Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Vcera to bylo good a jak jsme se domluvili na toho 24 se samo pred tim ozvu. Jinak setkani bylo mooooc prijemne... Mas peknou karu :)

Jasně.Každopádně toho 24 se zastav.dáme večeři na zahrádce a pokecáme vic.Samolepky nějaké taky dáme dokupy. :lol:

Tys měl v autě vlastní děcka?

Odkaz ke komentáři
Děkuju Viktore! Dnešek jsem přežil a jdu pracovat na fotečkach.

Libore: rád jsem Tě poznal! Máš přijemnou pani a krásny děcka!!! :palec: Budu moc rád když mě ty fotečky vypálíš v plném rozlišení na CD ;)

Romane díky,to potěší. CD samozřejmě vypálím a zašlu. Není těch fotek moc. Vše se odehrálo dost rychle a v té výšce tě najít bylo těžké. Tady pár kousků na ukázku.

post-523-1249844705_thumb.jpg

post-523-1249844769_thumb.jpg

post-523-1249844883_thumb.jpg

post-523-1249844947_thumb.jpg

post-523-1249845066_thumb.jpg

post-523-1249845376_thumb.jpg

post-523-1249845688_thumb.jpg

post-523-1249846495_thumb.jpg

post-523-1249847025_thumb.jpg

post-523-1249847197_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Seskok byl fakt nádherný! V letadle jsem se pořád tlemil jako kdybych měl drogu či co...horší bylo když se otevřeli dveře a nahrnul se na nás ten studený vzduch...Vše se odehrálo strašně rychle a ten pád probíhal tak že se po 20 až 30 metrech se otevřel stabilizační padák(z důvodu zkrácení rychlosti která je jinak 350km/h...ten to zbrzdil na 240 km/h a letěli jsme volným pádem cca minutu-bylo strašně velké přetížení a cítil jsem děsnym zpusobem uši ;)

Měl jsem suprovyho borce nad sebou kterému jsem věřil... :D ...i když nic jiného mi nezbývalo :D

Nechal mě dokonce zhruba na minutu řídit padák a je to taky dobrá sranda...doprava,doleva a brzda.Zkrátka perfektní adrenalinový zážitek na který jen tak nezapomenu :(

Děkuju Vám všem co jste mi to darovali kluci.Děkuju!!! :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...