CvencA Odesláno Listopad 7, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2019 před 13 hodinami, jar_da napsal: Dneska jedna Brambora ... 😂 Předpokládám, že je Márovo 😀 Marekczek: Dobrá sebekritika 😂 Jinak to auto je strašně pěkný a ta barva.... Moje nejoblíbenější. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 7, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2019 Zase se ale za ní kde kdo otočí, ještě když se z laufů ozývá pořádný chlapský zvuk. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 7, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2019 Octa mi taky obcas pekne prdi, ale nevim, jestli to je to, co myslis 😄 Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 7, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2019 Ta Marova barva je paradni. Ale ja mam na takovejch auzech rad neco vyraznyho, takze za me je Romanova modra TOP Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 7, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2019 A mne se zas X1, X2, ... libi 😄 X1 az na tu mechanickou saltrpaku toho automatu, to souhlas, to je hnus. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 9, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2019 (upraveno) Mara: mel jsem slibenou lepši káru...co nadelaš? Life is life. Header009: hele ja uz mam velky deti. Synovi je 20 let a slečně 18. Teď si chceme konečně uživat a neotáčet každou korunu. Vis jak to myslim? Krysarr: dvojkova Fabka asi pujde z baraku a vezmu F3 v benzinu. Michael148: to proste neni Bawo ale slatanina i kdyz zatah to občas ma se 140kW. Pepino: mas pravdu. Človek si na hezké věci zvyká rychle. Horši to je obráceně. Bohuzel. Šmoula bude jeste tyden v lakovne. Jinak Policie diky kontaktum to teď v pátek uzavřela tak snad Pojištovna nebude blokovat vyplaceni velke sumy penez. Upraveno Listopad 9, 2019 uživatelem romariooo Diakritika Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 11, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2019 A proč by netrvalo, když se lakuje půlka auta? Jen odstrojení a nastrojení je několik dní, technologické přestávky při lakování a pod.. Radši déle a pořádně, než rychle a k ničemu, jako nám to dělali před dvěma týdny u Octávky a je vidět podceněná příprava. Honza Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 11, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2019 Presne tak. Radsi si pockam, at je to dobre udelany, nez pak litovat toho, ze jsem pospichal Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2019 Vždyt je to skoro cele auto. Snad v pátek už bude k odebráni. Už mi moc chybi ten muj silák 🙂 Jirko zitra jsi v HK? Budes potrebovat odvoz od toho Malka? Dej echo. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 11, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2019 před 16 minutami, romariooo napsal: Vždyt je to skoro cele auto. Snad v pátek už bude k odebráni. Už mi moc chybi ten muj silák 🙂 Romane ses nepochlubil 🙂 A autak bude kdy? 😄 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 12, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2019 (upraveno) Allianz zaslal vyjádření ohledně předních světel, kde jasně uvádí, že světla Vám můžeme předat pouze znehodnocená, kdy musíme doložit foto znehodnocení. Pokud nebude doloženo foto znehodnocení obou světel, bude z pojistného plnění odečteno 100% ceny dílů.Prosím Vás tedy o schválení znehodnocení obou dílů. Nevim jestli se mám smát nebo brečet.... Járo: výměna je nutná ale nevím kdy,Jestli mysliš kdy budu mit M3 tak doufám že v pátek. Upraveno Listopad 12, 2019 uživatelem romariooo diakritika Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 12, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2019 tak to je běžný že se to dokládá.... Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 A je to problém, aby poslali foto jinejch, už znehodnocenejch? Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Ne, Roman si chtěl ty poškozená světla vzít, servis mu napsal, že aby mu je mohl dát tak je musí nejdříve z znehodnotit, podmínka od pojišťovny aby mu zaplatili nové.Ty pojišťovny jsou stejně mr.ky, tady mají strach aby se náhodou neobohatil a světla neprodal a pritomt kšeft s vrakama jenom kvete.. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 před 1 hodinou, TomasB napsal: A je to problém, aby poslali foto jinejch, už znehodnocenejch? No ono je taky asi jen tak znehodnocený neseženeš. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 podle mě stejný, ale nevím to jistě... Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 No, ale sežeň dvě zničený. A ani bych se nedivil, kdyby v tom pojišťovna stoupala. Vysral bych se na to, chtít starý zpět a ať pojišťovna zacáluje nový na auto a se starýma zničenýma ať si dělají, co chtějí. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 jn na co světla... k ničemu Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Jsou to hajzlové. Nevim co to tady na me zkouši. Každopadne auto bude k prevzeti v pondeli a v patek jde na strojeni do Březhradu. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Mam takovy pocit, ze ty svetla chce z mechaniku nekdo vzit pro sebe a delaji na tebe flignu, at jim je tam nechas... Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 tak ono je to relativně jednoduchý dát je do stavu nových skoro zadara a dát je za 15 na bazoš........... zase na druhou stranu pokud to pojištovna chce doložit, že byly světla znehodnocený, tak jenom dobře............ bohužel zase šméčkama a podobnýma výjebama tady v čr se s tím prostě někdo pokouší vyjebat.......... Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Tak je nech znehodnotit. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Podle mě na to servis jen zbytečně pojišťovnu upozornil. Důvodem může být zmareny kšeft mechanika nebo technika. Já třeba světla z podobného případu mám doma a bez problémů a levná taky nebyla. Romane, nech je vykuchat, vem všechny vnitřnosti a pak znehodnotit jen přední sklo ... Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Proto jsem psal nechat znehodnotit, protože zjevně se chtěl někdo napakovat a tak udělal naschvál, když je Roman chtěl a na něj by nezbylo. Možná doufá, že mu nakonec zůstanou. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Neverim ani tomu, ze to byl mail primo od pojistovny... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Hosi hosi...nevim co si o tom mam myslet. Priklanim se k tomu ze jsem jim prekazil kseft. Docela me to.štve ale rozhodne je budu chtit zpatky jelikoz to poznam zda to byli moje svetla či ne a jestli udelaji nejaky podraz tak jim to nedaruju a zavolam přimo Strakoše...a to si nedelam prdel... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 14, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2019 Zjistím ti běžnou praxi u likvidátorů Allianz Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 14, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2019 Hele už tak 8 let nazpátek si pamatuju, že kamarád musel dokládat poškozený RS nárazník a nechával ho pojišťovně, aby mohl dostat nový. Takže v tom nevidím nic divného. Jsou světla poškozená a chceš je vyměnit? Tak dostaneš nová a pojišťovna si staré vezme.. Stejně nechápu, na co by ti byly poškrábaný světla. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky