Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Já se nezlobím,naopak jsem rád za Vaše názory! :smich:

Jurach: ten obrázek je uplně černý :smich: jinak to jsou světla na combi.

Ty zatmaveny světla mám v kufru ale bohužel je musim vyměnit,jsou na jednom vlevo dole bubliny takže zitra je měním za jiné.Smůla :palec:

Zajimalo by mě čím to dělaji? Sprejem? MichalK mi dnes řikal že LiborF je má jakoby z výroby což se mi nechce věřit že to je special edition :smich:

Odkaz ke komentáři

ne e sprejom neeeee prepána :smich: treba na to foliu je to sice drahsie ale je lepsia kedy kolvek sa ti to prestane pacit ju strhnes a naviac mas to vsade rovnake rovnomerne zatmavene sprejom tam das viac tam menej hrozna predstava a nanajvys folie mas aj v prevedeni lesk a mat za chvylu prihodim moje pojdu do ciernej lesk :smich:

-ano foto je nahovno preto som dal ten odkaz na ebay viem ze su na kombika a co tak mat ich na sedane trebarz dat si ich urobit??

pocuj romco spravinm ti laskavost za tu vybornu kavicku u teba ked mi pride folia na svetla na bud tyzden oblepim svoje hodim ti sem foto uvidis ako to bude vyzerat a mozes mi poslat svoje ak sa ti to bude pacit bude ta to stat len postovne :smich: co ty na to??

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...