milhausek Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 záleží jestli nahraješ factory fw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Ok moc dik,a jeste jedna otazka vadi kdyz budu mit nastartovany auto????? aby jsem potom nastartoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 raději to nechej udělat někomu kdo tomu rozumí, má správný fw pro předface!! O2 a už to dělal.. má diagnostiku a ví co a jak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 Cau chlapi, mam takovy problem, nahral jsem si nove mapy Eastern Europe V7.1 a kdyz zadam cil "Makarska", vypocte to trasu, ukaze vzdalenost, ale pak to rekne: " k tomuto cili nelze navigovat" a mam po srande... nevite cim to muze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Narzdár, chlapci ako dám späť mapy V7? Teraz mam V7.1 a sa mi zdá, že tam je menej POI ako bolo vo V7. Alebo nemá niekto spravené POIka slovenska, česka atd aj s novými ikonkami? Zaplatím. dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Cau chlapi, mam takovy problem, nahral jsem si nove mapy Eastern Europe V7.1 a kdyz zadam cil "Makarska", vypocte to trasu, ukaze vzdalenost, ale pak to rekne: " k tomuto cili nelze navigovat" a mam po srande... nevite cim to muze byt? Dělá mi to to samé, problém je v mapě. Použij mapu V7 EE, ta funguje bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cenda Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Měl jsem Neuse a dal jsem Columbuse,ale příjem rádia je hrozný.Už mi tam dali nějakou rozdvojku, ale je to pořád stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 ahoj...vedel by niekto poradit ako na tie škrabance? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 snad jedine vymenit display, jinak nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 Má niekto skúsenosti s DISPLEX pastou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diamant Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 Měl jsem Neuse a dal jsem Columbuse,ale příjem rádia je hrozný.Už mi tam dali nějakou rozdvojku, ale je to pořád stejný. Ak je problem s kvalitou prijnu na dvoch radiach, tak je poravdepodobne, ze je nieco s antenou, jej predzosilnovacom alebo kablom. A tam ziadna rozdvojka nepomoze, skor naopak signal este zhorsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 Má niekto skúsenosti s DISPLEX pastou... něco podobné jsem řešil na Nexusu, displex pastou, dopadlo to celkem OK, mrkni SEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 něco podobné jsem řešil na Nexusu, displex pastou, dopadlo to celkem OK, mrkni SEM jj díky Kajman...tak ten Displex objednám a uvidím čo to zrobí...potom sem dám foto to Kajman:tak na tom Nexuse Ti to zišlo parádne...ale tie moje škrabance no neviem ,neviem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 nevím, jak jsem se díval na ten tvůj Columbus, tím Displexem to horší asi být nemůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 tak horšie určite nie...v každom pripade sem hodim foto ako to dopadlo...dik za skusenosť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diamant Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Ja by som sa len bal, ze prebrusena cast bude leskla a ostatok taky matny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Měl jsem Neuse a dal jsem Columbuse,ale příjem rádia je hrozný.Už mi tam dali nějakou rozdvojku, ale je to pořád stejný. jakou rozdvojku tam dali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 pokud tam někdo dá jen rozbočené kabely, tak to hází akorát o chybu víc a hraje ještě hůř..... ideální dát druhou anténu pod palubku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Na dotykový panel nic nepoužívat. Jen se tam udělá flek a je to teprve problém...zlatý škrábanec. Displex znám a nedoporučuji!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 O rok novější mapové podklady. Budějovice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Na dotykový panel nic nepoužívat. Jen se tam udělá flek a je to teprve problém...zlatý škrábanec. Displex znám a nedoporučuji!!! Takže Displex 0 bodov?Mám to nechat tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Odpoviem si sám...citujem:"DISPLEX pasta na odstránenie miernych a stredne hlbokých škrabancov na displeji...nevhodná pre dotykové displeje"...ale potom som našiel toto http://www.lorex.pl/lestiace-pasta-displex-dotykovy-displej.html a to by mohlo fungovať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ice man Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Ahoj lidičky, Možná se budu drobet opakovat, ale jsem nováček tak mi prosím odpuste mojí možná hloupou otázku. Mám Octavii 2 bez faceliftu z roku 2007 a původní konfigurace (Maxidot, RNS cruise, multifunkční volat, climatronik, bluetooth handsfree + patka pro NK6220 (GPS a radio anténa s jedním konektorem. Koupil jsem si RNS 510 Columbus a dal FM 397x_PqtableOld u kterého jsem myslel, že ovládání z volantu opraví; a po výměně rádia mi nejde ovládání z volantu, jen mi funguje ovládání maxi dotu z páčky ostřikovačů. Prosím poraďte co vše musím udělat, koupit popřípadě kde abych byl funknčí. ještě kdybyjste někdo věděl kde je řídící jednotka toho bluetothu abych si protáhl ten mikrofon. Mockrát děkuji za odpovědi. Ice man 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 dát tam správný firmware a hlavně gateway.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 ŘJ telefonu je pod sedadlem spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Zdar všem, uvažuju si kopuit Columbus, ale nevím, zda to bude fungovat. Teď mám Nexus, spolupracuje s Maxidotem navi, audio, prostě všechno, multifunkční volant nemám. Jestli mám soundsystem nevim, prostě je v každejch dveřích reprák. Jestli mám integrovanou GPS anténu někde v autě nebo je uvnitř Nexuse taky nevim, na střeše mám vzadu nad kufrem jen tu "klasickou" anténu co má kuželovou základnu a kousek prutu, co se po povolení sklopí. Auto je OII 2,0 TDi BKD combi, rv 2005, modelově dle VIN 2006. Co je to Gateway ani nevim. Jedná se mi o to, že když vezmu Columba a připojim ho (ani nevim, jestli má zezadu Nexus stejný počet konektorů nebo štekrů jako Columbus), jestli to všechno bude makat, spolupracovat s maxíkem a prostě všechno jako teď s Nexusem. Nebo zda jsou s tím nějaký spojený potíže, jako třeba to vybíjení baterky a podobně. Možná už se to někde řešilo, nenašel jsem, dík za odpověď, tomuto nehovim :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 potřebuješ novou gateway a v Columbusu upravený fw pro předfacelift OII, dále navi korektně nakodovat pro tvůj vůz.. pokud máš parkovací senzory a chceš zobrazení parkovacích senzorů na navi tak vyměnit RJ parkovacích senzorů, upravit zapojení a nakodovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Takže sr..ní jak jsem předpokládal . A parkovací senzory mám přední i zadní, takže tuplem sr.ní. Ach jo, takže až to prostě koupim, tak to prostě někomu přistavim a bude. . Sem si naivně myslel, že to tam dam, připojim vzadu štekry a bude. Tyhle vyf..undace okolo jsou přesně důvod, proč furt váham columba kopuit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 ale všechno jde zprovoznit.. parkovací senzory je jedno jestli máš zadní nebo předozadní.. mění se jenom jednotka a u předozadních repráček navíc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Je mi jasný, že to půjde zprovoznit. Jenže já si myslel, že koupim Columba a bude hotovo. Tohle všechno jsou vícenáklady a nemam ponětí, co to všechno stojí - gateway a příslušná parkovací jednotka + práce to kódování atd... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.