header009 Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 no nemel, byla to dev verze columbuse ktera se nemela dostat do provozu nicmene vydrzela v aute 4 roky :/.... videl jsem nekoho jak si nechal do toho ramecku co je kolem displaye nekde v okoli sdcka vyriznout laserem nejaky napis takze je svym zpusobem unikatni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 ale to si ji taky "normalne" nekoupil Unikatni je, nicmene docela vazne pochybuju o schopnosti fetky urcit nejaky napis u zdirky sd karty, je rada, ze rozezna Columbuse od Bolera. Stejne tak si nevybiraj mezi LED a LCD verzema Columba. To mi prijde lepsi mit natistenou tvrdou folii s obrazkem Swingu, kterej je velikosti velmi podobnej a rotacni enkodery sedej, takze jen nasadit, zacvaknout vycnelkama do ramecku a hotovo-dvacet. O3 uz ma venku jen panel, zbytek ma zadelanej hluboko v palubce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 no jasne no ale corka to nebyla, to auto mel predemnou jeden z vyssich postavenych v cesane a narovinu mi to rekl ze ta vybava absolutne tomu roku nesedi ale to uz je vec durha... Já to neřeším, raději jsem si to pojistil a mám klidný spaní, známej po tom co mu 2x vykradli kolumbuse odvrtal ten torx aby se nedali povolit šrouby, výsledek byl takovej že mu vylámali celou palubku a škoda mnohem větší.... Nakonec to vyřešil tak že tam dal za poloviční cenu novýho kolumbuse (myšleno ofc cenu) nějakej high model kenwooda kterej vypadal líp, byl mnohem líp vybavenej, uměl to co columbus + mraky věcí navíc včetně internetu a měl odnímatelnej panel a hotovo... Kdyby mi pojištovna neřekla že se to nedá řešit rozpočtem tak už jsem tam columba taky nedával 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Každý columbus se dá upravit tak aby se nedal identifikovat a nebude v žádné databázi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 jj, nejlepsi je, aby vubec nemeli duvod rozbijet okynko a vnikat do auta. Jakmile si dal praci dostat se do auta, tak uz je pozde neco zachranovat. Vim, jakej MM Kenwood myslis, nejak mi ale tyhle navigace nesedej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Zdravím,ví někdo kde sehnat a jat dostat do Columbuse POI body ? ohledně POI bodů celé téma ZDE. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Ahoj. Je tu někdo kdo by mi byl ochoten poradit, jakou verzi SW můžu do Columba nahrát? U tohoto prehistorického mi čtečka nebere SDHC karty, dokonce nejde nahrát ani boot logo. Podle čeho zjistím co tam můžu nahrát? Columbus 1T0035680B HW: H74 SW: 0660 díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 nemas sw 2660? nahodou nebo mas fakt 0660?Ja mel 2660 a bralo mi to max 8gb sdhc a boot logo slo az u novejsi verze,nebo pokud mas skladackt. jako ja nejde prehrat klasicky pres cd Odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 mužu udělat screen z menu a je tam opravdu 0660, celkově mi to příjde hrozně pomalé, ale nevím jak rychlý ten Columbus je. Jsem z Milovic, asi 30KM od Prahy směrem na Nymburk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Aha tak to mas zdrejme jeden z prvnich,zkus napsat do regionu kdo tam je kolem prahy at ti to zkusi prehrat,ja mel 2660 a ted mam 50xx neco a je to rychlejsi na odezvu a bere mi to aj 32gb sdhc kartu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rjandl Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Zdravím. A jak je to s polaritou mikrofonu? Stíněná dvoulinka (černá a bílá), který je + a který -? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 bílá +, černá stínění - 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Prosim, nevite o nekom, kdo mi na Morave udela upgrade fw v Columbovi, samozrejme za poplatek. Jen mam jedinou podminku. Nechci Columbus vytahovat z auta. Nikdy to uz potom neni ono a ty plasty potom po prejeti jakekoliv nerovnosti ruzne vrzou a vdavaji pazvuky. Proto tohle prani, dekuji:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Můžeš u mne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
revolic Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Ahojte poradte prosím kade by sa mala tahať kabelaž ked chcem ku columbusovi pripojit origo mikrofon, čiže kudy kam cesta vede? a kde se pripája mikrofon, cize kde to ma trčet ven? Od stredoveho tunelu za navigaci kam? do prava, dolava? D9ky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 origo je tahana vlevo, ale pravou stranou je to jednoduchsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
revolic Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 A kde to trci potom ven . Cize kdyz dobre chapu pod kastlikem spolujezdce a cez A stlpik az hore k stredovej lampicke? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Ano, presne tak, za kastlikem pres A sloupek do stropni lampicky kde je misto primo na zacvaknuti mikrofonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 Kluci,potreboval bych poradit s hlasovym ovladanim. dneska jsem natahnul kabliky od mikrofonu,zapojil dle navodu,nakodoval columba. Ale na columbovi to pise "Funkce jeste neni dostupna.prosim cekeje". A aby toho nebylo malo, tak po zapojeni neni mikrofon vubec funkcni,na druhe strane neni nic slyset. Nevite,od jake verze byl voice control na columbovi dostupny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
revolic Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 "Funkce jeste neni dostupna.prosim cekeje". je preto lebo si to mačkal moc skoro, treba si 15-20 sekund kym sa aktivuje system 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 A firmware máš spravný? Projeď si začátek tohoto vlákna je to solidně popsané. Přes diag. zkontroluj funkčnost mikrofónu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Jo cekal jsem i pres minutu nebo 1/4 hodky a stale stejna hlaska. Firmware mam 3814, coz by melo byt ok, v setup menu se polozka hlasove ovladani ukazala. Kde se da udelat diag. mikrofonu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Keyba Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Ee, tlacitko vysunuti cd, hlasove ovladani a setup. Jo je to malej iso, je tam jen to logo a par podpurnych souboru. Urcite bych to palil jedno iso, jedno cd. Nevim co to udela,kdyby jsi nechal cd otevrene a pak tam dopaloval druhej image. Jo a to iso musis vypalit jako obraz cd, ne ze tam to iso vypalis jako soubor:)) Obraz jsem vytvoril na strankach netdata a vypalil ho jako bootovaci CD. Instalace probihala rekl bych v pohode (SWL detected, pak tam skocila tabulka s nahravanim 'Netdata bootlogo updater', pak SW download-valid SWL image found, starting SWL) ale potom mi to vzdycky hodilo SWL error. Tusite nekdo kde byla chyba? Diky moc Prikladam foto obrazovky a zamyslene logo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Pokud máš RNS 510 což podle fotky máš musíš při vytváření uložit boot logo pro RNS510 a né pro columbus pak ti to nepůjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
panlubo Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Mne to tiez nejde, ale podla vsetkeho to nejde na fw 4xxx a vyssie, je tam len do 3xxx. Mam columbus, vsetko som spravil spravne a stale mi pise error. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Mne to slo na 4120 aj na 5238 to ide ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
panlubo Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Aha, tak porom neviem co robim zle. Tiez mi to pekne nacita vsetko a az na konci mi vyhodi ze swl error. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Skusal si reset a potom nahrat znovu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
panlubo Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Skúšal. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 (upraveno) Tak jedine vytvorit bootlogo este raz pre RNS a skusit znovu ... Na ake CD si vypaloval? Pripadne akym programom ? Ja som mal pred nedavnom problem ze pri nahravani map do columba s SW 3xxx mi ich nechcelo nahrat ani po resete ani nijak ... Ked uz sa to spametalo a dal som eject aby som videl kolko je nahrate tak vysunulo hned Dvd s mapami a nahravanie sa nedokoncilo Upraveno Červenec 30, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.