovyroba,za minuly rok sme ich predali celkom vela a bola len jedna reklamacia a aj to len na BMW! rychla doba dodania a oproti nemeckym cenam mame o 20% lepsie ceny :-) jazdil som aj drahsie podvozky a musim povedat ze su fakt premakane,maju aj nejaku historiu,su zastupene aj v motosporte,inak mame v ponuke aj H&R,aj KW,aj Weitec,aj Vogtland a kopec inych znaciek na opytanie,len KW a H&R su zbytocne drahe podvozky na nase podmienky,to by som uz riesil tak do motosportu keby niekto chcel jazdit,ale na bezne jazdenie su to uplne zbytocne vyhodene peniaze,stredna trieda bohate staci

Odkaz ke komentáři

ake mas ET disku? aky je rozmer disku? ja som mal 8Jx18" ET35,pneu 225/40 a nikde nic neskrtalo,asi si dal moc siroky disk dopredu,ale si mal dat este sirsiu podlozku o par mm

-su dva sposoby,bud vymenite tycky stabika za nastavovacie,cca 60€,alebo vymenite cely stabilizator za sportovy,vtedy netreba menit tycky a cena je cca 130€

Odkaz ke komentáři

vladan: dej sem zitra fotku. skrta ti rafek nebo guma? a skrta ti to o pruziny a nebo o misku? a jaky mas presne rozmer kola a gumy? a nema ta guma nahodou ochranu rafku?

vim, ze kdyz mival Lugo jeste FI a mel v-maxx a kola 8", tak ze mel tu sroubovaci misku tesne nad lemem rafku a od gumy mel par milimetru mista.

navic i kdybys menil geometrii posouvanim spodniho cepu, tak tlumic, pruzina a kolo budou porad ve stejne poloze vuci sobe, prtoze tlumic je v tehlici na pevno... takze odklonem to podle me nebude

Upraveno uživatelem kubiik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...