TomasB Odesláno Říjen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2017 Jsem se byl projet do terenu, az budu doma, bude video. Tentokrat teren pro predokolku neprujezdy bez debat. Zatim foto jak vypada auto. Nejde mi z mobilu vlozit foto, porad to mam jako verzi na mobil. Kuwa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2017 A projížďka s Fireee. Ukecal mně do toho bordelu, kde mi větve otíraly auto. Tak doufám, že nebudou následky. Jelikož se kamera nějak zbláznila a burt se opakoval stejný úsek zvuku a to se táhne i dalšími videi, tak jsem musel dát nějaké ozvučení. Rovnou posunout až na první minutu, zajímavé až od 3:00 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2017 No a tady jízda přes kentus, podle Fireee dvojkolkou neprůjezdé. Kuga, nebo spíše já jsem měl problém jen s těmi větvemi a ostatním bordelem co mi drbal lak. Jinak s prstem v nose. Vrtá mi hlavou, proč se mi kousnul ten zvuk a je tam furt dokola...??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Jo, Kuga překvapila, hlavně odhlučněním motoru v interiéru. Jinak komfortní jízda, ale nebyla možnost a do toho by Tomáš asi ani nešel někde zkusit boční náklon atd ... Ale jo, to auto není vůbec špatný :-) K tomu zvuku kamery - proč ? protože Truecam, já jsem A5s po 3 reklamacích vyměnil za GoPro a od té doby nemám jediný problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Do bočního náklonu bych šel, ale samozřejmě do takového, kde bych si byl jistý, že to neotočím na boudu. Jinak ještě vyčkávám/vyhledávám ještě větší bahno. Doufám, že po smazání paměťovky se kamera zase umravní a nebude tam stále těch 5 vteřin našeho hovoru ve smyčce. Michale, pak jsem si uvědomil, že jsem ti vůbec neukázal řadu věcí co tam je, vlastně jsi viděl jen jízdu a jen něco velmi málo z toho co to umí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Nemá to nějaký jiný odstín předního nárazníku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Jo ja uz si toho vsiml driv na fotkach co tu ma Tomas nekde driv. Ale rikal sem si, ze je to jen jinak svetlo a ono to tak asi i bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 To je spíš optický klam, ta barva mění odstín podle intenzity světla. Schválně, jestli se ozve zase ten co by i toto projel s Feldou 50km/h :) To bych ho chtěl vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Říjen 30, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Když jsem tam zapadl já se 4kolkou (tím myslím normální 250ccm čtyřkolku), tak toho chytráka s Feldou bych rád viděl.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 No počkej, Michale, ale to jsi mi neřekl, že jsi tam zapadnul s quadem :o To kdyby jsi mi řekl, tak bych tam vůbec nejel. S quadem přece musíš vyjet víc než s SUV. A Kuga s tím neměla nejmenší problém, jen já jsem se bál o poškrábání. Jinak jsem koukal po nějakých offroad pneu a zjistil jsem, že 235 55 17 se asi vůbec nedělá v tomto provedení. Nejmenší jsou tuším 60ky nebo 70ky. Jsem si říkal, že až ojedu ty Micheliny z výroby, že bych tam možná dal něco víc do terénu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Pochopil jsem správně, že čím větší díry(drážky) na pneu, tím lepší do terénu? Teoreticky pak bahno může snadno odpadávat a má to lepší záběr, nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 tak teoreticky ano, se podívej na gumy traktoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 Do prdele, první dvě dubky od kamínků. :wallbash: Jsem se teď vrátil z mytí, zase jsem se 3 hodiny mazlil a švára s Fíkusem taky. Po umytí jsem s hrůzou zjistil, že mám uprostřed kapoty hnusnou ďubku od šutru a taky druhou malinkou na "vyboulení" dveří před zadním blatníkem. Grrr. No a na plastovém lemu zadního blatníku na pravé straně jsem našel mikrošrábanec, asi následek projížďky lesem mezi stromky. Ale to je takové mikro nic. Ale sere mně to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Listopad 6, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2017 Jééééžiši, jsem ti říkal, že to přejde do prvního škrábance :-) A ano, s quadem jsem tam zapad, protože tam bylo tak rozbahněno, že jsem se prostě nevyhrabal ani omylem, musel přijet kámoš s Terranem a vytáhnout mně, možná jezdecká chyba, ale každopádně jsem se z tama nevyhrabal, ale to byla jiná situace. Bylo to v loni, co byl chcavák skoro týden a bylo to úplně rozbahněné a rozježděné od lesáků ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Listopad 7, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 Nepochopím, že někdo řádí v terénu, když ho sere každá tečka. Jako buď je to na rasovačku nebo leštěnka, obojí prostě nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 Od kamínků to asi nebude z terénu, že? V terénu se jede pomalu, tam ďubky od šutrů nehrozí. A nic jiného se zatím nepřihodilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 7, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 tomáši každej detailer ti řekne, že to jak, teda spíš kde jezdíš, tak na autě zanechá stopy......... totéž větve, ale to chce totálně umýt a pod dobrým světlem.......... ono i jen umytí totálního bahna wapkou, který samozřejmě obsahuje jemný kamínky zanechá stopy....... uděláš to 10x a na sluníčku to uvidíš i ty............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 Pod zářivkama jsem na to koukal z různých úhlů a zatím dobrý. Tam kde je ten plast šmrnclej mikro škrábancem, tak tam jsem našel asi 4-5 krátkých mikro vlásečnic. Takové jak z myčky. Ale to fakt musíš pod zářivkou a hledat jak detektiv. Sere mně to od šutrů, je to na podklad a už jsou 2. A to máme teprve 5300km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Ja by som to reklamoval... predsa si si za nieco zaplatil, a ono po 5300km su tam diery na kapote... no no no Forde, no no... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 tak já myslel, že už dávno neplatí "nekupuj auta začínající na F - Fiat, Ford a Francouze" :-) asi jo no ... od kamínků na plnič, zvlášť pokud Tomáš říkal, že s tím manželka jezdí do Přelouče a z5 ... asi ten lak nebude úplně nejlepší ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Asi lak nebude nejodolnější. To je jak Octa 3, rezavé tečky na pár let starém voze, co na Octě1 nejsou ani za spoustu let. Šetří se na všem. A auto za mega stojí mega jen kvůli pičičandičkám, ale kastle je stejně ošizená, jako ta za půl mega v základu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Ďubky od šutrů byly vždy. Navíc na Přelouč se dlouhodobě opravují silnice, počínaje u Parama. Jezdí taky i jinam a co si budeme povídat, rozkopaný je to všude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Listopad 9, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2017 Asi lak nebude nejodolnější. To je jak Octa 3, rezavé tečky na pár let starém voze, co na Octě1 nejsou ani za spoustu let. Šetří se na všem. A auto za mega stojí mega jen kvůli pičičandičkám, ale kastle je stejně ošizená, jako ta za půl mega v základu. ty rezavy tečky je náletová rez a jde vyčistit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 9, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2017 asi tak... stačí to chemicky dekontaminovat (cca 90% nečistot zmizí) a zbytek popřípadě mechanicky clayem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 9, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2017 Na služebním Hyundaii mám až na plech ostřílenou hranu kapoty a střechy, několik míst, kde už to rezaví - po roce a 45 tis.km. Takže to bude obecný fenomén. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2017 Doufám a věřím, že šlo o nešťastnou náhodu. Na Mondeu to mám taky, ale na 140tkm toho není moc, vlastně fakt minimum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Nesmíte jezdit ta blízko za prdelí toho před sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Jardo a ked nebudes jazdit tak blizko, tak stale sa najde hovado ktore sa ti tam strci... takze v konecnom dosledku si na tom istom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 proč hovado? normální řidiči nechávají bezpečný rozestup, jenom neřidiči jezdí u sebe nalepený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.